Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse

Hos Leluna sikrer vi os altid, at de produkter vi vælger, alle er naturlige og uden kunstige ingredienser eller fyldstoffer. Af denne grund har vi sørget for at alle vores produkter som bliver importeret fra lande udenfor EU er blevet evalueret af den amerikanske myndighed “Food and Drug Administration” (FDA) og alle produkter fra EU er blevet evalueret af den engelske myndighed “Medicines and Healthcare products Regulatory Agency” (MHRA).

Hos Leluna stræber vi efter at give vores kunder mest mulig information omkring de produkter vi fører. Den eneste måde, hvorpå vi kan opretholde vores gode omdømme, er ved at udvælge de allerbedste naturlige ingredienser og produkter på markedet. Mange stiller spørgsmålstegn ved effektiviteten af produkterne, og om de vil give garanterede resultater. Sandheden er, at ikke alle produkter vil virke på samme måde for alle, og resultaterne kan derfor variere fra person til person. Vi har alle vidt forskellige kroppe, og vi vil derfor ikke garantere at vores produkter vil virke lige godt på alle. Det er vigtigt at bemærke, at indholdet på vores hjemmeside ikke skal opfattes som medicinsk vejledning, og vi henviser vores kunder til at konsultere en læge, hvis dette skulle være nødvendigt.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål eller kommentarer, har vi et dedikeret kundeservice team som sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Hvis du er usikker på om du kan bruge et af produkterne på Leluna, anbefaler vi at du søger råd hos din læge, før du placerer en ordre.