Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

7 almindelige øjenbrynsfejl du sandsynligvis laver

og hvordan du fikser dem

Et pænt par øjenbryn er en fantastisk måde at indramme dig ansigt og bringer det bedste i dine øjne frem. Desværre sker det ofte at de er få tynde, for mørke eller bare alt for overdrevne, hvilket ofte giver en mere negativ end positiv effekt for dit udseende. Sørg for at du ikke laver disse almindelig fejl, så du kan holde din øjenbryn så smukke som muligt.

1: Forsøge at få dem til at være identiske

Når du er besæt af at få dine øjenbryn til at se fuldstændig ens ud, kan du ofte ende med at overplukke dem – og tynde øjenbryn er meget værre end bryn, som kun er en smule anderledes. Det er meningen at dine øjenbryn skal være søskende, ikke tvillinger.

Sådan fikser du det:

Hvis du ved et uheld er kommet til at overplukke dem, skal du lade dem være i et stykke tid og sørge for at de vokser helt ud igen. Når de er fyldige igen, kan du begynde at forme dem for at sikre at længden, vinklen og tykkelsen er tæt på hinanden, men lade være med at være alt for perfektionistisk.

2: Bruge en for mørk filler

Tror du at du har brug for at fylde dine øjenbryn med den præcis samme farve som dine naturlige hår? Så kan du godt tro om. Hvis du bruger den samme præcis samme farve som din naturlige farve, vil du sandsynligvis få øjenbryn som ser alt for grove ud.

Sådan fikser du det:

De fleste mennesker kan bruge en medium-farvet filler, da den nemmere smelter sammen med dine naturlige hår. Hvis du har naturlige røde øjenbryn, skal du blot vælge enten en mørk blond eller en lys rødlig brun, da denne vil smelte naturligt sammen med hårene.

3: Overplukke dem

Hvis du overplukker dine bryn indtil de bare er helt tynde linjer af hår, forhindrer det dine bryn i at indramme dit ansigt ordentligt og gør det sværere at få et naturligt-udseende resultat når du bruger øjenbrynsting som blyanter og pudder.

Sådan fikser du det:

Drop pincetten og gå væk fra dit badeværelsesspejl. At lade din øjenbryn gro ordentligt ud er det første trin på vejen til at fikse dem. Det kan godt være det til at begynde med ser akavet ud, men snart vil du have fyldige, lækre øjenbryn som gør at du selv kan afgøre hvilken stil du gerne vil have dem til at se ud.

4: Plukke dem til en haletudseform

Haletudseformede øjenbryn kan resultere i at du altid ser overrasket ud, mens andre typer af unaturligt formede øjenbryn simpelthen kan distrahere folk fra dine øjne.

Sådan fikser du det:

Ligesom ved #3, bør du tage noget tid hvor du lader din øjenbryn gro ud igen, uden at blive plukket eller vokset. Når du er tilbage til deres naturlige form, bør du besøge en professionel og få råd til hvilken retning du bør tage din bryn herfra.

5: Springe over øjenbrynsserum

Alt den tid du bruger på dine øjenbryn er spildt hvis de ikke holder med tiden. Plus, øjenbrynshår, som er sunde og fyldige, ser også generelt bare bedre ud, og er nemmere at fastholde og style.

Sådan fikser du det:

Vi anbefaler at du anvender enten Lash XLR8 eller en af de andre produkter fra vores Øjenpleje Kategori som kan hjælpe dig med at passe på dine øjenbryn.

6: Plukke foran et forstørrelsesspejl

Det eneste et forstørrelsesspejl er godt for på dit badeværelse, er at påpege de ting du er mest selvbevidst om. Hvis du bruger en, kan du med stor sandsynlighed ende med at overplukke fordi du bliver ved med at se små hår efter hår, som ”skal” plukkes.

Sådan fikser du det:

Brug kun normale spejle, og sørg for at rummet hvor du plukker i er godt belyst. Du bør desuden træde væk fra spejlet en gang i mellem for at sikre at du ikke bliver for emsig med hårfjerningen.

7: Bruge øjenbrynsskabeloner

I teorien kunne det at bruge øjenbrynsskabeloner godt virke som en fantastisk metode til at opnå perfekt formede bryn. I virkeligheden ender det ofte med at dine øjenbryn ikke passer til dit ansigt fordi de enten er for korte, for tynde, for tykke eller for vinklede.

Sådan fikser du det:

Hvis du er blevet offer for en mindre smigrende skabelon, er det bedste du kan gøre at lade dine bryn vokse ud til deres normale form. Herefter anbefaler vi at du opsøger en øjenbrynsprofessionel som kan hjælpe dig med at finde det bedste look til dit ansigt.