Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Cellusmooth with Gel Fjern appelsinhud

  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Cellulite?

Cellulite er navnet på et fænomen som viser sig som små fordybninger i huden. Fordybningerne skyldes fedtdepoter under huden. Når bindevævet trækker sig sammen eller fedtområderne vokser sig større, kan fedtdepoterne bule ud og resultere i ujævnheder på huden. Cellulite er mest synligt på bagdel og lår og oftere på kvinder end på mænd. I medicinsk tale er det kendt som Adiposis Edematosa og kan skyldes hormonelle faktorer, gener eller en fed kost.

Hvad gør Cellu Smooth?

Dette apparat bruger ultralyd bølger til at skabe vibrationer mellem cellerne, hvilket kan øge kropstemperaturen og nedbryde fedtdepoterne.

Dette bidrager til at hjælpe med at stimulere toksiner og affaldsstoffer til at blive skyllet ud med fedtet via lymfesystemet. Dette kan hjælpe til at skabe en sundere hudtone med et blødere udseende.

Hvad er ultralyd bølger?

Ultralyd er en lyd trykbølge med en højere frekvens end hvad det menneskelige øre kan høre. Ultralyd bølger producerer 1 million vibrationer i minuttet på hudens overflade, hvilket trænger dybt ind i vævet for at stimulere og øge oxygen- og blodtilførslen. De skaber også en vibration inde i cellerne, hvilket er med til at øge kropstemperaturen. Denne termiske energi kan trænge op til 6 cm ind under hudens overflade for at øge kapillarrør og lymfecirkulationen, hvilket kan fremme stofskiftet og aktivere celler.

*Resultater kan variere fra person til person

Er Cellu Smooth nem at bruge?

Cellu Smooth er meget nem at bruge. Påfør blot en fed gele/creme, på det område du ønsker at behandle, vælg den ønskede intensitet, påfør applikatoren på problemområdet og brug enten den roterende eller den strygende indstilling afhængig af området. .

Er Cellu Smooth sikker at bruge?

Cellu Smooth er meget sikker at bruge og indeholder en sikkerhedstimer, som vil stoppe apparatet 15 minutter efter du har startet den, så du ikke bruger den mere end hvad der er godt for dig.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Cellu Smooth har hjulpet mig meget med at slippe af med min grimme appelsinhud på min bagende.
  • * Jeg har mistet meget af min celulite efter jeg er begyndt at bruge den her effektive behandling.
  • * Et velfungerende stykke teknologi.
*Resultater kan variere fra person til person