emaerket

ClearPores Facial Acne Treatment Kit

Ansigtsrens til uren hud

Se mere
1,199.00 kr.
Du sparer:   245.80 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Clear Pores Akne Behandling?

Clear Pores Akne Behandling er en akne behandling, som er udviklet ved brug af 100% naturlige ingredienser. Eftersom de bedste resultater i kampen mod akne, kommer når man både bekæmper akne indefra og udefra*, indeholder denne behandling både en ansigtsvask og creme til rensning af huden og et kosttilskud til bekæmpelse af akne indefra.

Hvad er der i pakken?

Hvis du køber et Clear Pores Akne Behandlingssæt fra Leluna får du alle tre produkter fra Clear Pores mod akne i ansigtet med. Det vil altså sige at du både får en ansigtsrens, et kosttilskud og en ansigtscreme.

Step 1: Ansigtsrens
Renser huden og kan reducere døde hudceller. Den kan samtidig hjælpe med at kontrollere talg-produktionen og forebygge at porerne blokeres.
Brug om morgenen og om aftenen som del af din hudplejerutine.

Step 2: Kosttilskud
Hjælper kroppens immunsystem med at bekæmpe rødme, inflammation og hævelser fra akne, samt hjælper den med at få et bedre forsvar mod akne bakterier.
Tag helst sammen med et måltid – vi anbefaler aftensmaden.

Step 3: Ansigtscreme
Kan hjælpe med at beskytte din hud mod akne-udløsere så du nemmere kan holde akne udbruddene i skak. Modvirker desuden aknebakterier i porerne.
Påfør om morgenen og aftenen efter rens med Clear Pores Ansigtsrens.

Passer Clear Pores Akne Behandling til mig?

Hvis du lider af akne, har du helt sikkert selv oplevet og forstår følelsen af at være træt og ked af din hud, som ofte har en stor, negativ indflydelse på din selvtillid. Mange mennesker, som har haft disse problemer er ofte klar til at gøre hvad som helst for at komme deres akne problemer til livs. Du behøver ikke gå til potentielt skadelige behandlinger, hvis du endnu ikke har prøvet Clear Pores. Mange af vores kunder har meldt tilbage at de har set positive resultater efter en måneds tid, mens størstedelen har meldt om gode resultater efter 3 måneders brug.*

Specielt kosttilskuddet er en ny og innovativ ting i Clear Pores Akne Behandling. Mange af årsagerne til akne udbrud findes ofte inde i kroppen og kan ikke behandles med cremer. Det kan være ting som stress, hormon ubalance, dårlig kost, langsom fordøjelse eller lignende. Derfor kan det siges at selvom det er meget godt for huden at påføre cremer direkte på aknen, kan man altså kun opnå de allerbedste resultater hvis man også bekæmper det indefra. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da alle ingredienserne i de tre produkter er 100% naturlige, har vi aldrig oplevet nogle bivirkninger ved brug af dette produkt. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem på produkterne inden du bruger dem, da det i sjældne tilfælde er set at en bruger har været allergisk over for en ingrediens og dermed haft en allergisk reaktion. Det er dog i yderst sjældne tilfælde.