Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

24 Hour Bronzer

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er 24 Hour Bronzer?

Vil du ikke gerne være sikker på, at dette er en god selvbruner? Så læs med her… Denne selvbruner kan gøre dig brun uden sol. Du opnår en gylden hud på en nem og hurtig måde og den kan fjernes igen blot ved at gå i bad. 24 Hour Bronzer er en selvbruner som kan anvendes af alle. Har du haft travlt hele ugen og ikke nydt den danske sol? Og nu står du lørdag aften og skal til fest? Føl dig godt tilpas, bliv lækker brun uden sol og frygt ikke for at være den blegeste til festen. 24 Hour Bronzer er en god selvbruner, som netop ikke farver huden permanent, men kan give dig en naturlig gylden farve som kan skylles af igen. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

Hvad er fordelene ved god selvbruner?

24 Hour Bronzer er en naturlig, god selvbruner, som kan give dig en flot naturlig brun hudfarve. Den kan anvendes på hele kroppen og i ansigtet.

En af de største fordele ved en god selvbruner er, at den indeholder Guarana. Guarana er et af planterigets mest energigivende substanser. Det aktive virkestof kan give dig en naturlig måde at reducere appelsinhud og væskeophobninger i kroppen.

24 Hour Bronzer kan gøre dig brun uden sol, har en behagelig tropisk duft, som ikke vil lade dig gå ubemærket hen. Den indeholder kun naturlige ingredienser, så du ingen bivirkninger vil opleve.

Hvordan bruger man selvbruner?

Det er altid en god ide, at vaske kroppen inden brug af selvbruner. Hvis du endda også har en eksfolierende sæbe som denne, så er det rigtig smart at få fjernet de døde hudceller på kroppen først, så du ikke får huller i din kulør. Hvis du ikke har en sådan eksfolierende sæbe, så kan du sagtens anvende en svamp eller lignende og skrubbe din hud forsigtigt.

Når du har vasket og tørret din hud, så er du klar til at påføre din 24 Hour Bronzer. Cremen er meget drøj, men spar endelig ikke for meget på det, da man gerne skulle undgå huller i din farve. Smør det ønskede område godt ind i selvbruneren og smør gerne indtil den tørres ind.

Efter 24 timer eller før kan du nemt og bekvemt vaske selvbruneren af med varmt vandt og eventuelt en cleanser eller lignende produkt.

Ingredienserne som gør dig brun uden sol

Alle ingredienserne i 24 Hour Bronzer er af vegetabilsk oprindelse og er derfor ikke skadelig for din hud. Du kan dog altid prøve at anvende en lille mængde af selvbruneren på en begrænset område for at teste om du skulle have nogle allergiske reaktioner eller mulige allergier.

Vand, grapefrugt frø olie, Vitis vinifera, Caramel CI 150d, af Helianthus Annuss Seed Oil (Solsikke), Cetearyl Alcohol, Glycerin, sorbitanstearat, PEG-40 stearat, Paullinia Cupana Seeds (Guarana), Benzyl Alcohol , Dehydroacetic syre, Butyrospermum Parkii, Hydroxyethylcellulose, Parful, Aloe Barbadensis, coumarin.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Gav mig en lækker solbrun farve, uden at det var til at se at det var en selvbruner. Vil klart anbefale denne til alle.
  • * Fik hurtigt en lækker, diskret solbrun farve.
  • * Produktet virkede helt efter beskrivelsen. Det gav en flot solbrun farve
*Resultater kan variere fra person til person