Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Ansigtspeeling

28.35$
Naturlig eksfolierende creme til ansigtet.
(6)
73.35$
Effektiv mikrodermabrasion hjemmefra.
(10)
89.85$
En effektiv microdermabrasion behandling hjemmefra.
(2)
22.35$
En lækker ansigtsscrub, som naturlig eksfolierer og renser din hud.
(2)
44.85$
I de seneste år er mennesker blevet klogere på vigtigheden af at...
(3)

Naturlig ansigtspeeling giver en smuk hud

En ansigtspeeling fjerner de døde hudceller og stimulerer kollagen produktionen. Det giver din hud en smuk glød, færre linjer og rynker, en mere jævn hudfarve. En ansigtspeeling fjerner forsigtigt det yderste lag af huden, og producerer derved en glat tekstur og den kan også bearbejde problemer med pigmentering. En ansigtspeeling hjælper effektivt til at rense dine porer. Den påfører fugt til din hud, absorberer overskydende olie, og hjælper med at producere flere antioxidanter. En ansigtspeeling har en anti-inflammatoriske effekt og reducere forekomsten af akne. Ansigtspeeling reducerer de fine linjer under øjnene og omkring munden, og reducerer rynker forårsaget af solskader, aldring og arvemæssige faktorer, og reducere leverpletter, fregner og pigmentforandringer. En god ansigtspeeling kan også forbedre udseendet ved at fjerne overfladiske ar og behandle visse former for akne.

Uanset hvilken hudtype du har, vil en dybderensende peeling og give dig et mere strålende look, da der renses helt i dybden, og døde hudceller fjernes samtidig med at blodcirkulationen stimuleres.

Hvor ofte bør man bruge ansigtspeelings produkter?

Forskellige hudtyper kræver forskellige behandlinger. Som hovedregel bør en serie af tre til seks ansigtspeelinger med to til fire ugers mellemrum give det optimale resultat. Fordi ansigtspeelinger fjerner det yderste lag af huden, de døde hudceller, vil din hud være langt mere følsom over for sollys og UV stråler. Det er derfor ekstremt vigtigt at du beskytter din hud mod solen efter en behandling, og du bruger en passende solcreme.

Effektiv frugtsyrebehandling

Frugtsyrebehandling er også kendt som ansigtspeeling med frugtsyre. Ingredienserne der findes i frygtsyren findes i lav koncentration i mange forskellige frugter, mælk, sukkerrør og lignende. Frugtsyre er den mildeste form for syre, der anvendes til peeling. Ved en Frugtsyrebehandling fjernes normalt kun det øverste lag af huden. Bruges syren i høj koncentration eller i længere tid ad gangen, kan den trænge ned i dybere lag huden og give næring samt fugt. En Frugtsyrebehandling er hurtigt overstået, og da huden hurtigt gendannes efter behandlingen, kan den som regel gentages med ca. en uges mellemrum.

En frugtsyrebehandling sætter gang i cellefornyelsen og stimulerer hudens produktion af kollagen og elastin, så hudens elasticitet forbedres og modvirker rynker. Behandlingen øger hudens egen produktion af fugtbindende stoffer og modvirker udtørring og derfor er frugtsyrebehandling perfekt som ansigtspeeling.

Naturlig ansigtsscrub behandling

Der er mange fordele ved at bruge en ansigtsscrub et par gange om ugen. En god ansigtsscrub til ansigtet fjerner de døde hudceller og bekæmper den urene hud i ansigtet. Den hjælper også med at forebygge akne, reducere rynker og forbedrer dit vævs blodcirkulationen. Hvis du bruger en ansigtsscrub korrekt vil den forsigtigt fjerne det yderste lag af overhuden. Dermed vil de nye og sundere hudceller have nemmere ved at komme frem. Det vil også gøre dine fugtighedscremer og andre hudplejebehandlinger mere effektive, da din nye overhud er mere modtagelig for behandling efter du har brugt en ansigtsscub. En scrub til kroppen må godt være mere grov end den du bruger til ansigtet. Det skyldes, at huden i ansigtet er tyndere og derfor kræver en mildere behandling.