emaerket
Betaling

Betaling

Vi tilbyder de mest anerkendte og de sikreste betalingsmuligheder. Derfor, foregår alle former for betaling på denne side via en sikker SSL- forbindelse, der sikrer, at dine penge er i sikkerhed, når du handler på internettet. Hvis du er i tvivl om, hvordan betalingen foregår, hvornår dine penge bliver trukket eller noget helt andet, så kan vi kontaktes på telefonen, live chat eller email, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Kortbetaling

Hos Lé Luna tilbyder vi betaling med de mest normale betalingskort. Du kan betale for dine varer med Mastercard, Visa, Visa-Dankort og Maestro. Vi bruger desuden en SSL-krypteret, sikker forbindelse til at trække pengene på dit kort og kan aldrig trække flere penge end størrelsen på din ordre. Dine kreditoplysninger bliver ALDRIG gemt på vores server.
Kortbetaling er uden tvivl den nemmeste måde at betale for dine varer og hvis du betaler for din ordre inden kl. 17 på hverdage, vil den blive afsendt samme dag. Ordrer som placeres på weekender eller helligdage vil blive afsendt næstkommende hverdag. Når du løber med kort, vil transaktionen på din konto fremstå som "www.leluna.dk".

ViaBill

Hos Viabill kan du gratis få en konto, hvor du for op til 2.000 kroner kan shoppe løs på en lang række danske webshops. Du kan da vælge at afbetale i små afdrag, fordelt over op til 24 måneder. Så kan et køb der lige nu virker for dyrt, hurtigt blive overskueligt, da du kun skal betale 1/24-del af det samlede beløb om måneden.
Ønsker du at købe et produkt som koster mere end 2.000 kroner, kan dette også sagtens lade sig gøre. I slutningen af checkout bliver du blot kørt igennem et simpelt kredit-check og herefter vil du kunne købe for op til 10.000 kroner og dele beløbet op over 24 måneder!
Viabill er en sikker betalingsmetode, samt en af de mest anerkendte afdragsordninger inden for e-handel. Du vil altså være helt sikker på at dine informationer er i gode hænder, når du bruger Viabill til at betale hos leluna.dk.

PayPal

PayPal er en sikker, nem og hurtig måde at betale på når du shopper online. Desuden behøver du ikke angive dine kortoplysninger hvis du allerede har en PayPal konto. Det betyder at du kan tjekke ud hurtig og dermed spare tid.
Du kan stadig bruge PayPal, selvom du ikke har en PayPal-konto. Du skal blot vælge ”tjek ud som gæst” når du bliver bedt om at logge ind og så kan du betale med kort som normalt. Ved betaling med PayPal vil vi fremstå som ”Le Luna Ltd.” på dit kontoudtog.

Klarna Faktura

I samarbejde med Klarna AB tilbyder vi betaling med faktura, som fungerer på samme måde som betaling med girokort. Når du foretager bestillingen med Klarna vil du få tilsendt en faktura, som du skal betale inden for 14 dage. Det vil sige at du kan vente med at betale til du modtager dine varer. Dermed kan du nå at fortryde købet uden at betale andet end gebyret.
Ved betaling med Klarna Faktura pålægges der et gebyr på 39,- til det samlede ordrebeløb. Hvis du vælger at betale med faktura, skal du indtaste dit CPR-nummer for at kunne få foretaget en kreditvurdering. Hvis ikke du består denne kan du i nogle tilfælde blive afvist i betalingsprocessen. Oplever du dette må du hellere end gerne kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at løse dette.
Link til Klarnas vilkår.
Link til Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger.

Over telefonen

Hvis du ikke føler dig tryg ved at handle på nettet, kan du ringe til vores kundeservice, som vil kunne tage ordren for dig over telefonen. Du får fat i kundeservice ved at ringe på nummeret 78 75 53 30 alle hverdage i tidsrummet 10-18.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev