emaerket

Anti-Cellulite

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Anti-Cellulite (5) Bad & Brus (4) Cremer, Lotions & Olier (16) Deodoranter (1) Hårfjerning (9) Scrubs & Eksfoliering (5) Selvbruner (3) Solbeskyttelse (2) Strækmærker (3)
Mærker
Stjerner
 
Er du en af de 95% af kvinder som har problemer med cellulite? Elsk det eller had det, den irriterende appelsinhud er noget som rammer selv de bedste af os. Cellulite er ikke altid det pæneste og er så sandelig ikke et velkomment syn hos de fleste. Vi har udvalgt det bedste udvalg af anti-cellulite produkter på markedet. Sig farvel til uønsket appelsinhud og få et smukkere udseende hos Lé Luna.
Er du en af de 95% af kvinder som har problemer med cellulite? Elsk det eller had det, den irriterende appelsinhud er noget som rammer selv de bedste af os. Cellulite er ikke altid det pæneste og er så sandelig ikke et velkomment syn hos de fleste. Vi har udvalgt det bedste udvalg af anti-cellulite produkter på markedet. Sig farvel til uønsket appelsinhud og få et smukkere udseende hos Lé Luna.
Vis som
Sorter efter

Hvad er appelsinhud?

Den medicinske begreb for det der i folkemunde kaldes appelsinhud, er egentlig cellulite. Ordet appelsinhud er opstået fordi de buler som hudlidelsen medfører på din hud, kan få området til at ligne overfladen på en appelsin.

Problemet opstår når de fedtlagre som ligger lige under overfladen på huden, bliver ramt af enten dårlig blodcirkulation, frie radikaler eller samling af affaldsstoffer. Grunden til at huden kommer til at se ud som den gør og at fedtet kommer til at fremstå ujævnt er at bindevævet begynder at bliver skubbet rundt, hvilket får huden til at rynke og bule.

Fordi du har appelsinhud, er du ikke nødvendigvis overvægtig, men da det er fedtdepoterne, som skaber den ujævne overflade, vil det også ofte opstå de steder hvor man har ekstra fedt eller hvis man generelt har mere fedt. Baller overarme og lår er de områder på huden, som typisk rammes af hudlidelsen. På trods af at det er fedt som er skyld i cellulite, kan det stadig ramme selv helt slanke kvinder – faktisk har 90% af danske kvinder cellulit et eller andet sted på kroppen, så du er bestemt ikke ene om det, ligesom det heller ikke er noget at være forlegen over.

I princippet kan alle mennesker blive ramt af appelsinhud, men det ses oftere hos kvinder end det gør hos mænd. Samtidig har forskning vist at chancen for at udvikle det er større hvis dine forældre eller bedsteforældre har været ramt af eller døjer med det. Udover den arvelige årsag, antages det også at følgende kan være en årsag til cellulite:

 • Usund kost med meget fedt
 • Overflødig hud afledt af hurtige vægttab
 • For lidt fysisk aktivitet
 • Hormonelle ændringer
 • Stor mangel på væske

Cellulite ses oftere på folk med meget lys hud end folk med en mærk hudtone, da det er tydeligere at se på den blege hudtone. Herunder kan du læse en masse information omkring de forskellige typer af appelsinhud, samt hvad du kan gøre for at komme dem til livs – hvad enten det er behandlinger eller livsstilsændringer.

Forskellige typer af appelsinhud

Der er ikke mange der ved det, men der eksisterer faktisk 3 forskellige typer af appelsinhud. Herunder giver vi en forklaring på forskellene ved de tre forskellige typer, samt hjælp til hvordan du kan identificere hvilken type cellulite du har.

Adipose Cellulite

Denne type af appelsinhud, er også kendt som blødt appelsinhud. Det er denne type af cellulite som de fleste tænker på, når de hører ordet appelsinhud. Den opstår normalt hvis man har lidt ekstra fedt på kroppen – årsagen er altså overvægt og mangel på motion eller fysisk aktivitet.

Denne form for cellulite ses oftest hos personer over 20 og i takt med at man bliver ældre bliver det mere og mere synligt. Huden vil generelt være blød at røre ved, fordi appelsinhuden sidder i overfladen. Det faktum at det sidder i overfladen af huden, gør dog at det er nemmere at behandle.

Behandling af denne form for cellulite vil typisk være fokuseret på en eliminering af det overskydende fedt. Den bedste behandling er hårdt fysisk arbejde og sund kost, som bør føre til et vægttab og deraf også en reduktion af det overskydende fedt. Ønsker du at hjælpe processen på vej, kan du desuden også anvende cremer eller gels, som er specielt udviklet til at hjælpe mod lidelsen.

Fibrotisk Cellulite

Denne type af cellulite er bedre kendt som ”hård appelsinhud”. Fordelen ved denne er at den ikke er så synlig som den ’normale’ form for appelsinhud, da hudstrukturen er fastere og mindre appelsin-agtig. Det er en almindelig hudlidelse og det kan endda ses hos folk som motionerer og er aktive. Denne form for cellulite kan være skyldes dårlige spisevaner eller andre faktorer, f.eks. rygning eller alkohol.

Den fibrotiske form for appelsinhud er ikke kun noget som rammer folk over 20, men kan også rammer teenagere. I teenageårene vil det oftest skyldes overvægt. I modsætning til Adipose Cellulite, sidder denne form for appelsinhud tæt på musklerne, hvilket betyder at det er en hel del sværere at behandle.

Hvis du ønsker at forsøge dig med behandlinger mod denne type, bør du indgå i mere avancerede behandlingsforløb, du kan enten søge læge, eller bruge hjemmebehandlingsapparater, som kan give resultater på niveau med lægebehandlinger. Det anbefales at bruge ultralydsbølge-teknologi for at komme ned i de dybe lag og bekæmpe celluliten.

Ødematøs Cellulite

Denne form for appelsinhud er forholdsvis sjælden fordi den kun rammer unge mennesker. Det skyldes ofte ophobning af væske i hudens væv eller et dårligt blodomløb, som oftest er bivirkninger ved en livsstil uden meget aktivitet – f.eks. arbejde ved skrivebord.

Ødematøs Cellulite kræver, ligesom Adipose Cellulite, livstilsændringer – primært mere fysisk aktivitet. Du kan behandle denne form for cellulite med opstrammende cremer eller gels.

Cellulite Stadierne

Selvom man snakker om tre forskellige former for appelsinhud, findes der også forskellige grader af cellulite. Disse forskellige grader viser hvor fremskredet og synlig din appelsinhud er. Hvor fremskeden din appelsinhud er kan bestemmes ud fra følgende kendetegn:

 • 0. Stadie
  På dette stadie er cellulite kendetegnet ved at det næsten ikke kan ses. Din hud vil fremstå glat og som udgangspunkt fremstå tonet og jævn. Selv hvis du klemmer på området, vil du ikke kunne se synlige tegn på cellulite – det kan dog stadig være ved at udvikle sig under overfladen.

 • 1. Stadie
  Det 1. Stadie kendetegnes ved at appelsinhuden begynder at blive synlig når du tager på og klemmer på området. Derudover er det ikke til at se – lige meget om du står op eller sidder ned.

 • 2. Stadie
  I det 2. Stadie vil appelsinhuden være synlig når du står op. Den vil dog som udgangspunkt være svær at se når du ligger eller sidder ned.

 • 3. Stadie
  Det 3. Stadie kendetegnes ved at cellulite vil være synligt hvad enten du står op, sidder ned eller ligger ned. Derudover vil huden fremstå meget ujævn når du tager fat på området og klemmer det.

Sådan bekæmper man appelsinhud

På markedet i dag, findes der et stort og bredt udvalg af produkter, som alle påstår at kunne behandle appelsinhud. Der er dog desværre en lang række produkter som ikke lever op til disse påstande. Herunder kan du se en kort beskrivelse af de mest anvendte behandlingsformer til at bekæmpe appelsinhud og derefter vil du kunne læse om nogle af de mest anvendte dagligdagsråd som nemt kan anvendes i dine daglige rutiner.

Professionelle løsninger

 • Cremer, geler og lotions
  Der findes en lang række produkter, som er specielt udviklet til appelsinhud, som skal påføres direkte på huden. De indeholder ofte ingredienser som er stimulerende for blodcirkulationen og hjælper på den måde med at bekæmpe appelsinhud. Ved at øge blodcirkulationen og elasticiteten kan du reducere cellulite og give din hud et mere jævnt og smukkere udseende.

 • Ultralyd bølger
  Dette er en behandlingstype som du oftest vil kunne få på dermatologiske eller skønhedsklinikker. Disse ultralydsbølger kan hjælpe med at mobilisere fedtdepoterne og tilfører varme til fedtdepoterne, for at hjælpe med at nedbryde dem. Denne form for behandling kan desuden også forbedre cirkulationen.

 • Fedtsugning
  Denne behandling er et kirurgisk indgreb, som kan fjerne overdreven synlig appelsinhud, da den går ind og fjerne fedtet i de dybe fedtlag. Det advares dog om fra flere sider at denne form for behandling kan gøre lidelsen værre, da der kan opstå yderligere ujævnheder, da de øverste lag fedt som oftest vil forblive uberørte.

