emaerket

ClearPores Facial Protection

4oz Creme | Creme til meget uren hud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme?

Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme er tredje og sidste trin i Clear Pores Aknebehandlingen. Det er en creme som giver dig daglig beskyttelse fra akne udløsere og giver dig en følelse af frisk og glat hud hele dagen. Den fungerer ved at hjælpe med at forebygge fremtidige akne udbrud.

At passe godt på sin hud kan være en træls pligt for mange og når du så oven i købet lider af problemer med akne, kan det virke som en trættende og næsten umulig opgave at skulle holde stand mod urenheder og akneudbrudene. Clear Pores Aknebehandlingen er en super simpel 3-trins behandling som nemt kan passe ind i enhver travl hverdag.

Hvordan virker det?

Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme er 100% oliefri. Dens sammensætning af naturlige ingredienser inkluderer en optimal kombination af alpha og beta hydroxylsyrer:

Alpha hydroxylsyre: Disse elementer kan hjælpe med at føre fugt ind i din nyligt eksfolierede hud. Dette hjælper med at bekæmpe stram og tør hud, som tit er en konsekvens af andre akne produkter.

Beta hydroxylsyre: Dette element bliver brugt i cremen fordi det er olie opløseligt, så din huds naturlige olier ikke vil opløse cremen, så den bedre kan hjælpe med at forebygge at porerne bliver stoppet med døde hudceller!

Kombineret med de andre produkter i Clear Pores Aknebehandlingen, kan du få hjælp til at få en glattere og rene hud, uden tilstoppede porer og akneudbrud. Clear Pores Beskyttende Ansigtscremes lette og blide ingredienser kan kombineret hjælpe dig med at få en flottere og smukt udseende hud.

Hvorfor bruge denne creme?

Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme er designet til at blive brugt sammen med Step 1 og Step 2 i Clear Pores Aknebehandlingen. Så når du har vasket din hud og styrket den med et kosttilskud, kan du påføre denne ansigtscreme, som virker antiinflammatorisk mens den fugter og nærer din hud.

Anvendelse

Når du har renset området med Clear Pores Ansigtsrens, eller en lignende rens, skal du vente 5-10 minutter før du påfører Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme. Smør den ud over ansigtet og halsen som nødvendigt. Brug den dagligt om morgenen og om aftenen for at opnå de bedste effekter. Sørg desuden for at undgå at få cremen i øjnene, da dette kan svi ret meget. Skulle det ske, anbefaler vi at vaske øjnene med lunkent vand med det samme.

Resultater uden kendte bivirkninger

Mange af vores kunder som har brugt Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme, har oplevet positive forbedringer i deres huds fremtoning allerede efter 21-28 dage. Vi anbefaler alligevel at du bruger cremen og resten af behandlingen i mindst 3 måneder for at opnå de bedst mulige resultater. Dette gør vi da, en aknecyklus varer 21 dage og du skal derfor et stykke på den anden side for at kunne vurdere resultaterne. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Vi har aldrig oplevet at kunder har haft bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser. Ingredienserne i Clear Pores Beskyttende Ansigtscreme er som følger: Vand, Isoproply Palmitate, propylenglycol, cetearylalkohol, cetylalkohol, glycerylstearat, Stearath-21, dimethicon, sojalecithin, C13-14 Isoparaffin, ceteth-10 Phosphate, Steareth-2, thioctinsyre, glycolsyre, salicylsyre, Kalium hydroxid, citronsyre, diazolidinylurinstof, Laureth-7, methylparaben, dinatrium EDTA, propylparaben.