Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Affiliates og Sponsorer

Hvad er Leluna’s Affiliate program?

Leluna's Affiliate netværk inviterer webstedsejere, bloggere, influenter på sociale medier og andre online forums til at hjælpe os med at fremme kendskabet om vores brand, hjemmeside og produkter.

Som partner hos Leluna, får du nogle fantastiske fordele:

  • Mulighed for at tjene op til 40% kommision på et hvert kvalificeret salg
  • En delegeret Affiliate manager, som kan hjælpe dig med at oprette og optimere dine kampagner
  • Hundredevis af reklame ressourcer og materialer af fri benyttelse, som kan hjælpe dig med at optimere dit salg
  • Blive partner for en side med et eftertragtet produktudvalg
  • 100% gratis og nemt at komme igang

Hvordan fungerer det?

Det første du skal gøre for at blive en aktiv affiliate eller sponsor for Leluna, er at tilmelde dig vores affiliate program. At tilmelde dig vores affiliate program er gratis og tager under 30 sekunder at udføre.

Når din partner tilmeldning er modtaget, vil du have fri adgang til et stort udvalg af værdibringende sponsor widgets, herunder bannere, sammenligningstabeller, tekstlinks, produkt specifikke annoncer, som du alle kan anvende til at fremme potentielle købere.

Når en kunde klikker på et af dine sponsor links og gør et køb på vores side, så vil du optjene en god profit af det totale salg. Vores affiliate netværk giver dig en nem og overskuelig adgang til rapportering om; trafik, genereret salg, optjent kommission m.m.

Derfor skal du samarbejde med Leluna

Leluna er et af Europas største udbydere af sundhed og velværeprodukter. Udover et stort udvalg af kvalitets produkter, stræber vi også efter at tilbyde vores kunder en kunde- og rådgivningservice i verdensklasse. Vi tilbyder gratis levering samt et nemt og hurtigt check out.

Hvor mange penge kan jeg tjene?

Det er helt op til dig! Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter til en bred målgruppe. Jo mere trafik du bringer til Leluna, som leder til et kvalificeret salg, jo mere til du tjene som affiliate. Ligeledes, vil en højere gennemsnitlige ordreværdi også bidrage til en højere indtjening for dig.

Vores kommission satser varierer afhængigt af hvilket produkt du vælger at promovere, men du har mulighed for at få en kommission på helt op til 40% af det totale køb. Din evne til at tjene penge vil blive baseret på, hvor meget trafik du kan generere og niveauet af engagement og tillid, som din trafik har til dig som henvisningskilde.

Eksempler på banner materiale

Hvilke typer affiliates partnere samarbejder Leluna med nu?

Der er en række forskellige typer af affiliates, som har et succesfuldt samarbejde med os. Vi samarbejder med alle de store blognetværk fordelt i hele Europa, sundhedsrelateret hjemmesider som debatterer / berører emner og artikler om velvære, sundhed og ernæring.

Ligeledes har vi en stor portion af influensere fra sociale medier med aktive følgere på Facebook og Instagram.

Hvilket affiliate netværk samarbejder Leluna med?

Vi samarbejder med Healthtrader. Hvis du ønsker at tilmelde dig til vores partner program, så klik på knappen nedenfor.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev