emaerket

Anti-Cellulite Formula Plus

Anti-cellulite tabletter

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er cellulite/appelsinhud?

Cellulite eller appelsinhud som det også kaldes i almindelig tale, er en tilstand hvor huden, typisk hos kvinder, begynder at ændre struktur, så små fordybninger kan give huden et udseende der minder om skallen på en appelsin –deraf navnet, appelsinhud.

Grunden til at appelsinhud opstår, er at de små fedtdepoter, som befinder sig i underhuden bliver opbevaret i små hulrum mellem overhuden og musklerne. Væggene mellem disse hulrum består af bindevævsstrøg og i takt med at huden bliver ældre kan dette bindevæv blive stivere og trække sig sammen, hvilket skaber fordybningerne som kendes som appelsinhud.

Årsagen til disse sammentrækninger er hovedsageligt den nedsætte kollagen-produktion som følger med alderen. Det kan altså koges ned til at appelsinhud ofte skyldes nedsat kollagen-produktion.

Hvordan hjælper Anti-Cellulite Formula Plus+?

Dette kosttilskud består af naturlige ingredienser som kan hjælpe huden med at forøge dens naturlige kollagen-produktion, samt forøge blodcirkulationen. Ved at tage dette kosttilskud, samt dyrke en masse motion, kan du få flottere og strammere baller, lår og arme, takket være de naturlige ingredienser i produktet!

De naturlige ingredienser

Rent kollagen
De effektive proteiner i kollagen, kan mindske rynket og bulet hud, ved at hjælpe med hudens naturlige udglatning.

Kanel
Kanelekstrakt stimulerer blodcirkulationen og hjælper med at eliminere affaldsstoffer fra huden.

Mælkebøtteekstrakt
Mælkebøtter er rige på vitaminer og mineraler, som kan dræne giftstoffer fra din lever, nyre og galdeblære for at reducere væskeophobninger.

Ekstrakt fra Grøn Te
Grønt te har evnen til at hjælpe dig med at bekæmpe appelsinhud, ved at bekæmpe væskeophobninger i kroppen.

Anvendelse af produktet

Tag 2 kapsler af Anti-Cellulite Formula Plus+ om dagen. Vi anbefaler at tage én om morgenen og én om aftenen før et måltid. Effekten er nemlig mest effektiv hvis de bliver taget før et måltid.

Hver pakke indeholder 60 tabletter mod appelsinhud, svarende til 1 måneds behandling. Vi anbefaler at behandlingen står på i mindst 3 måneder for at opnå det bedste resultat med de naturlige ingredienser. Du kan derfor med fordel anvende vores mængderabat, hvor du sparer 20% hvis du køber 3 bøtter til 3 måneder på én gang.

100% Naturligt

Anti-Cellulite Formula Plus+ består af 100% naturlige ingredienser, som ikke har nogle kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at du altid læser ingredienslisten for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser i disse piller mod appelsinhud. Du bør desuden ikke anvender pillerne hvis du er gravid eller ammende, uden at konsultere med en læge først.