Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hudpleje

5 idéer til julegaver til hende, der går op i skønhed

Mangler du inspiration til en julegave til kvinden, der har alt? Hvad med at give en gave, der inspirerer til velvære, viser din omtanke for personen, og som er brugbar?

Med det i tankerne har vi her nedenfor udvalgt nogle af vores yndlingsprodukter til kvinden, der går op i skønhed, og vi håber, at du med baggrund i den kan lade dig inspirere til at finde den helt perfekte gave til din veninde, mormor, kæreste eller kone.

Fælles for alle produkterne er, at dine skønhedsbehov er i fokus, og at de alle er lavet af 100% naturlige ingredienser. Og hvad siger kærlighed og omtanke mere end en gave, som viser, at du tænker på din elskedes skønhed, velvære og sundhed?

5 gaver til hende

Mangler du en gave din gode veninde, mor, mormor eller datter? En gave med skønhed i fokus kan være et godt alternativ til parfumer, tøj eller lignende, da dufte og mode afhænger meget af personlige præferencer. Her finder du inspiration til årets julegave med 5 naturlige favoritter:

Jade Roller med Gua Sha & C-Vitamin Serum

Eco Masters jade ansigtsrulle og og Gua-sha med C-vitamin-serum er udviklet på baggrund af teknikker fra ældgammel kinesisk hudpleje. Er et innovativt skønhedssæt, der virker ved at kombinere ældgamle traditioner ved jaderulning og gua-sha-massage med et moderne anti-aging-serum.

Den beroligende jaderulle hjælper med at genopfriske huden, mens gua-sha er ideel til en dybdegående massage, som er perfekt til at afstresse efter en lang dag. Brug både jaderoller og gua-sha-stenen sammen med C-vitamin-serummet, der er udviklet til at bidrage til at håndtere aldringstegn, pletter samt mørke rander.

En julegave med fokus på skønhed viser omtanke, eftertænksomhed, og at du elsker personen.

Marine Collagen med Hyaluronsyre

Marine collagen med hyaluronsyre fra MaxMedix indeholder anti-aging-ingredienser som coq10, c-vitamin, aloe vera og zink til hud og oxidativ stress.

Tilskuddet er beriget med hyaluronsyre, Co-Q10, C-vitamin og andre essentielle vitaminer og mineraler til at give din naturlige kollagen-produktion et boost, og er dermed et ideelt tilskud til at tage din hudpleje til et helt nyt niveau.

Biotin med B7-Vitamin

Biotin er et vigtigt B-vitamin til dit hårs sundhed, og er ideelt, hvis du har problemer med tyndt, slidt hår, eller hår med spaltede spidser. Tyndt og beskadiget hår skyldes ofte vitaminmangel i kroppen, så derfor er problemet ofte løst ved at give kroppen de byggesten, den har brug for at kunne reparere hår naturligt.

Disse biotintabletter fra MaxMedix indeholder, som navnet antyder, et højt tilskud af biotin, hvilket er et af de vigtigste næringsstoffer som kroppen bruger til at reparere hår med.

En skønhedsgave er perfekt til kvinder i alle aldre, der har brug for lidt selvforkælelse i hverdagen.

SunGlow brun uden sol-tilskud

Sunglow er et naturligt kosttilskud udviklet til at give dig en smuk og naturlig solbrun hud, selv i løbet af de kolde vintermåneder, hvor der ikke er specielt meget sol.

Selvbruner-pillerne understøtter kroppens naturlige evne til at blive brun, og indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser som E-vitamin, kobber og vindruekerneekstrakt, som alle er aktive ingredienser til et smukt og ungdommeligt udseende.

MySmile tandblegningssæt

Kender du en, der er træt af at have grå eller gule tænder, selvom du ved, at de børster sine tænder hver dag? Og ved du, at hun altid har drømt om at finde en nem måde at få hvide tænder?

Så er tandblegningssættet fra MySmile den perfekte julegaveidé. Sættet kan hjælpe med at få et lysere smil på en nem og hurtig måde, uden at skulle betale en dyr tandlægeregning. Det indeholder en naturlig tandblegningsgel og benytter en lysproces, der ikke er skadelig for tænderne. Kort sagt, giv din veninde, mormor, datter eller mor et lysende smil i julegave!

Vi tilbyder hurtig levering

Med julen lige omkring hjørnet er der nok mange, der muligvis ikke er i god tid, og derfor desperat har brug for hurtig levering. Det er selvfølgelig noget, vi tilbyder dig som kunde, og vi tilbyder ved ordre over 499 kroner gratis 4-6 dages levering til valgfri DAO-shop. For ordre over 700 kroner tilbyder vi gratis 3-5 dages levering direkte hjem til din hjemmeadresse. Hvis du er lidt sent ude, kan du også tilkøbe ekspres-levering, hvor vi garanterer 1 dags leveringstid, hvis du bestiller før klokken 13:00 på hverdage.