emaerket

Oralgen Activated Charcoal Tandpasta

113g Tandpasta | Med økologisk kokosolie
:


Smag
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Activated Charcoal og et hvidt smil

For en masse mennesker ser de ordet 'kul' og tænker, hvordan kan det hjælpe med at blege tænderne? Activated Charcoal er ikke, hvad du normalt ville tro, men det en vigtig komponent i mange kosmetiske produkter, og er ved at opbygge et ry for sine mange fordele. Activated Charcoal opstår, når en kilde af kulstof, såsom naturlige kokosnøddeskaller, brændes. De høje temperaturer under denne proces 'aktiverer' trækullen, mens det fjerner ilten. Dette er, hvad der gør det så absorberende med millioner af små porer, som derefter kan bindes til skadelige toksiner og lugte.

Som følge af denne unikke egenskab af Activated Charcoal, er det blevet populært af mange årsager, herunder til mundhygiejne. De traditionelt anvendte materialer, såsom salt, kan skade og slibe emaljen. Takket være dets absorberende egenskaber betyder det, at det også er fantastisk til at hjælpe med at fjerne overfladiske pletter fra tænderne og kan endda være nyttigt for dem, der har dårlig ånde.

Activated Charcoal Toothpaste

Main active ingredients

Ud over Activated Charcoal fra økologiske kokosnøddeskaller, er denne unikke tandpasta blevet designet med omhyggeligt udvalgte naturlige ingredienser, der er blevet omhyggeligt afbalanceret for at arbejde sammen i harmoni for sikkert at beskytte munden, samtidig med at den medvirker til at fjerne pletter fra tænderne. Med kun de bedste kvalitetsingredienser og uden skadelige kemikalier er Activated Charcoal Toothpaste formularen en unik måde at pleje dine tænder.

Mynte & PebermynteolieBegge populære i forhold til mundhygiejne takket være deres forfriskende smag. Disse æteriske olier er lidt anderledes på trods af, at de begge er myntesorter. Mynte har eksisteret siden romertiden og er naturligt forekommende, hvor pebermynte er en hybrid af både mynte og vandmynte. Dette er, hvad der giver den stærkere duft og smag, som forskningen viser at kunne reducere dårlig ånde.

Okologisk kokosolie
Med en bred vifte af anvendelser fra madlavning til hudpleje, har kokosolie en række meget alsidige fordele, især for tænderne og munden. Traditionelt set bruges til en populær teknik kaldet olietrækning, og forskning har antydet, at kokosolie kan hjælpe med at beskytte mod bakterier samt hjælpe med reduktion af plak i munden.

Tetræolie
Også kendt under det latinske navn Melaleuca Alternifolia, er tetræolie en ren form fra Melaleuca-træet. I de seneste år er det steget i popularitet som følge af dens mange gode egenskaber, og kan nu findes i naturlige produkter. Forskningen, som er udført på tetræolie har antydet, at det kan have en positiv virkning mod bakterier på grund af sine beskyttende egenskaber.

Komplet liste over ingredienser i tandpastaen

Pebermyntesmag: Vand, diatoméjord, Xylitol, økologisk kokos nucifera (kokosolie) olie, Activated Charcoal, natrium bicarbonat (bagepulver), citronsyre, Mentha Arvensis (pebermynte) olie, Mentha Piperita (pebermynte) olie, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) bladolie, Xanthangummi.

Myntesmag: Vand, diatoméjord, Xylitol, økologisk kokos nucifera (kokosolie) olie, Activated Charcoal, natrium bicarbonat (bagepulver), citronsyre, Mentha (mynte) olie, Melaleuca Alternifolia (tetræ) bladolie, Xanthangummi.

Hvordan man bruger Activated Charcoal Toothpaste

Designet til at være nem at bruge og en problemfri måde at rense dine tænder ved hjælp af Activated Charcoal. Denne unikke tandpasta fjerner behovet for pulver og giver et hurtigt og enkelt produkt til dine tænder. Brug den samme mængde som med din almindelige tandpasta og børst forsigtigt dine tænder i et til to minutter, to gange om dagen. Skylles grundigt med vand efter brug og undgå at sluge.

Sikker og naturlig

Activated Charcoal Toothpaste er designet med naturlige ingredienser og indeholder ingen kunstige farver eller smagsstoffer, fluor, gluten, sulfater, GMOS eller giftige ingredienser, hvilket gør det sikkert at bruge. For at gøre det endnu bedre, er denne unikke tandpasta ikke testet på dyr og er velegnet til vegetarer og veganere. Som med ethvert kosmetisk produkt skal du læse ingredienser før første brug for at undgå allergi.