Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Betaling

Betaling

Lé Luna værdsætter fuldt ud vigtigheden af ​​at beskytte dine personlige betalingsoplysninger, så hver betalingsmetode er blevet valgt med din sikkerhed i tankerne. Du kan slappe helt af og vide at du er 100% sikker, når du betaler med os. For at være så nemt som muligt for dig og for at tage hensyn til dine behov tilbyder vi flere forskellige betalingsmetoder, med etableret og pålidelig sikkerhed bag hver eneste.

DEBIT/KREDITKORT

Vi tager ikke en eneste øre for meget fra dig, når du vælger at betale med et kreditkort. Vi beholder ikke dine kortoplysninger, og vores ordresystem gør brug af de mest moderne metoder. Vi bruger 256-bit SSL-kryptering fra start til slut, og vi bruger udelukkende Checkout.com til vores betalingssoftware.

ViaBill

Hos Viabill kan du gratis få en konto, hvor du for op til 2.000 kroner kan shoppe løs på en lang række danske webshops. Du kan da vælge at afbetale i små afdrag, fordelt over en periode på op til 24 måneder. Så kan et køb der lige nu virker for dyrt, hurtigt blive overskueligt, da du kun skal betale 1/24-del af det samlede beløb om måneden. Viabill er en sikker betalingsmetode, samt en af de mest anerkendte afdragsordninger inden for e-handel. Du vil altså være helt sikker på at dine informationer er i gode hænder, når du bruger Viabill til at betale hos leluna.dk.

PayPal

Der er 350 millioner mennesker rundt om i verden der benytter sig af PayPal - hvis du er en af ​​dem, er du allerede klar over, at det er en fantastisk måde at betale uden risiko for at dele finansielle detaljer online. Af denne grund og den ekstra komfort, der følger med det, tillader vi dig at bruge PayPal ved kassen til at betale for din ordre.

Klarna Faktura

I samarbejde med Klarna AB tilbyder vi betaling med faktura, der fungerer på samme måde som betaling med girokort. Hvis du foretager bestillingen med Klarna vil du få tilsendt en faktura, som du skal betale inden for 14 dage. Det vil sige, at du kan vente med at betale til du modtager dine varer. Du kan dermed fortryde købet af dine varer, uden at betale andet end gebyret.
Hvis Klarna Faktura vælges som betalingsmetode, pålægges der et gebyr på 39,- til det samlede ordrebeløb. Hvis du vælger at betale med faktura, skal du indtaste dit CPR-nummer for at kunne få foretaget en kreditvurdering. Hvis ikke du består denne kan du i nogle tilfælde blive afvist i betalingsprocessen. Oplever du dette må du hellere end gerne kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at løse dette.
Link til Klarnas vilkår.
Link til Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger.

Over telefonen

Hvis du er mere komfortabel ved at tage en samtale med en rigtig person, kan du bare ringe til os og tale direkte med en af ​​vores kundeservicemedarbejdere, som er klar til at tage din bestilling og hjælpe med betaling. Vi tilbyder støtte på mere end elleve sprog, så vi er der for dig. Du kan få fat i kundeservice på nummeret 78 75 53 30.