Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Marine Collagen Shot

25ml 15 Sachets Liquid | Velsmagende anti-aging kollagen-drik
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
×

Tilfredshedsgarantien gør sig gældende for dette produkt. Er du utilfreds med produktet, kan du få pengene tilbage. Læs mere her.

Tilfredshedsgaranti

Gælder for dette produkt.

Nu kan du få dit kollagentilskud på en nem og lækker måde. Denne lækre kollagendrik fra WeightWorld, indeholder hele 5.000mg pr. shot og giver dig alt det kollagen som din krop har brug for. Kollagen er et af de vigtigste stoffer i kroppen, da det blandt andet giver huden sin elasticitet og holder dine led sunde. Med Advanced Marine Collagen Drink med en lækker smag af vindruer, vil du aldrig glemme at tage dit tilskud! Denne kollagendrik tilbyder et lækkert, mere koncentreret alternativ til de sædvanlige kapsler.

  • Kan vedligeholde knogler, led og en sund hud
  • Lækker kollagendrik med smag af vindruer
  • Koncentreret dosis på 5.000mg kollagen pr. shot
  • Indeholder coenzym Q10 og hyaluronsyre, der kan forbedre kroppens præstation under motion
  • Indeholder en masse B6- og C-vitamin
  • UDEN MEJERIPRODUKTER
  • Koffenfri
  • Glutenfri
  • BPA-fri
  • Uden parabener

Dette sunde og lækre kollagentilskud fra WeightWorld, er til personer der har et underskud af dette essentielle protein. Kollagen er et strukturelt protein som man får ved at spise fisk og kvæg. Grundet dette, er der mange mennesker der ikke får nok kollagen i deres kost, enten fordi de er veganere eller vegetarer, eller fordi de ikke spiser en varieret kost. Et underskud af kollagen, fører til svage led og rynket hud, da kollagen sørger for at vedligeholde brusken i leddene og elasticiteten i huden.

For at undgå at have et underskud af kollagen, kan man fremme kroppens naturlige produktion af kollagen ved at indtage vitaminer. Et mere simpelt alternativ til det, er at tage et kosttilskud der indeholder kollagen. Advanced Marine Collagen Drink er netop dét og indeholder kollagen der er udvundet fra fiskeskæl hos saltvandsfisk. En stor fordel ved dette kosttilskud, er at det bliver leveret i form af en lækker drik med en smag af vindruer, så det ikke er kedeligt at tage sit daglige kosttilskud. Derudover indeholder den hyaluronsyre og coenzym Q10, hvilket gør den lidt mere effektiv i kampen mod rynker og fine linjer i huden.

Hvad er der specielt ved kollagendrikken?

Denne kollagendrik er anderledes fra de normale gelatinekapsler, da den indeholder flere aktive ingredienser. Ud over en kraftig dosis på 5.000mg marine kollagen pr. shot, får man coenzym Q10, hyaluronsyre og B6-/C-vitamin. Coenzym Q10 forbedrer kroppens ydeevne under motion og kan bidrage til et sundt hjerte. Hyaluronsyren kan bidrage til at reducere ømhed og stivhed i musklerne efter træning. Samtidig er den også kendt for at forebygge tydelige tegn på aldring. Det er af samme årsag at B6- og C-vitamin er kommet i drikken, da de begge også forebygger tegn på aldring.

Hvem er Advanced Marine Collagen Drink bedst egnet til?

Et kollagentilskud vil være bedst egnet til personer over 35 år, da disse personer har en formindsket naturlig produktion af kollagen i kroppen. Derudover kan det være godt for personer, som er i farezonen for at udvikle slid- og leddegigt. Kollagendrikken er dog mest forbeholdt sportsudøvere, grundet dens indhold af coenzym Q10, hyaluronsyre og B6- og C-vitamin, som er særligt gavnlige for personer der dyrker meget fysisk aktivitet.

Brugsanvisning

Bør omrystes grundigt inden brug. Hold shotflasken i hånden, hold låget med tommelfingeren og knæk den ved at presse på den.

Det anbefales IKKE at du drikker mere end 10 ml om dagen, hvilket svarer til et helt shot. Du kan tage shottet om aftenen, for at fremme regenereringen af celler, eller om morgenen for at beskytte cellerne, og sikre hudens elasticitet.

Fuld liste over ingredienser

Hydrolysat Marine Kollagen NATICOL Seah®, Coenzym Q10, Hyaluronsyre, Vitamin C, Vitamin B6, Natriumselenit, Fugtighedsbevarende middel (Glycerin), Smag (rød vindrue-koncentreret juice), Edulcorant (Sucralose (E955)), Vand.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person