emaerket

ClearPores Deep

6oz Ansigtsmaske | Ansigtsrens til uren hud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er det?

Clear Pores Ansigtsrens er første trin i en 3-trins hudplejeserie, som kan hjælpe dig med at få sund og smuk hud ved brug af naturlige og skånende ingredienser. Når du har renset huden med ansigtsrensen, anbefaler vi at du tager kosttilskuddet og beskytter huden med en ansigtscreme.

Denne luksuriøse og naturlige ansigtsrens bør påføres på din hud og vaskes af med koldt vand. Clear Pores Ansigtsrens’ primære funktion er, at bekæmpe allerede eksisterende bakterier på huden og udrense akne hurtigt. På den måde, kan den fremme din huds naturlige, sunde glød og hjælper med at genoprette en sund pH-værdi i huden.

Sådan virker det

For at kunne opnå en sund glød i huden, er det vigtigste skridt, at du reducerer overskydende olier og døde hudceller fra hudens overflade. Den blide formular i Clear Pores Ansigtsrens betyder at du kan opnå dette på en balanceret måde, som ikke ødelægger eller ændrer din huds naturlige pH-værdi, som er den vigtigste egenskab i opretholdelsen af en sund og ren hud. Clear Pores Ansigtsrens hjælper med at vaske døde hudceller og skidt som har ophobet sig, væk fra dit ansigt. Når det bliver gjort regelmæssigt, kan du komme til at se ren og smuk hud. Det er vigtigt at huske på, at en ansigtscreme er nødvendig for at beskytte huden, efter den er blevet renset.

Anvendelse

Fugt dit ansigt med varmt vand og masser blidt Clear Pores Ansigtsrens ind i huden. Sørg for at du koncentrerer dig mest om områder af huden, som oftest blive ramt af tilstoppede porer og akne. Lad den sidde på huden i 2-3 minutter for at huden bedst kan absorbere det, og vask derefter af med koldt vand. Vi anbefaler at du bruger Clear Pores Ansigtsrens to gange om dagen, fortrinsvis om morgenen og om aftenen.

Resultater og uden kendte bivirkninger

De naturlige ingredienser i Clear Pores Ansigtsrens vil næsten med det samme gå i gang med at arbejde på din hud. Ved regelmæssigt brug, bør du kunne se tegn på reduktion af akne allerede fra den første måneds brug. Grundet de naturlige ingredienser, kan det dog variere fra person til person.

Takket være de naturlige ingredienser i Clear Pores Ansigtsrens, er den meget sikker at anvende. Der er derfor aldrig blevet observeret bivirkninger ved brug af dette produkt. Vi anbefaler dog alligevel ikke at bruge produktet hvis du er gravid eller ammende. Desuden bør du undgå kontakt med øjnene. Desuden bør du lige tjekker ingredienserne for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af dem: Vand, PEG-100 stearat, butylenglycol, propandiol, stearylalkohol, cetylalkohol, hydroxyethyl, acrylat / Sodium Acryloyldimethy taurat Copolymerer, dimethicon, cyclopentasiloxan, isopropylpalmitat, salicylsyre, Camellia sinensis (grøn te) Leaf Extract, Vitis vinifera (Grape ) Seed Ekstrakt, Vaccinium myrtillus (Blåbær) Ekstrakt, Pinus pinaster Bark (Maritime Pine) Ekstrakt, Ginkgo Zea Mays (Corn) Olie, Canola Oil glycerid, TBHQ, Propylena Glycol, citronsyre, ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Simeticon, Phenoxyethanol

*Resultater kan variere fra person til person