Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Chamomile Face Maske 100g Maske | Ansigtsmaske med kamille


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmaske - kort fortalt

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmaske tilfører huden en formular af kamilleekstrakt, som fornyer huden imens den beroliger og lindrer den. Hvis du gerne vil opnå en intens følelse af afslapning, burde du prøve denne ansigtsmaske!

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmaskes ingredienser kan gå ned i de dybe niveauer af huden og bekæmpe problemerne ved roden. Den giver vigtige plejende ingredienser adgang til kernen af problemerne. Den høje koncentration af kamille træder i kraft og du vil hurtigt bemærke at du får en øjeblikkelig nedsættelse af rødme, at du føler dig friskere og at din hud føles mindre irriteret.

Kamille-ekstrakt

Kamille er verdenskendt for sine medicinske og skønhedsmæssige fordele. Det er blevet brugt i tusindvis af år og kan spores helt tilbage til oldtidens Egypten og Grækenland hvor den er blevet lovprist for sin evne til at berolige, lindre og reparere huden. Kamillen i Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmaske er i form af en essentiel olieekstrakt fra kamilleblomsten. Den er erhvervet gennem dampdestillation og er findes dermed i sin reneste form i blandingen så du får allermest ud af den.

Kamille er består af forskellige plejende komponenter. Hvert af disse komponenter giver huden nogle fantastiske fordele som helt sikkert er værd at lægge mærke til.

Bisabolol
Bisabobol er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Dette gør det perfekt til akne-ramt hud eller hud som lider af følsomme sygdomme som eksem, rosacea og psoriasis.

Apigenin
Kendt for at kunne forebygge formeringen af kræftagtige celler og for at kunne nedsætte skade fra DNA Oxider er dette komponent et must-have i dit hudpleje arsenal.

Chamazulene
En anden stærk antibakteriel og antiseptisk komponent fra kamilleplanten. Den er kraftfuld i dens evne til at lindre og rense huden.

Anvendelse

Påfør Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmaske i et tykt lag på ren hud – sørg for at nå alle ønskede områder. Lad det være på i 15-20 minutter og slap af i mens du venter.

Når de 15-20 minutter er gået skal du vaske dit ansigt grundigt med varmt vand og påføre en normal fugtighedscreme. Vi anbefaler at du bruger masken 2-3 gange om ugen og hvornår din hud nu har brug for en god opfriskning. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Chamomile-serien er lavet af 100% naturlige ingredienser og er derfor helt sikker at bruge på din hud. Der er ingen kendte bivirkninger ved produktet, men vi anbefaler alligevel at læse ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af ingredienserne.

Ofte stillede spørgsmål

- Kan jeg bruge masken på min hudtype?
Selvom der både står på produktet og vi hovedsageligt nævner at masken er henvendt til sensitiv hud, betyder det dog ikke at andre hudtyper ikke kan bruge den. Så lige meget hvilken hudtype du har, vil det ikke være noget problem at gøre brug af de lindrende egenskaber i Eco Masters™ Chamomile Ansigtsmasken.

- Hvorfor er der kamille-ekstrakt i ansigtsmasken?
Ekstraktet fra kamille-blomsten er kendt for at kunne lindre og pleje huden uden at irritere det. Derfor passer det perfekt i en ansigtsmaske som er udviklet til sensitiv hud, da det sørger for at masken kan fungere plejende, uden at være irriterende for huden.

- Hvor mange masker er der i 1 bøtte?
Det kommer i stor grad an på hvor meget du påfører af masken når du bruger den, men som udgangspunkt plejer der at kunne være til 15-20 masker i hver bøtte.

- Kan der være bivirkninger ved at bruge det?
Der er ingen kendte bivirkninger ved brug af denne ansigtsmaske. Det skyldes at ingredienserne i produktet kun er 100% naturlige og derfor ikke har nogle bivirkninger med sig.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
6 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Har netop bestilt denne og glæder mig til at modtage den og komme i gang! Andmeldelserne ser allerede meget lovene ud! :P
  • * Jeg har netop modtaget min maske og efter første brug må jeg sige at jeg er helt forelsket. Den dufter skidegodt og så føler man virkelig at ens hud bliver lækker og fugtet. 5 ud af 5 stjerner herfra!
  • * meget lækker masker virkelig nem at bruge og så lugter den rigtigt fint .. den giver lækker blød hud så den tror jeg at jeg køber igen :o)
  • * Fik den her med da jeg købte hele pakken med alle Chamomile produkterne, og syntes egentlig det var lidt sjovt med den her maske, for den lignede jo ikke masker som jeg havde prøvet f.eks. lermasker og blackmasks. Men den er godt nok meget lækker, det er som om at man får helt frisk og fugtet hud efter man har brugt den. Min bedste anbefaleing af denne maske :)
  • * En virkelig lækker maske. Min hud er meget mindre irriteret end før. Kan godt anbefales.
  • * Den er rigtig god til at bekæmpe irriteret hud og så er den også dejligt afslappende. Kan nærmest mærke hvordan min hud bliver mere afslappet nærmest med det samme.
*Resultater kan variere fra person til person