Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

ClearPores Facial Acne Treatment

Helheds tilgang til uren hud

Hud, der er tilstoppet, blokeret og beskadiget på grund af olie, kan være særligt svært at håndtere, især når vi føler, at skrape kemikalier er et skræmmende koncept. Med dette i tankerne skabte Skinception deres ClearPores Wash, Capsules og Cream, og bragte dem derefter sammen i deres ClearPores Facial Acne Kit. Alle produkter er uparfumerede og uden kunstig farve og parabener. Indholdet af kapslerne er 100% naturlige. Sammen stræber de efter at hjælpe dig med at tackle problemerne i din hud.

  • Komplet helheds tilgang til hudpleje
  • For behandling af tilstoppet og blokeret hud
  • Sigter mod at hjælpe mod pletter og fedtet hud
  • Oliefri og vandbaseret formular
  • Vegetariske kapsler, som er nemme at sluge
  • Uden skarpe kemikalier

En generende og beskadiget hud

Nogle er så heldige at have en glat og glødende hud, men resten af os døjer med hud præget af akne, skinnende rødme og et ujævnt udseende! Indre skønhed kan være afgørende for ægte selvtillid, men det er svært ikke at føle sig deprimeret af uren hud. På længere sigt er det især, hvordan vi vælger at pleje denne hud, der er vigtig, da akne kan give permanente ar. Med alt dette i betragtning, kan det ikke være nogen overraskelse at barske medicinske produkter, og en generel undgåelse af alle fugtighedsprodukter bliver brugt. Mange eksperimenterer med forskellige produkter, og er altid på udkig efter den rigtige effekt. Der er millioner af mennesker rundt om i verden, der ønsker at finde et perfekt afbalanceret produkt, der virker gennem et let og naturlig tilgang.

ClearPores metoden

En vigtig idé motiverer Skinception teamet: at finde en naturlig tilgang, der bruger naturen til at behandle vores hud. Med dette i tankerne har de undersøgt næsten et uendeligt antal planteekstrakter og kraftfulde videnskabelige formuleringer, og de bruger hver valgte faktor i deres ideelle form.

Det begynder med den potente men blide eksfolierende salicylsyre og slutter med det hudelskende Vitamin B3. I alt 26 ekstrakter er blandet sammen i disse tre produkter. De arbejder sammen i perfekt harmoni. Med ClearPores Facial Acne Kit kan du få en holistisk og altomfattende tilgang, således at alle tænkelige behov af urolig og uren hud bliver behandlet.

Trin 1 - Wash

Grøn te
Denne plante går videre end at bare som en bestanddel i køkkenet – nu bruger specialister det til hudprodukter. Det menes at kunne genopfriske og berolige huden.
Vindruekerne
Dette potente planteekstrakt indeholder høje mængder af flavonoider, som er forbindelsen bag nogle planters farve. Derudover menes det at være særligt nyttigt i hudprodukter, der arbejder mod skader forårsaget af frie radikaler. Det styrker også huden ved fjernelse af døde hudceller.

Step 2: Capsules

Burdock Root
Denne plantes blade vokser ofte i hjertelignende figurer. Det menes at have mange fordele for vores kroppe internt. I århundreder er det blevet brugt til at rense vores kroppe. Dette menes at give en ydre glød.
Aloe Vera
Dette bemærkelsesværdige ekstrakt er skrevet ind i hudplejehistorien, og det er blevet brugt i udstrakt grad af egypterne og i den assyriske kultur. Med dens udrensende og beroligende kvaliteter er det som en detox for kroppen.

Step 3 - The Cream

Copaifera Officinalis
Også kendt som Balsam Copaiba. Det er en traditionel ingrediens, som findes i sydamerikanske regnskove. En balsam, der er udvundet fra vilde træer. Det menes at tackle ubalancer i nødlidende hud. Ideel til en uren ansigtsfarve. Det bruges til at afkøle irritation, mens det forsvarer mod urenheder og bakterier.
Andiroba
Fra en type af planter i mahogni-familien har Carapa Guaianensis-olien (dens alternative navn) en lang historie inden for Amazonas stammer. Det menes at have blødgørende og nærende egenskaber, som er perfekt til irriteret hud. Dette er en normal oplevelse for hud, der kæmper med pletter.

Sådan bruges det

ClearPores Facial Acne Kit er designet til at være en vigtig del af din daglige rutine. For at bruge Wash, skal du to gange dagligt vaske dit ansigt og bruge en passende mængde af Wash til dit ansigt. Masser det ind, fokuserer på de mest vedrørende områder, men undgå området omkring dine øjne. Lad din hud absorbere det i et par minutter, og brug derefter koldt vand til at skylle væk. Du kan bruge cremen et par minutter efter udrensningen, og anvende et tyndt og jævnt lag på din hud og forsigtigt gnide det ind. I forhold til Capsules skal du tage to om dagen med et glas vand og før et måltid. For at få det meste ud af ClearPores Facial Acne Kit anbefaler vi konsekvent brug af hver komponent i kombination løbende, og at du investerer i lang tids brug.

Vejledning

ClearPores Kit blev skabt med et dedikeret fokus på kravene i sart og følsom hud. Du bør dog læse den fulde liste over ingredienser i tilfælde af individuel allergi. For ekstra tryghed kan du foretage en lappetest 24 timer før brug. Hvis du er blevet diagnosticeret med en hudsygdom, skal du kontakte din læge, før du bruger produktet.

Komplet liste over ingredienser

Wash

Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Capsules

Aktiv: Mælkebøtte, Burdock, gul dock (rod), Solhat (pulver), Rødkløver (blomst), Aloe Vera (som ekstrakt), sarsaparil (rod), lakrids (rod), Atlantic tang (pulver), gurkemeje, Cayenne (40 HU).

Anden: Vegetabilsk Cellulose (vegetabilsk), siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Cream

Vand, niacinamid, Pentylene Glycol, isopropylalkohol palmitat, Dimethicone, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, PEG-100 stearat, Copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, Carapa Guaianensis frøolie, Euterpe Oleracea papirmasse olie, hydroxyethylmethacrylat acrylat / Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (majs) olie, raps olie Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person