Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her
Chinup trial

ChinUp Mask | Bekæmper dobbelthage

Træt af hængende og slap hud? Vil du bekæmpe din dobbelthage eller blot have hjælp til at opstramme din hud i ansigtet? Så er denne maske måske det, du leder efter! Chin Up Mask er en innovativ maske for naturlig ansigtsløftning, som har taget markedet med storm.

  • Kan hjælpe med at opstramme huden på halsen og hagen
  • Hjælper med at reducere forekomsten af fedt under hagen
  • Kan hjælpe med at reducere tegn på aldring
  • Sikker og naturlig hjælp mod dobbelthage
  • Skal kun bruges i 30 minutter

Chin Up Mask bruger avanceret teknologi, der kan give dig en innovativ ikke-kirurgisk metode til ansigtsløftning. Maskens milde, hudvenlige design sikrer, at du undgår at bekymre dig om smerter eller skader på huden.

Masken fås i tre forskellige pakker: Trial Pack indeholder 2 masker, 1 rem og 1 målebånd, Starter Pack indeholder 7 masker, 1 rem og 1 måleband og Refill Pack indeholder 10 masker.

Mængderabat
køb 2Spar 10%
køb 3Spar 15%
køb 4Spar 20%
køb 6+Spar 25%

Trial Pack

Starter Pack

Refill Pack

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

Bedste kvalitet
Produceret af kvalitetsmaterialer.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Chin Up Mask Trial Pack

299.00 kr.

Tilføj til kurv

Chin Up Mask Starter Pack

499.00 kr.

Tilføj til kurv

Chin Up Mask Refill Pack

599.00 kr.

Tilføj til kurv

Hvad er Chin Up Mask?

Chin Up maske er en skønhedsmaske, der kan anvendes til at hjælpe med at opstramme fedt og slap hud omkring hagen og halsen. Denne behandling er yderst omkostningseffektiv hvilket betyder, at du trygt kan bekæmpe overskydende fedt fra hagen uden at skulle bruge en formue på kliniske behandlinger.

Chin Up Mask er designet til at tilbyde et naturligt ansigtsløft uden bivirkninger eller smerter, der kan opstå under lange medicinske procedurer. Denne maske bliver brugt med 100% naturlige frugtekstrakter og er specielt designet som et naturligt og omkostningseffektivt alternativ til kirurgiske ansigtsløft for dem, der ønsker at bekæmpe dobbelthage og opstramme huden med en naturlig løsning.

Fordele ved Chin Up Mask

Chin Up Mask virker både overfladisk og på celleniveau af huden. Så selv om denne maske for ansigtsløftning uden kirurgi kan hjælpe dig med at opnå et slankere ansigt med det samme, er det også nyttigt for længerevarende resultater, da ingredienserne også arbejder på celleniveau i denne type ansigtsløftning uden kirurgi.*

Maskens naturlige ingredienser kan hjælpe dig med at opstramme den løse og hængende hud på din hage og kæbe, så du kan bekæmpe din dobbelthage.

Ud over disse opstrammende egenskaber, har Chin Up masken også antioxidante og antibakterielle egenskaber. Det betyder, at masken kan bruges til at hjælpe med at fugte, styrke og rense huden.

Chin Up Mask kommer i tre forskellige pakker, og hver enkelt er designet specielt til at hjælpe dig med at få den bedste deal og spare penge på din maske. Jo flere pakker du køber, jo flere penge vil du kunne komme til at spare.

Videnskaben bag Chin Up Masken

Ved at hjælpe med at stimulere fedtforbrændingen i hudcellerne og øge kollagenproduktionen virker masken på celleniveau for at styrke din hud og stramme dit ansigt naturligt. Ingredienserne i denne maske er grundigt kombineret og består af terapeutiske naturlige frugtekstrakter og 4 kerneingredienser. De aktive ingredienser omfatter vitamin E, Corum 9235, Coenzym Q10 og Skintronics Serum.

Anvendelse

Denne ikke-kirurgiske maske er designet så behandlingen er utrolig enkel. Behandlingen består af 8 simple trin, som let kan klares i dit eget hjem og kan gennemføres på mindre end en time.

1Juster længden

Lav en opmåling af hagen fra det ene øre til det andet øre.

2Påfør masken

Sæt masken på ansigtet så den dækker hagen, kinderne og halsen.

3Juster remmen

Juster remmen således at den farvede side vender ud af.

4Stram remmen

Juster remmen så dine ører passe i de tilegnede huller i masken

5Fastgør remmen

Stram remmen så masken sidder fast på dit hoved.

6Vent 30-40 min.

Lad masken sidde i 30-40 minutter før du forsigtigt tager den af.

7Massér ansigtet

Massér området omkring din kæbe og hals indtil huden har absorberet den resterende creme.

8Opmål resultatet

Mål igen din hage og sammenlign resultatet med din første opmåling.

Chin Up Masks resultater, kan hos de fleste personer ses adskillige dage efter første brug*. De fleste anvender derfor masken en gang om ugen for at fastholde det gode resultat og få et længerevarende resultat*.

Resultater

De fleste oplever resultater allerede efter første brug af Chin Up Mask.* Hvis ikke det ønskede resultat opnås efter første forsøg er det værd at forsøge igen, da resultaterne som sagt kan variere fra person til person og det kan derfor, for nogle, være nødvendigt med flere behandlinger før det ønskede resultat opnås.

Udtalelser og anmeldelser

Jeg er virkelig imponeret over effekten af masken. Vil klart anbefale den, selvom man måske ikke er tyk. Det giver flotter kæber!
- Maria Kassandra*

Min hals og flæsket under hagen er strammet ind. Ikke sådan helt grotesk meget. men bare lige så man se lidt friskere og strammere ud.
- Sarah Louise*

I think its brilliant, we are going to take it abroad with us and actually use it while we are in Spain
- Helen Wood*

*Resultater kan variere fra person til person

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse