emaerket

Akne

Juster din søgning

Akne og bumser kan ramme i alle aldre, og det er langt fra tiltrækkende. Her hos Lé Luna har vi et stort udvalg af akne produkter som kan hjælpe dig med at fjerne dine røde udbrud. Med alt fra produkter baseret på salicylsyre til naturlige kosttilskud mod akne har vi helt sikkert et produkt der kan hjælpe dig.
Akne og bumser kan ramme i alle aldre, og det er langt fra tiltrækkende. Her hos Lé Luna har vi et stort udvalg af akne produkter som kan hjælpe dig med at fjerne dine røde udbrud. Med alt fra produkter baseret på salicylsyre til naturlige kosttilskud mod akne har vi helt sikkert et produkt der kan hjælpe dig.
Vis som
Sorter efter

Bekæmp akne på den rigtige måde

Akne er en sygdom i huden forårsaget af inflammation af hudens kirtler og hårsækkene. Da det dannes under huden, kan det ikke bare vaskes væk og overflade olier kan ikke gøre meget for at forebygge eller behandle akne. Det er en myte, at folk får hudinfektion, fordi de ikke vasker nok. At vaske sit ansigt forsigtigt er vigtig, men for meget vask kan gøre det bliver inficeret, og du får mere akne i ansigtet eller på på ryggen. Brug en mild sæbe, der fås i flere varianter og priser.

Hvordan bekæmper man bedst akne?

Med en akne behandling kan du fjerne det lag af døde hudceller, der er vigtigt for en sund hud. Du kan med fordel vaske dit ansigt med en mild sæbe og give dit ansigt en facial scrub en til to gange om ugen. Disse produkter hjælper med at reducere døde hudceller og snavs, der er årsagen til tilstoppede porer, hvilket tit er årsagen til akne.

For at undgå yderligere tilstopning af dine porer, bør alle kosmetik, cremer og solcremer du bruger være fri for olie. For at undgå tør hud og akne i ansigtet, skal du bruge et olie-frit produkt. For at undgå akne på ryggen og i ansigtet skal du bruge olie-fri produkter. Husk at passe på hårprodukter og geler, da de har tendens til at være meget fedtet og gøre akne værre.

Ved at bruge en ansigtsmaske til at bekæmpe akne i ansigtet, er det bedst at du bruger naturlige ingredienser til at hjælpe med at opsuge overskydende olie, der kan skade dine porer. En ansigtsmaske hjælper med at holde huden blød og smidig, og kan forsinke fremkomsten af ældningstegn og akne i ansigtet og på ryggen.

Både benzoylperoxid og salicylsyre er effektive til bekæmpelse af akne på ryggen og i ansigtet, men benzoylperoxid kan plette tøj, hvis du ikke giver det nok tid til at absorbere ordentligt.

Ikke alle akne behandlinger behandler bakterier, nogle behandler kun hudorme. Brug produkter anbefalet af en hudlæge så at du får de rigtige aktive ingredienser til at opnå den bedste akne behandling, og hvad der rent faktisk forårsager din hudinfektion. De bakterier kaldet proprionibacterium forårsager akne i ansigtet og akne på ryggen, som forekommer i den mest almindelige form kaldet acne vulgaris. For at finde det bedste hudpleje produkter til at behandle din hudinfektion, skal du lede efter det eller de produkter, der fokusere på præcis din type hudinfektion, og kigge på de ingredienser, der dræber årsagen til problemet.

En god bekæmpelse af akne opnås ved at bruge kosmetiske produkter, som kan gavne din hud, spise en sund kost bestående af uforarbejdet mad og lavt fedtindhold samt dyrke regelmæssigt motion Det hjælper alt sammen med at forebygge akne i ansigtet og på ryggen. Vi har et stort udvalg af produkter mod aken til rådighed på vores hjemmeside. Find det produkt, der bedst passer til din hudtype og giv det en chance. Hvis akne behandlingen ikke virker eller bliver værre, så tøv ikke med at gå til en hudlæge. Vi gør opmærksom på at resultater kan variere fra person til person ved brug af naturlige produkter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev