Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

ChinUp Mask Opstrammende maske

:


Pakke

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler
 • Til Sensitiv Hud

 • Ikke Testet På Dyr

 • Veganer Venligt

 • Autentisk Produkt

 • Klinisk Testet

 • Høj Kvalitet

Chin Up Mask Trial Pack

259.00 kr.

Tilføj til kurv

Chin Up Mask Starter Pack

429.00 kr.

Tilføj til kurv

Chin Up Mask Refill Pack

559.00 kr.

Tilføj til kurv

Hvad er Chin Up Mask?

Chin Up maske er en skønhedsmaske, der kan anvendes til at opstramme fedt og løst hud på halsen. Denne maske er specielt fremstillet til at virke hurtigt, så du allerede efter 30 minutter vil kunne se en tydelig forskel. Den er perfekt til brug inden en tur i byen eller hvis du ved at der er en speciel begivenhed om et par dage.

Chin Up Mask er designet til at tilbyde et naturligt ansigtsløft uden bivirkninger. Denne maske anvender 100% naturlige frugtekstrakter og takket være det innovative Skintronics Serum som er i masken, vil du kunne skjule din dobbelthage i hele 3-5 dage.

Fordele ved Chin Up Mask

Chin Up Mask virker både overfladisk og på celleniveau af huden. Så selv om denne maske kan give dig et resultat med det samme og gøre dig klar til aftenens bytur, vil du takket være arbejdet på celleniveau også kunne nyde godt af resultaterne i flere dage efter brug.

Maskens naturlige ingredienser kan hjælpe dig med at opstramme den løse og hængende hud på din hage og kæbe, så du skjule din dobbelthage i 3-5 dage.

Ud over disse opstrammende egenskaber, har Chin Up masken også antioxidante og antibakterielle egenskaber. Det betyder at masken faktisk også har en del gavnende hudplejeeffekter.

Chin Up Mask kommer i tre forskellige pakker. Så hvad end du er førstegangskøber eller er tilbage igen for at få en genopfyldning vil der være en pakke der passer til dig.

Videnskaben bag Chin Up Masken

Takket være indholdet af det patenterede serum Skintronics i masken kan løs og slap hud hurtigt opstrammes. De innovative ingredienser i serummet sørger for at huden opstrammes med det samme, mens de øvrige aktive ingredienser giver den længerevarende effekt. Nogle brugere har faktisk fortalt om strammere hud efter de 5 dage er gået. De aktive ingredienser omfatter vitamin E, Corum 9235 og Coenzym Q10.

Anvendelse

Denne ikke-kirurgiske maske er designet så behandlingen er utrolig enkel. Behandlingen består af 8 simple trin, som let kan klares i dit eget hjem og kan gennemføres på mindre end en time.

1Juster længden

Lav en opmåling af hagen fra det ene øre til det andet øre.

2Påfør masken

Sæt masken på ansigtet så den dækker hagen, kinderne og halsen.

3Juster remmen

Juster remmen således at den farvede side vender ud af.

4Stram remmen

Juster remmen så dine ører passe i de tilegnede huller i masken

5Fastgør remmen

Stram remmen så masken sidder fast på dit hoved.

6Vent 30-40 min.

Lad masken sidde i 30-40 minutter før du forsigtigt tager den af.

7Massér ansigtet

Massér området omkring din kæbe og hals indtil huden har absorberet den resterende creme.

8Opmål resultatet

Mål igen din hage og sammenlign resultatet med din første opmåling.

Resultaterne fra ChinUp Mask kan hos langt de fleste ses efter de 30 anbefalede minutter med masken. Derefter holder de opnåede resultater normalt i 3-5 dage før de begynder at aftages. Efter det er aftaget må man gerne bruge en maske igen med det samme bagefter.

Udtalelser og anmeldelser

Jeg er virkelig imponeret over effekten af masken. Vil klart anbefale den, selvom man måske ikke er tyk. Det giver flotter kæber!
- Maria Kassandra*

Min hals og flæsket under hagen er strammet ind. Ikke sådan helt grotesk meget. men bare lige så man se lidt friskere og strammere ud.
- Sarah Louise*

I think its brilliant, we are going to take it abroad with us and actually use it while we are in Spain
- Helen Wood*

*Resultater kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
4 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Kan allerede tydeligt se forskel på min hage!
 • * Et velfungerende produkt. Havde ikke forestillet mig at det var så nemt at slippe af med den irriterende dobbelthage.
 • * Fungerede super godt mod min dobbelthage. Kan allerede mærke selvtilliden!
 • * Jeg var lidt mistroisk, men så så jeg den der video og blev overbevist om at købe den og kan bare sige at den virker mindst lige så godt som i videoen i virkeligheden. 5 stjerner
*Resultater kan variere fra person til person