Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Chamomile Day Face Creme 100g Creme | Ansigtscreme med kamille


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme - kort fortalt

Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme er en luksuriøs creme som kombinerer det bedste inden for lindrende og afslappende naturlige ingredienser i en blanding. Den er en ideel dagcreme da den besidder et væld af egenskaber som kan fastholde din huds smukke og sunde udseende. Dens koncentration af kamille kan give din hud en flot og ungdommelig glød. Kamille er en af de mest kendte og veldokumenterede medicinske urter i verden. Den kan dateres tusinde år tilbage, helt tilbage til oldtidens Egypten og Grækenland og hvor den var værdsat for sine evner til at give sund og skøn hud

Eco Masters™ Chamomille Ansigtscreme har en let tekstur som penetrerer dybt ind under hudens lag for at bringe ingredienserne til roden af problemerne. Grundet dens høje indhold af kamille har dette produkt et væld af fantastiske egenskaber. Kamille virker antiinflammatorisk, antibakteriel og antiseptisk og forhindrer dermed uønskede bakterier i at formere sig på huden og dermed undgås infektioner og sygdomme.

Kamille-ekstrakt

Kamillen i Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme er baseret på essentiel olie som er udvundet fra kun de bedste kamilleblomster gennem dampdestillering. Den findes derfor i cremen i sin reneste form, hvilket giver maksimal effektivitet.

Kamille består af adskillige ingredienser i sig selv. Hver af disse komponenter har nogle overvældende egenskaber som vil overbevise dig om vigtigheden af kamille i din hudplejerutine.

Bisabolol
Bisabobol er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Den er derfor fantastisk til dig som lider af akne-ramt hud eller til hud som lider af sensitive sygdomme såsom eksem, rosacea og psoriasis.

Apigenin
Kendt for at kunne forebygge dannelsen af celler, som nemmere rammes af kræft og at kunne nedsætte DNA Oxid skade er denne komponent et must-have i din hudpleje rutine!

Chamazulene
Endnu en god antibakteriel og antiseptisk komponent fra kamille planten. Den giver kamillen sin evne til at dulme og rense huden.

Anvendelse

For at opnå de bedste resultater med Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme anbefales det at du bruger produktet to gange om dagen (morgen og aften). Påfør cremen på ren, tør hud og masser indtil huden har absorberet den helt. Sørg for at du dækker alle de områder du ønsker at lindre og forfriske. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme er lavet af naturlige ingredienser og er en sikker måde at fastholde sund hud på. Der er ingen kendte bivirkninger da produktet er fuldstændigt naturligt. Vi anbefaler dog alligevel at læse ingredienslisten igennem og sikre dig at du ikke har nogle personlige allergier over for nogle af ingredienserne.

Ofte stillede spørgsmål

- Kan cremen kun bruges på sensitiv hud?
De blide, naturlige ingredienser i Eco Masters™ Chamomile Ansigtscreme er specielt udviklet til at kunne beskytte og pleje sensitiv hud, uden at irritere det. Det betyder dog ikke at den ikke kan bruges på andre hudtyper, men at vi blot anbefaler den til personer med sensitiv hud. Så selv hvis du har andre hudtyper, vil du sagtens kunne bruge den.

- Hvad betyder det for cremen at der er kamille-ekstrakt i?
Ekstraktet fra kamilleplanten er det der gør at cremen både kan pleje og beskytte din sensitive hud, uden at den bliver irriteret. Kamille-ekstrakt er kendt for at være plejende, uden at irritere huden og derfor passer det perfekt i en creme til sensitiv hud.

- Hvor længe holder 1 bøtte?
Det kommer helt an på hvor meget du bruger den. Men ved helt almindelig dagligt brug, bør den kunne holde i 1,5 - 2 måneder, inden du får brug for at købe en ny bøtte. Derfor anbefaler vi at købe mere end 1 af gangen så du slipper for at skulle betale fragten igen. (Der er desuden gratis fragt hvis du køber 3).

- Kan der være bivirkninger ved at bruge det?
Alle ingredienserne i Eco Masters™ Chamomile linjen er 100% naturlig og der er alrig observeret bivirkninger ved brug af nogle af produkterne. Der er altså ingen kendte bivirkninger ved brug af produktet.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
6 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Min hud er blevet smuk og blød. Virkelig lækker creme :)
  • * En lækker creme som jeg godt kan anbefale til andre :) Den var rigtig god ved min sensitive hud :)
  • * Min hud har generelt altid været meget irriteret og sådan så jeg har haft svært ved at bruge dagcremer og sådan noget. Jeg prøvede den her efter opfordring fra en veninde og jeg må sige at den er noget anderledes end andet jeg har prøvet tidligere. Jeg ved ikke om det er der der kamillenoget der er i der gør det, men den irriterer ikke min hud på samme måde som andre cremer har gjort det. Kan klart anbefales til jer med tør hud :)
  • * En super effektiv creme! Jeg brugte den til min rosaceahud og det er som om at rødmen er blevet meget mindre tydelige efter jeg er begyndt at bruge den og så dufter den i øvrigt rigtig dejlig.
  • * En virkelig lækker creme. Der må virkelig være noget om det der kamille noget.
  • * Er glad for at jeg købte denne creme. Jeg har fået meget godt ud af det med min eksem på min kind, som er meget mindre tydelig nu og som jeg ikke kan mærke så meget længere. Vil gerne anbefale den til andre.
*Resultater kan variere fra person til person