Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hårpleje

Brug naturlige produkter i kampen mod dit hårtab

Hvor meget tid og hvor mange penge bruger du på at pleje dit hår, få dit hår ordnet hos en frisør eller på produkter til at fugtgive håret? Hvor enormt glad bliver du, når nogen roser dit hår eller du ser dig selv i spejlet, og bliver mødt at et strålende ansigt indrammet i smukt og skinnende hår? Og hvor enormt frustreret eller ked af det bliver du, når du har en dårlig hårdag eller du begynder at tabe mere hår end normalt? Håret er noget af det første, som vi lægger mærke til ved hinanden, og derfor er det ikke underligt, at vi går enormt meget op i, at det både er og ser sundt og stærkt ud.

For de fleste kvinder og mænd kan håret ligeledes være afgørende for, hvordan vi har det med os selv, og vores oplevelse af hvordan vi ser ud. Hvis håret er klippet i en smuk frisure, velplejet og sidder som det skal, kan det gøre en verden til forskel for dit selvværd og selvtillid. Det er derfor ikke underligt, at mange går enormt meget op i deres hår og investerer i, at det er sundt, rent og velplejet – eller at mange blive deprimeret, ked af det eller vælger alle tænkelige løsninger, hvis de oplever enten tør hovedbund, skadet hår eller hårtab.

Hårtab kan vise sig på mange forskellige måder, blandt andet ved at der er mere hår på din hårbørste end normalt

Find naturlige produkter mod hårtab hos LeLuna

Hårtab eller skadet hår er således også en stor frygt for de fleste – særligt fordi, det kan ramme alle og ud af nærmest ingenting. Men hverken hårtab eller skadet hår er ualmindeligt, det er faktisk noget, som stort set alle danske mænd og kvinder oplever på et tidspunkt i deres liv. Dette skyldes, at hårtab eller usundt hår både kan være forårsaget af forandringer i kroppen eller genetik, såvel som være forårsaget af stress eller andre udefrakommende faktorer, der er skadelige for dit hårs sundhed. Det er dog ikke altid nemt at finde den underliggende årsag til forandringer i håret eller hårvæksten, og derfor kan behandling mod hårtab være meget uoverskueligt, især at finde frem til hvilke behandlinger mod hårtab, der passer til dine behov.

Blandt behandlinger finder du en lang række produkter mod hårtab, såsom shampoo mod hårtab (herunder både hårkure, balsam og hårserum), kosttilskud til at bidrage til at styrke og fremme hårvækst, og hovedbundsruller til at stimulerer hårsækkene og blodomløbet i hårbunden. Det er dog vigtigt, at du vælger produkter mod hårtab med omhu for at sikre, at du får den bedste kvalitet samt produkter, der er milde og effektive. Du kan med fordel vælge produkter lavet af naturlige ingredienser, som er testet over en længere periode, og på den måde vide dig sikker på, at den påviste virkning er reel. Her hos LeLuna har vi et stort udvalg af redskaber og naturlige produkter mod hårtab, som blandt andet omfatter hårtabs-vitaminer, shampoo mod hårtab, hovedbundsrulle til hårtab og meget mere.

din hovedbund kan ofte afsløre, om du plejer dit hår og din hovedbund godt nok, og er derfor en god ide at holde øje med

Hovedbundsrulle - din ven i kampen mod hårtabet

Selvom både shampoo mod hårtab og lignende produkter mod hårtab er populære og lette at bruge, så er hovedbundsruller blevet et hit og et populært produkt til booste behandling mod hårtab. Dette skyldes både dens effektivt til at stimulere hovedbunden og fremme hårvækst, hvor let den er at bruge den, og at en hovedbundsrulle giver dig en luksusbehandling i hjemmet. Denne rulle er ideel at anvende for både mænd og kvinder som behandling mod hårtab, og kan bruges i kombination med andre produkter til at håndtere tyndende hår eller hårtab.

Lad dig ikke gå på af dit hårtab og kom problemet til livs på en naturlig måde. Gå på opdagelse i vores store sortiment af hårtabsprodukter, der er specielt udviklet til hårtab og tyndt hår og oplev effekten på både din hårvækst og dit selvværd.