Dagligdagsråd

 • Drik massere af vand
  Fordi væske er noget af det allervigtigste for størstedelen af kroppens funktioner, kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er at opretholde et sundt hydreringsniveau. Drik derfor massere af vand hver dag. Det holder både din krop og din hud hydreret, hvilket kan få huden til at fremstå sundere og mere elastisk, hvorfor det kan modvirke appelsinhud.

 • Jævnlig eksfoliering
  Find en god eksfolierende creme eller body scrub og sørg for at eksfoliere din krop 2-3 gange om ugen. Ved jævnlig eksfoliering vil du kunne fjerne døde hudceller og fedt og snavs fra huden. Samtidig vil du kunne forbedre blodcirkulationen rundt om i kroppen. Cellulite kan i mange tilfælde være opstået, som konsekvens af dårlig blodcirkulation, så en forbedring af dette vil kunne betyde en hel del mod appelsinhuden.

 • Spis sundt
  Sund kost er essentielt for at din krop kan fungere bedst muligt og så hjælper det desuden rigtigt godt mod appelsinhud. Sørg for at din kost indeholder en masse fisk, grøntsager, nødder, frugt, umættede fedtsyrer og fuldkorn. Forsøg så vidt muligt at undgå forarbejdet mad, da de vigtigste vitaminer og mineraler ofte ikke overlever forarbejdelsen. Hvis du absolut skal spise slik eller chokolade, bør det være mørk chokolade, men selvfølgelig ikke i voldsomt store mængder. Sørg desuden for at spise varieret, da din krop på den måde får del i de mange forskellige vitaminer og mineraler den har brug for. Ved at opretholde en god kost, vil du kunne se store fremskridt mod din appelsinhud og bekæmpe løs eller overflødig hud – hovedsageligt fordi du vil begynde at tabe dig.

 • Dyrk motion
  Motion er lige så vigtigt som en god kost, for at opretholde et godt helbred samt at bekæmpe appelsinhud. De to ting har altid gået hånd i hånd, når man snakkede om nedbrydelse af fedt. Cardio træning, hvor du kommer op og sved, har altid været godt for både blodcirkulationen og hjertet. Det er derfor vigtigt at fokusere mere på løb, cykling eller andet der får dig op og svede, frem for vægtløftning, da dette ofte kun opbygger muskler og ikke nedbryder fedtdepoter. Træning som er specielt målrettet dine lår og baller er den bedste metode til at bekæmpe appelsinhud, da du får opstrammet og tonet huden på lige præcis de områder, samtidig med at du forbrænder overskydende fedtdepoter.

Hvilket råd eller hvilken metode skal jeg vælge?

Den allerbedste måde at komme af med appelsinhud på, er en kombination af flere forskellige teknikker. Hvis du følger de ovenstående dagligdagsråd, vil du kunne komme rigtigt langt i bekæmpelsen af appelsinhuden. Hvis du derudover kombinerer den sunde livsstil fra disse råd, med professionelle behandlingsprodukter, f.eks. ultralydsbølger fra Silk’n Silhouette eller en naturlig creme mod appelsinhud, vil du kunne fremskynde processen med at bekæmpe cellulite.

Her hos Lé Luna, tilbyder vi kun skånsomme, men effektive løsninger til at behandle appelsinhud. Blandt andet kan den innovative Silk’n Silhouette være en ideel løsning til at bekæmpe cellulite indefra, da den anvende en varme-teknologi, som går ind og bekæmper og nedbryder fedtdepoterne på et cellulært niveau. Hvis du bruger det regelmæssigt vil du også kunne bekæmpe fremtidig ujævn hud og overflødig hud fra et stort vægttab.

1Creme

 • Reducerer og forebygger appelsinhud
 • Anvender opstrammende ingredienser
 • Forbedrer blodcirkulationen og elasticiteten
 • Bekæmper fedt
 • Opstrammer hudstrukturen
 • Bør anvendes til Adipose Cellulite
Mere info

2IR Varmeteknologi

 • Anvender Bi-polar og IR varme-teknologi
 • Styrker og udjævner hudstrukturen
 • Nedbryder fedtdepoterne med varme
 • Beviste resultater
 • Virker også på avancerede stadier af cellulite
 • Bør anvendes til Adipose, Fibrotisk og Ødematøs
Mere info

3Body Wrap

 • Øger stofskiftet på specifikke områder
 • Udrenser huden for affaldsstoffer og toksiner
 • Nedbryder fedtdepoter
 • Forbedrer blodcirkulationen
 • Udjævner hudens generelle struktur
 • Kan anvendes til Adipose, Fibrotisk og Ødematøs
Mere info

Tilmeld dig vores nyhedsbrev