Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

7 Myter Om Laserhårfjerning og Voksning, Og Sandheden Bag Dem

Vi afklarer misforståelserne om disse populære kropshårfjerningsmetoder

Det er helt okay at have kropsbehåring, men hvis du vælger at fjerne det, er du måske ikke helt sikker på hvilken metode der er den bedste. Laserhårfjerning og voksning er to populære procedurer som kvinder og mænd kan få ordnet hos en salon, spa eller bare gøre hjemmefra. Alligevel er der stadig mange misforståelser forbundet med dem – inklusive rygtet at laserhårfjerning ikke virker på sorte mennesker og at voks rykker huden af.

Rul længere ned på siden for at finde ud af hvilke erfaringer vi har fra kunder, som har brugt vores hårfjerningsprodukter har haft, og hvordan disse er med til at aflive en lang række myter.

MYTE: Sorte mennesker kan ikke bruge laserhårfjerning

Forskning har vist at der ikke er nogen hudtype eller tone hvor laser ikke vil virke. Det handler mere om farven på hårene og ikke hudens tekstur eller tone. Der er forskellige indstillinger og maskiner til forskellige hudtyper, hvilket gør det muligt for alle hudtyper at kunne anvende laserhårfjerning.

FAKTUM: Jo mørkere dine kropshår er, dets bedre vil laserhårfjerning virke

Personer med mørke hår er de perfekte personer til denne metode. Grundlæggende hedder det, at jo mere kontrast der er mellem din hudtone og dine hårs farve, dets bedre. Det ikke at sige at personer med blonde, rødt eller gråt hår ikke kan drage fordel af laserhårfjerning.

MYTE: Laserhårfjerning er forbundet med stor smerte

Det er rigtigt at nogle mennesker kan opleve ubehag eller ligefrem noget der minder om smerte ved laserhårfjerningsbehandlinger på klinikker, da disse teknikker brænder hårfolliklerne meget voldsomt. Derfor anbefaler vi i stedet at bruge laserhårfjerning som du kan bruge hjemme, f.eks. Silk’n Glide 150.000, som ikke giver den samme form for ubehag, men giver dig de samme resultater.

FAKTUM: Det anbefales at lade dit hår vokse ca. 3 mm. før du vokser det

Der er overraskende mange som tror at de skal barbere sig inden de skal vokses. Vi anbefaler at du ikke barberer det hår i dagene op til din voksbehandling, da voksen fungerer bedre hvis der er en smule hår den kan rykke ud.

MYTE: Voksning trækker i og ødelægger huden for at trække hårene ud

Når det bliver gjort rigtigt, trækker voks i håret og trækker folliklen med ud, hvilket er årsagen til at området er meget glattere efter en voksning end det vil være efter en barbering.

FAKTUM: Håret vokser tilbage langsommere når man vokser frem for at barbere

Det er et anderkendt faktum at hårfjerning med voks varer længere end barbering, da hårfolliklen bliver fuldstændigt fjernet ved en voksbehandling. Det tager derfor lang tid, da folliklen bliver nød til at gendanne sig selv før håret kan begynde at vokse igen.

MYTE: Der er ingen grund til at eksfoliere efter voksning

Det er ikke helt rigtigt. På den tredje dag efter voksning anbefales det at bruge en scrub for at eksfoliere området så man undgår at de blottede porer bliver ramt af bakterier. Eksfoliering hjælper også med at minimere fremkomsten af indgroede hår.