Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Betaling

Betaling

Lé Luna værdsætter fuldt ud vigtigheden af ??at beskytte dine personlige betalingsoplysninger, så hver betalingsmetode er blevet valgt med din sikkerhed i tankerne. Du kan slappe helt af og vide at du er 100% sikker, når du betaler med os. For at være så nemt som muligt for dig og for at tage hensyn til dine behov tilbyder vi flere forskellige betalingsmetoder, med etableret og pålidelig sikkerhed bag hver eneste.

DEBIT/KREDITKORT

Vi tager ikke en eneste øre for meget fra dig, når du vælger at betale med et kreditkort. Vi beholder ikke dine kortoplysninger, og vores ordresystem gør brug af de mest moderne metoder. Vi bruger 256-bit SSL-kryptering fra start til slut, og vi bruger udelukkende Checkout.com til vores betalingssoftware.

PayPal

Der er 350 millioner mennesker rundt om i verden der benytter sig af PayPal - hvis du er en af ??dem, er du allerede klar over, at det er en fantastisk måde at betale uden risiko for at dele finansielle detaljer online. Af denne grund og den ekstra komfort, der følger med det, tillader vi dig at bruge PayPal ved kassen til at betale for din ordre.

Over telefonen

Hvis du er mere komfortabel ved at tage en samtale med en rigtig person, kan du bare ringe til os og tale direkte med en af ??vores kundeservicemedarbejdere, som er klar til at tage din bestilling og hjælpe med betaling. Vi tilbyder støtte på mere end elleve sprog, så vi er der for dig. Du kan få fat i kundeservice på nummeret 78 75 53 30.