Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Detox og forskøn din hud med aktivt kul

Aktivt kul: en usandsynlig ingrediens til hudpleje som virker!

At putte kul i dit ansigt, virker måske ikke super glamourøst, men det er blevet bevist at det har mange sundheds- og skønhedsfordele når det bliver brugt sikkert og rigtigt.

Aktivt kul er dog ikke det man bruger i Weber-grillen på lune sommeraftener, men er en version i medicinsk kvalitet af det man bruger i luftfiltreringssystemer. Aktivt kul bruger også brugt på hospitaler som en nødbehandling mod forgiftning, da kemikalier binder sig til det og det derfor kan hjælpe med at fjerne dem fra kroppen. I disse dage, bruge mange mennesker aktivt kul i fødevarekvalitet i f.eks. kosttilskud eller juicer for at detoxe sig indvendigt. Det bliver endda brugt til at give hvidere tænder. Men hvad har alt dette at gøre med glødende og smuk hud? Læs med herunder for at finde ud af det.

Rens huden med aktivt kul i din hudplejerutine

Du læste rigtigt. Vi anbefaler at implementere aktivt kul i din hudplejerutine. Læg dog mærke til at vi ikke foreslår at du går ud i din gril og tager det første og bedste stykke kul og gnubber det henover dit ansigt. Du bør gå efter hudplejeprodukter som er specielt udviklet til formålet, med aktivt kul i medicinsk kvalitet. Den nye trend med de sorte masker er et godt eksempel på dette, da de fleste af disse er black masks med aktivt kul.

Årsagen til dette stofs meget effektive egenskab som hudplejeredskab, er dets evne til at få toksiner til at binde sig til det. Da aktivt kul er 100% naturligt, vil det ikke tilføje kemikalier til din hud, og virker derfor som et fantastisk dybdegående cleanser og detoxende stof. Manglen på kemikalier i stoffet, betyder at din hud ikke vil have negative reaktioner på det og der er mindre risiko for at dine porer bliver stoppet ved brug af aktivt kul.

Hvorfor skal du gøre brug af aktivt kul i din hudplejerutine?

1. Gør porerne mindre og renere
Dagen igennem vil toksiner i luften omkring os tilstoppe vores porer. Når dine porer ikke er rene, vil din hudtone heller ikke fremstå ren. Aktiv kul kan, når det bruges i en black mask binde sig til og hjælpe med at trække skidt ud af porerne så de bliver mindre synlige (det er skidtet og olien der får dem til at fremstå større). Dette får dit ansigt til at fremstå friskt og rent.

2. Pleje af fedtet hud
Har du fedtet hud? Så kan aktivt kul måske være lige den ingrediens du skal bruge at skabe balance i din hud. Hvis det bliver brugt i en cleanser eller i en black mask, kan aktivt kul fjerne overskydende, uønskede olier fra din hud hvilket efterlader den glat og ren. Du bør dog ikke gøre dette mere end 1-2 gange om ugen så du ikke tørrer din hud for meget ud.

3. Bekæmp akne
Alt efter detaljerne omkring din akne (hvor alvorlig det er, hvad der forårsager det og hvad der ellers foregår) kan aktivt kul måske hjælpe. I en sæbeform kan aktivt kul godt være lidt grynet, hvilket måske betyder at det er lige den form for eksfoliering du har brug for. Det vil også absorbere olier og toksiner på og under din hud. Du kan bruge det som spot treatment hvis du ikke vil bruge det i hele ansigtet. Se på det som en mini-maske til en bestemt urenhed.

4. Dybderensning af din hud
Send din kemikaliefyldte dybderenser på en lille ferie. Du kan finde cleanser med aktivt kul både i flydende og fast form. Det er vigtigt at du ikke bruger dem hver dag, da du gerne skulle undgå at fjerne de sunde olier og den fugt din hud har brug for.

Anbefalede Produkter