emaerket

CC Bagdels løftende creme

60ml Gel | Creme mod appelsinhud på balderne

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

CC Buttocks Lifting Gel

CC Buttocks Lifting Gel er blevet innovativt udviklet og testet til brug af kvinder som ønsker at forbedre formen af deres balder og deres lår. Denne effektive gel kan hjælpe med at reducere appelsinhuden ved at forbedre elasticiteten og blodcirkulationen i huden. CC Buttocks Lifting Gel er en simpel gel, som kan hjælpe dig der drømmer om glat, ungdommelig og smuk hud.

CC Buttocks Lifting Gel hjælper med at forøge blodtilstrømningen. God blodcirkulation er ofte nøglen til at bekæmpe din huds problemer med appelsinhud. Hvis du har dårlig cirkulation, kan dette forhindre din krop i at absorbere fedt normalt, hvilket kan føre til at der opstår cellulite, bedre kendt som appelsinhud. CC Buttocks Lifting Gel absorberes nemt ind i din hud, og hjælper med at forbedre elasticiteten og blodtilstrømningen.

Nøgleingredienser

Efeu
Efeu er kendt for at kunne forbedre blod- og lymfecirkulationen, så kroppen lettere kan komme af med toksiner og fedtdepoterner.

Enebær:
Endnu en fantastisk hudstimulator og detoxificerende ingrediens, som kan reducere appelsinhud.

Arnikablomst:
Arnikablomsten indeholder Helenalin, som er et stof der kan sætte hudens naturlige reparationsproces i gang.

Anvendelse

CC Buttocks Lifting Gel er nem at bruge og ideel til næsten enhver type livstil. Du skal blot påføre rundhåndede mængder på området to gange om dagen, fortrinsvist om morgenen og igen om aftenen. Massér det ind i huden indtil det er fuldt absorberet så du kan få hjælp til at få selvtilliden og fastheden ved en stram hud. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

CC Buttocks Lifting Gel er nem at bruge og kan hjælpe med at stramme dine balder og lår. Den består kun af naturlige ingredienser, hvilket betyder at der ikke er blevet observeret nogle former for bivirkninger ved brug af gelen. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienslisten for CC Buttocks Lifting Gel er som følger: Vand, Hedera, Enebær (Juniperus), Arnica, Panax, Ginseng, Carbomer, TEA, Rosmarinus Olie, Cl 42051, Cl 73015, Methylchloroisothiazolinone, Limonene, Linalool.