Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Velkommen til Lé Luna

Vi sælger naturlige kvalitetsprodukter inden for skønhed, velvære og personlig pleje. Lé Luna blev lanceret i 2005 og har siden hjulpet tusindvis af mænd og kvinder i Danmark og resten af verden, med at finde en løsning på deres pinlige problemer. Vi forstår hvordan pinlige problemer kan have indflydelse på selvtillid og dagligdag, så vi stræber efter at tilbyde den bedste naturlige løsning på dine udfordringer. Derudover tilbyder vi også grundig information inden for en række af emner og sygdomme, så du har de bedste forudsætninger for at vælge korrekt behandling og komme videre i din dagligdag.

Siden vores lancering har vores førsteprioritet været, at vores kunder nemt kan finde hvad de søger og købe det på en sikker og bekvem måde. Uanset om det er første gang, at du benytter vores hjemmeside og blot har brug for faglig viden inden for et bestemt område, stræber vi efter at tilbyde lige præcis, hvad du har brug for. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller har brug for vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kundeanmeldelser

Her hos Lé Luna stræber vi efter at tilbyde den bedst mulige kundeservice, hvorfor vi sætter meget pris på den feedback, som vi har fået fra vores kunder.