Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gode råd til rynker og moden hud

Her hos Lé Luna tilbyder vi et stort udvalg af anti-ageing produkter som er blevet specielt designet og udviklet til at hjælpe med at bekæmpe hudens tegn på at man bliver ældre. Vend tidens trælse udvikling og find en smuk hudløsning til at bekæmpe dine anti-ageing problemer.

Bekæmp dine rynker og få en smuk hud

Rynker er forårsaget af den naturlige aldringsproces, der opstår når huden begynder at tynde ud og miste kollagen. Elastin der er et naturligt protein i huden begynder også at reduceres, hvilket kan give rynker i ansigtet samt på hænder og hals. Der findes flere effektive måder at forbygge og bekæmpe rynker i ansigtet på for at bevare en smuk og smidig hud. Vælg et af vores mange effektiv anti-rynke produkter for den bedste hjælp mod rynker. De bedste produkter til bekæmpelse af rynker benytter en række ingredienser, såsom vitamin C, der hjælper kollagen produktionen i huden så kroppen naturligt bekæmper rynkerne på celleniveau uden dyre eller smertefulde injektioner. Husk at vælge en naturlig behandling til at bekæmpe rynker, da det giver gode resultater over en længere periode uden bivirkninger. Resultaterne kan dog variere fra person til person når det er naturlige produkter.

Brug en god anti-rynke creme

Det er vigtigt at holde din hud hydreret, så den forbliver smidig og blød og derved forebygge rynker i ansigtet. Vores cremer kan holde din hud fugtigt og forebygge ældningsprocessen. Vores produkter indeholder en koncentreret mængde kollagen for at opretholde hudens fugtighed og derved bekæmpe rynker i ansigtet og generelt hele kroppen.

Forebyg rynker effektivt

Det er svært at slippe med rynker - især de dybe af dem. Ved at dyrke en sund livsstil og bruge vores naturlige produkter, vil det være muligt for dig at bekæmpe rynker.* For at forebygge rynker er det en god idé at undgå for meget sol og det er ligeledes en god idé med solbriller. Det kan beskytte huden mod solskader og holde dig fra at knibe øjnene sammen, hvilket skaber små rynker i ansigtet og omkring øjnene. Solen bidrager til hudens ældningsproces og forekomsten af rynker. Når du beskytter din hud mod UV-lys forebygger du samtidig dannelsen af rynker.

De bedste cremer mod rynker indeholder en høj koncentration af aktive ingredienser, der er målrettet hudens dybeste lag til at regenerere huden på celleniveau og forebygge og bekæmpe rynker i ansigtet. Effektiviteten af anti-rynke cremer afhænger delvist af den aktive ingrediens og ingredienser, hvilket betyder at resultaterne kan variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.

Brug en god fugtighedscreme hver morgen og aften til at holde din hud hydreret og for at forebygge rynker i ansigtet. Hydreret hud hjælper mod ældningsprocessen, og kan gøre huden mere ungdommelig. Det anbefales at du vasker dit ansigt to gange om dagen - ikke oftere end det. Vasker du dit ansigt for ofte kan du fratage huden naturlige fugt. Hvis din hud er fedtet, og du vasker dit ansigt mere end to gange om dagen, kan det irritere huden, og det kan det forårsage yderligere rynker i ansigtet. Vi gør desuden opmærksom på at vores produkter kun anvender naturlige ingredienser, hvorfor resultaterne kan variere fra person til person.

Anbefalede Produkter