Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Acnegen Acne Complete Protection System

907.00 kr.
Du sparer:   108.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Acnegen Clarifying Cleanser

Denne sæbe fjerner urenheder, rydder pletter og hjælper med at forhindre fremtidige udbrud. Det trænger dybt ind i dine porer og renser dem, og dermed fjerner pletter fra hudens overflade. Den indeholder 2% salicylsyre og 15 andre højt nærende botaniske ekstrakter til at blødgøre, udglatte og opfriske din hud. Det er det perfekte udgangspunkt for at slå aknen.

Acnegen Acne Cleansing Pads

Puderne eksfoliere din hud til at udrydde din akne. Systemet korrigerer blidt din hud. Puderne kommer med en tredobbelt kraft i form af ingredienserne; salicylsyre, glycolsyre og mælkesyre. De 3 af disse kombinerede levere en kvalitets scrub, der korrigerer ufuldkommenheder på hudens overflade. De andre planteingredienser inkluderet, hjælper til at blødgøre og rense huden.

Acnegen Acne Management Serum

Et hurtigt virkende serum, der får arbejdet gjort indenfor 24 timers brug. Et uddrag fra formlen viser ingredienser som; mikroniseret benzoylperoxid, glycolsyre og planteekstrakter, der arbejder sammen om at bekæmpe akne. Det gør det ved at reducere overdreven talgproduktion, og ved at rense dine porer.

Acnegen Acne Solar Protection SPF 30

Den sidste del af systemet mod akne, beskytter mod akne der er forårsaget af UV-stråler. Denne creme giver solbeskyttelse, hvilket er afgørende, da solens stråler kan tilstoppe porerne og derved føre til akne. Formlen er også rig på mineraler, som hjælper med at nære huden mod solskader, der forårsager tidlig ældning af huden.

Anvendelse

  1. Fugt dit ansigt og påfør sæben så det skummer. Skyl med rent vand og tør ansigtet. Gør dette hver morgen og aften
  2. Anvend puderne til dit ansigt og hals. Undgå direkte kontakt med øjnene. Lad formlen tørre før du anvender andre cremer på huden.
  3. Påfør serummet to gange om dagen på dit ansigt og nakke.
  4. Færdiggør proceduren ved at anvende SPF30 cremen til dit ansigt og hals. Påføres 30 minutter, før du udsætter dig selv for direkte sollys.

Ingredienser

For individuelle oplysninger om ingredienser i hvert af produkterne, henvises til de enkelte produkters egne sider.


Kundeanmeldelser

5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Købte hele det her sæt til min søn som har døjet med akne længe, og nu efter ca. 2 måneders brug kan man virkelig se en forskel! Kan klart anbefales.
  • * Et fint sæt som giver rimeligt gode resultater :)
*Resultater kan variere fra person til person