emaerket

Skin Doctors Bio Serum

Intensivt olie serum til ansigt og krop
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Har du længes efter hud, der hurtigt kommer sig over ardannelse, strækmærker og misfarvning? Ved at udnytte den genoprettende effekt af naturlige planteekstrakter og vitaminer, har Skin Doctors designet et specielt Bio Serum for at maksimere din huds naturlige elasticitet og modstandskraft. Med berigende ingredienser i en silkeagtig og absorberbar olie, har Bio Serum til formål at målrette dine hudproblemer, mens den nærer og fugter huden.

  • Hydrerende og fugtgivende
  • Ideel til ar, strækmærker, rynker og pigmentforandringer
  • Kun et par dråber for en stærk effekt
  • Velegnet til ansigt og krop
  • Kraftfuld formular med hurtig absorbering
  • Behagelig og blid duft af lavendel

Der kræves kun et par dråber. Bio Serum er den perfekte måde at genoprette din huds fleksibilitet for at behandle strækmærker, ar og rynker. Dette hudplejeprodukt er en behagelig og enkel tilføjelse til din daglige hudplejerutine, som kombinerer den fugtgivende effekt med botaniske vitaminer.

Genopliv din huds elasticitet

Din huds sunde elasticitet kan være hemmeligheden til at beskytte det mod naturlige aldringstegn! Ungdommelig og hydreret hud kommer sig hurtigere på grund af højere kollagenniveauer, hvilket får huden til at tilpasse sig uden at overskride sine naturlige begrænsninger. Selvom strækmærker og ar kan tage længere tid at behandle, kan man altid gøre noget for at fremme gendannelse af huden, f.eks. gennem en sund kost med masser af vitamin A og C. Den bedste måde at hjælpe din hud er dog, at holde det velhydreret gennem fugtgivning, da både kollagen og elastin er betydeligt styrket gennem fugt.

Vitamin A & E: En god kombination for huden

E. Vitamin A spiller en væsentlig rolle i vedligeholdelse af sund hud, og kan bidrage til at udjævne og genopfriske dit udseende. Vitamin E beskytter på den anden side celler mod oxidativ stress, og fjerner frie radikaler og snavs, der er med til at øge aldringen af din hud.

Disse vitaminer er kombineret i en silkeblød serum med olie, og arbejder sammen med planteekstrakter for at forbedre din huds udseende. Sammen har de til formål at puste nyt liv, styrke og gendanne din huds strålende skønhed.

Aktive botaniske ekstrakter

Skin Doctors har designet deres særlige blanding af særlige botaniske ekstrakter, som styrker din huds evne til at tilpasse sig. Hybenekstrakt er hjertet af formlen i Bio Serum, og det byder på et højt indhold af vitaminer. Hybenolie har en stærk fugtgivende effekt, og dens høje indhold C-vitamin spiller en central rolle i at opretholde sund hud. C-vitamin er vigtig i forbindelse med produktionen af kollagen og cellebeskyttelse, og det er vigtigt for kroppens generelle sundhed, samtidig med at det opfrisker din huds udseende. Som følge heraf er hybenolie hurtigt ved at blive et must inden for hudpleje, og bliver både brugt af hudeksperter og berømtheder.

Fire andre nøje udvalgte planteekstrakter er inkluderet i Bio Serums dyrebare formular. Kamille og lavendel har længe været velanset for deres beroligende, genopfriskende samt velduftende egenskaber. Rosmarin, som er blandet ind i produktet for at udglatte og tone, er for nyligt blevet videnskabeligt forbundet med UV-beskyttelse. Til sidst er der calendula, som også kendt som morgenfrue, der lindrer og beskytter mod øjenirritation, og har samtidig en fugtgivende effekt. Det er for nylig blevet anerkendt for dens indvirkning på hudens elasticitet og hydrering.

Disse fem dyrebare urteekstrakter arbejder sammen i perfekt harmoni for at genoprette, styrke og forfriske din hud. Ved at nære din hud regelmæssigt med denne yderst højberigende Bio Serum vil give dig en fugtet og velhydreret følelse, hvilket bidrager til en blødere, smidigere og mere robust hud.

Komplet liste over ingredienser

Cyclomethicone, mineralsk olie (Paraffinum Liquidum), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycine Soja (soja) olie, Calendula Officinalis blomsterolie, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (Matricaria) blomsterolie, Rosmarinus Officinalis bladolie, Rosa Moschata frøolie, Lavandula Angustifolia (lavendel) olie, retinylestre palmitat, isopropylalkohol Myristate, Bisabolol, rød 17 (CI26100), duft (parfume), Citral, cumarin, Eugenol, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonen, Linalool.

Brugsanvisning

Bio Serum er et meget nærende produkt. En lille mængde kommer man langt med! Masser et par dråber ind i huden, eller brug flere dråber i badet. Skin Doctors Bio Serum er velegnet til hele ansigtet og kropslig brug for mænd, kvinder og alle hudtyper. Brug så ofte som du ønsker.

Når du prøver et nyt produkt, foreslår vi, at du læser instruktioner og ingredienser grundigt i tilfælde af eventuel allergi. Brug på ren og ubeskadiget hud.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person