emaerket

CC Beroligende gel

60ml Gel | Beskytter, nærer og beroliger efter hårfjerning

Se mere
299.00 kr.
Du sparer:   90.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Dehydrering ved hårfjerning

Hårfjerning synes at være et uundgåeligt behov for et stigende antal af os - især i bikini-zonen, hvor vi ofte ønsker et æstetisk og tiltalende udseende. Men mange processer, herunder den mest almindelige barbering, risikerer at fjerne hudens afgørende talg, hvilket almindeligvis efterlader et ubehag, rødmen og et irriterende udslæt, ud over knopperne med indgroede hår. Den særligt følsomme hud, der findes omkring bikinizonen, vil især opleve disse reaktioner. En rig fugtighedscreme, der midlertidigt beroliger, kan være det første valg, men brug af et tykt, cremet produkt i de nedre regioner er ikke ligefrem ideelt. En præcist sammensat gel, der med en let berøring kan berolige og fugte, samtidig med den forbedrer hudens naturlige reoprettelse, ville være ideel til alle mennesker.

CC’s innovative gel

Med en revolutionerende indgangsvinkel til problemerne i dine mest følsomme hudområder har Cobeco Cosmetic udformet deres kraftfulde After Depilation Bikini Gel. Grundlaget er to urter; to forbindelser, der har til formål at hjælpe din hud på den mest naturlige måde, kombineret i et beroligende og let geleformel, der er dejlig nem at anvende . Når det anvendes i din bikinizone vil det hurtigt give følelsen af ​en ​intens fugtning, mens det beroliger, hydrerer og fjerner det uønskede ubehag. CC stræber efter at give dig intet mindre end silkeblød hud, næsten øjeblikkeligt efter anvendelse.

Allantoin
Dette ekstrakt er udledt af lægekulsukker, og har opnået et ry for at være en 'Mirakelingrediens'. Kendt for dets beskyttende, fugtgivende og revitaliserende egenskaber for huden, menes det at stimulere cellernes evne til at holde på vand. Det kan også øge den naturlige eksfoliering; dette er blevet kendt for at hjælpe med at frigøre indgroede hår

Agermynte
Agermynte er en af tyve individuelle typer mynte og en af ​​kun to med den forfriskende og velkendte pebermynte aroma. Er værdsat for dets beroligende og kølende egenskaber, og det er blevet beskrevet at det "bedøver" områder med ubehag. Det er nu anset for nyttigt til at behandle irritation forårsaget af urenheder, mens det potentielt udtoner hudens udseende.

Komplet Ingrediensliste

Vand, Glycerin, Propylenglycol, Phenoxyethanol, Polysorbat 20, Acrylater / C10-30 Alkyl Acrylat Crosspolymer, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Parfume, Dinatrium EDTA, Mentha Arvensis Bladolie, CI 42051, Aminomethyl Propano.

Brug af After Depilation Gel

Denne næste tilføjelse til dine skønheds must-haves fra Cobeco Cosmetics er perfekt designet til at være behageligt tilfredsstillende at bruge. Efter at have foretaget din foretrukne hårfjerningsproces, anbringes en god mængde gel på det pågældende område, og det masseres omhyggeligt til det er helt absorberet. Fortsæt med regelmæssig påføring, efter hårfjerning for at få et maksimalt udbytte.

Gode råd

CC bruger vellidte og højt ansete forbindelser udvundet af botaniske urter, for at give dig et højkvalitetsprodukt som After Depilation Gel. Ikke desto mindre anbefaler vi, inden du påbegynder brug af dette produkt på lang sigt, at du tager dig tid til at gennemlæse alle ingredienserne omhyggeligt og kontrollere alt hvad du måske har allergi overfor. Det anbefales også, at du gennemfører en patch test på underarmen 24 timer før brug første gang.