Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

After Depilation Bikini Gel

60ml Gel | Beroligende creme til bikinilinjen

Se mere
299.00 kr.
Du sparer:   90.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

CC After Depilation Gel

Både mænd og kvinder kan opleve problemer med irritation og kløe efter barbering – specielt på sensitive områder af huden. I de værste tilfælde sker der ofte det, at der opstår indgroet hår, som kan være meget irriterende for huden. Med CC After Depiliation Gel kan du komme dette problem til livs, da gelen kan lindre og dulme hudens irritation efter barbering og give huden vedvarende fugt.

Den specielle blanding af aktive ingredienser kan lindre din hud efter barbering med sin dulmende og blide effekt. Denne gel har en antibakteriel effekt på nybarberet hud, hvilket betyder at du kan bekæmpe små røde prikker og anden irritation efter barbering. Måden den giver dig denne lindring er ved at målrette protein strukturen i håret, og på den måde hjælpe med at undgå at det vokser ud igen for hurtigt eller bliver til indgroet hår.

Anvendelse af CC After Depilation Gel

Det er overraskende nemt af bruge denne lindrende gel mod indgroet hår. Du skal blot påføre gelen på området du har barberet efter barberingen. Efter den første anvendelse anbefaler vi at bruge gelen hver dag i de følgende 4 dage, og efter de 4 dage, bør du bruge gelen 2-3 gange om ugen.

Det er vigtigt at du ikke påfører en creme eller fugtighedscreme før du bruger denne gel, da det kan forstyrre de essentielle ingredienser i produktet. Sørg desuden for at din hud er ren og tør før du påfører det. Dette kan hjælpe med at minimere fremkomsten af indgroet hår.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Eftersom at alle ingredienserne i produktet er naturlige bør du ikke opleve nogle uønskede bivirkninger, men det betyder også at resultaterne kan variere fra person til person. Hvis du bruger det som anvist, bør du altså ikke opleve nogle bivirkninger. Vi anbefaler alligevel at du sikrer dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser i CC After Depilation Gel, som er: aqua (vand), cetearyl alkohol, calciumthioglycolat, calciumhydroxid, urinstof, decyloleat, ceteareth-20, Prunus dulcis, DMDM hydantoin, Boswellia serrata, isostearylalkohol alkohol.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Mit bikiniområde er meget mindre irriteret, og jeg har kun brugt den i et par uger. Glæder mig til at se hvor godt det kan blive på den lange bane.
  • * Er stor fan af denne gel! Jeg har tit problemer med røde knopper når jeg har barberet mig, men efter jeg er begyndt at bruge denne gel kan man næsten ikke se dem længere. Kan godt anbefales da.
*Resultater kan variere fra person til person