Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Acnegen™ Acne Cleansing Pads | 60 Stk

289.00 kr.
Du sparer:   50.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Acnegen Cleansing Pads indeholder en tredobbelt kraft mod akne. De 3 vitale komponenter i puderne er salicylsure, glycolsyre og mælkesyre. De arbejder sammen og eksfolierer din hud for at fjerne døde hudceller, fremme nye, der er rene. Dermed er du i stand til at opnå glødende og forynget hud.

Puderne renser din hud ved at fjerne overskydende talg. Din hud har brug for talg, da det giver en naturlig fugt til hunden, men for meget talg produktion kan føre til stoppede porer. Akne kan også efterlade din hud irriteret, rød og kløende. Ved regelmæssig brug af puderne kan du lindre denne smerte og ubehag.

Som du kan se virker puder og ingredienser på en enkel og effektiv måde, og er i stand til at bekæmpe mange af de akne problemer du måtte have såsom; fjerne døde hudceller, bekæmpe bakterier, reducere inflammation og irritation.

Anvendelse

Anvendes simpelt i ansigt og nakke. Tør det ønskede område med puderne og vent dernæst et par minutter inden du vasker det af, og andre kosmetiske produkter bliver taget i brug. Beholderen lukkes til efter hvert brug, for at sikre at puderne ikke tørrer ud.

Ingredienser

Alle ingredienser i Acengen Acne Cleansing Pads er inkluderet pga. deres akne-bekæmpende egenskaber. De består af essentielle syrer, frugt og –blomster ekstrakter:

Ingredienserne er som følger: 2% salicylsyre, af-ioniseret vand, glykolsyre, mælkesyre, ethoxydiglycol, sodium hydroxid, glycerin, citrus grandis (grapefrugt) skalekstrakt, cucumis sativus (agurk) frugt ekstrakt, Chamomilla Recutita (Matricaria) blomstekstrakt, Aloe barbadensis bladekstrakt, Beta-glucan, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylic/Capric Triglyceride, Menthyl Lactate, PPG-26-Buteth-27, PEG-40 Hydrogenereret Castorolie, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


Kundeanmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

*Resultater kan variere fra person til person