Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Chamomile Face Ansigtsrens 200ml Ansigtsrens | Ansigtsrens med kamille


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens - kort fortalt

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens er en cleanser som kan rense og eksfoliere din hud og porer på en blid måde. Den kan hjælpe dig med at slippe af med dagens skidt, forurenende stoffer og frie radikaler uden at fjerne hudens naturlige olier og næringsstoffer. Den giver din hud lov til at trække vejret og genvinde sin naturlige sundhed.

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens plejer huden med kamilleekstrakt som er hovedingrediensen i denne ansigtsrens. Den bruger naturlige rense- og exfolieringscremer for at fjerne skidt og døde hudceller fra overfladen af din hud samt i porerne.

Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens respekterer den naturlige pH balance i huden. Den rengører og renser huden uden at forstyrre hudens naturlige elementer. Det høje indhold af kamille betyder at den kan reparere, dulme og eliminere tørhed og rødme nemt.

Kamille-ekstrakt

Kamilleplanten har et væld af gode egenskaber – den er antiinflammatorisk, antibakteriel, antiseptisk og meget mere! Kamille forebygger altså at uønskede bakterier formere sig på huden og forhindrer altså hud infektioner og sygdomme. Den giver rigtigt gode resultater på hud som har trang til eksem, psoriasis og rosacea. Den er også hypoallergen og neutraliserer frie radikaler og hjælper dermed med at forhindre udslæt og irritationer.

Kamille er sammensæt af flere godtgørende ingredienser. Hvert af disse komponenter består af nogle fantastiske egenskaber som er specielt gode mod din hud:

Bisabolol
Bisabolol er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Den er ideel til akne-ramt hud og følsomme hudsygdomme såsom eksem, rosacea og psoriasis.

Apigenin
Kendt for at kunne forebygge kræftceller og for at kunne nedsætte DNA Oxid skade er denne kompenent en must-have i dine hudplejeprodukter.

Chamazulene
Endnu en antibakteriel og antiseptisk ingrediens fra kamilleplanten. Den kan imponere dig med dens evne til at rense og lindre.

Anvendelse

Ved brug af cirkulære bevægelser, skal du blot massere Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens ind i huden og sikre dig at du får alle områder.

Rens grundigt med varmt vand og dub huden tør med et blødt håndklæde. Det anbefales at du herefter påfører en fugtighedscreme eller moisturizer for at beskytte din rene og friske hud. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

De naturlige ingredienser i Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens betyder at den er helt sikker at bruge. Der ingen kendte bivirkninger ved at bruge denne ansigtsrens men vi anbefaler alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre at du ikke har nogle personlige allergier over for nogle af ingredienserne.

Ofte stillede spørgsmål

- Kan jeg bruge ansigtsrens selvom jeg ikke har sensitiv hud?
Det kan du sagtens. Selvom der på produktet står at det primært er til sensitiv hud, er det på ingen måde dårligt for dig at bruge den til at rense din hud selvom den ikke som sådan er sensitiv.

- Hvilken rolle har kamille-ekstraktet i ansigtsrensen?
Kamille-ekstraktet er kendt for at kunne pleje og rense din hud, uden at irritere den som andre ingredienser. Det er altså den perfekte ingrediens i en ansigtsrens til dig med sensitiv hud.

- Hvor længe holder 1 flaske?
Alt efter hvor meget du bruger den, vil 1 flaske af Eco Masters™ Chamomile Ansigtrens kunne holde i op mod 1,5 - 2 måneder.

- Kan der være bivirkninger ved at bruge det?
Da der kun indgår naturlige ingredienser i denne ansigtsrens er der ingen kendte bivirkninger ved brug. Du kan altså være helt tryg ved at bruge den.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Jeg købte denne til min niece da hun havde fået en masse udbrud af alt muligt. Nu så jeg hende lige en måned senere og det er tydeligt at hun har brugt denne .. Hun er så glad for den og hendes hud er blevet meget renere .. Kan klart anbefales :o)
  • * Min hud blev meget ren og dejlig. Må sige at den kan anbefales.
  • * Min kæreste var helt vild med den. Er inde for at bestille en ny :D
*Resultater kan variere fra person til person