emaerket

Chamomile Face

Skintonic med kamille
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Hydrer, fugt og ton dit ansigt med Eco Masters™ Chamomile Skintonic. Den kan efterlade din hud med en blød og velnæret følelse, mens den samtidig reparerer og lindrer huden. Eco Masters™ Chamomile Skintonic er blevet specielt designet til sensitiv hud, da den ikke indeholder nogle hårde kemikalier som potentielt kunne irritere huden.
  • Fugter og hydrerer
  • Toner din hud for en flot udstråling
  • Nærer og forfrisker
  • 100% naturlig
  • Ideel til sensitiv hud
Eco Masters™ Chamomile Skintonic er lavet af en specielt udvalgt række af naturlige og effektive ingredienser som kan tone din hud så du kan få en flot, ungdommelig glød. Den hjælper med at fastholde sund hud uden at forstyrre den naturlige pH balance i huden. Sig farvel til tør, irriteret hud!

Eco Masters™ Chamomile Skintonic - kort fortalt

Eco Masters™ Chamomile Skintonic er specielt udviklet til personer med sensitiv eller tør hud. Den virker ved at fugte og reparere din hud og er specielt effektiv for personer som lider af rosacea, eksem eller psoriasis. Sensitive hudsygdomme medfører ofte meget smertefulde og irriterende symptomer såsom kløe, ømhed, rødme og tørhed. Med Eco Masters™ Chamomile Skintonic kan du lindre og dulme disse helt naturligt.

Eco Masters™ Chamomile Skintonic er lavet på kamille, som er en af de mest dulmende og reparerende ingredienser inden for hudpleje. Dens lette tekstur penetrerer dybt under huden for at give ingredienserne adgang til roden af problemerne.

Eco Masters™ Chamomile Skintonic respekterer den naturlige pH balance i din hud, og renser den uden at forstyrre dens naturlige elementer. Dens høje koncentration af kamille betyder at den kan reparere, dulme og eliminere tørhed og rødme nemt.

Kamille-ekstrakt

Kamille er en kendt ingrediens som er blevet brugt i århundreder som en skønheds- og medicinsk plante. Den er kendt for at kunne reparere, forny, lindre og dulme din hus mens den giver en intens følelse af hydrering. Den er også meget antibakteriel hvilket gør den perfekt til at bekæmpe akne og andre sensitive hudsygdomme. I stedet for at putte alle mulige former for kemikalier på din hud, anbefaler vi at du bruger Eco Masters™ Chamomile Skintonic som kan give dig resultaterne naturligt.

Kamille består af forskellige komponenter som alle indeholder fantastiske egenskaber som til sammen giver den stærke effekt på din hud.

Bisabolol
Bisabobol er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske evner. Dette gør den perfekt til hud som har tildens til akne, eller som lider af sensitive hudsygdomme såsom eksem, rosacea og psoriasis.

Apigenin
Denne komponent er kendt for at kunne forhindre formeringen af celler som har tendens til kræft og at kunne nedsætte DNA Oxid skade. Det er simpelthen et must-have i enhver hudplejerutine.

Chamazulene
Endnu en stærk antibakteriel og antiseptisk komponent som findes i kamilleplanten. Den er en af hovedårsagerne til kamilles stærke evner til at lindre og rense huden.

Anvendelse

For det første skal du sikre dig at din ansigts er rent før du bruger Eco Masters™ Chamomile Skintonic. Vi anbefaler at du bruger Eco Masters™ Chamomile Ansigtsrens for at forberede din hud til dette produkt.

Smør Chamomile Skintonic på dit ansigt i cirkulære bevægelser. Sørg for at du masserer cremen ind i huden indtil den er blevet helt absorberet. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Eco Masters™ Chamomile Skintonic er lavet af 100% naturlige ingredienser og den er derfor helt sikker at bruge på din hud. Selvom der ingen kendte bivirkninger er til produktet, anbefaler vi alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke har nogle personlige allergener til nogle af ingredienserne.

Ofte stillede spørgsmål

- Hvilke hudtyper kan den bruges på?
Eco Masters™ Chamomile Skintonic er specielt udviklet til at kunne bruges på sensitiv hud, så det er dette vi anbefaler den til. Det betyder dog ikke at de milde ingredienser ikke kan bruges på stærkere hud. Den kan altså bruges på alle hudtyper.

- Hvilken effekt har det at der er kamille-ekstrakt i?
Ekstraktet fra kamilleblomsten, er en naturlig og effektiv ingrediens, der har anerkendte dulmende egenskaber. Det er altså den primære ingrediens, som vil sørge for at den lindrer din hud hvis den fremstår rød og irriteret.

- Hvor længe holder 1 flaske?
Det er meget forskelligt, men alt efter hvor ofte man bruger den, vil de 200 ml. der er i hver flaske, kunne holde i op mod 2 måneder.

- Kan der være bivirkninger ved at bruge det?
Det korte svar = nej. Da alle ingredienserne i produkter er 100% naturlige er der aldrig blevet observeret nogle former for bivirkninger. Derfor kan vi med sikkerhed sige at der ingen kendte bivirkninger er ved produktet.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 5

100% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
  • It makes your skin very hydrate ❤❤❤❤....

    AR

*Resultater kan variere fra person til person