emaerket

ClearPores Dybderensende ansigtsrens

170g Ansigtsmaske | Oliefri ansigtsrens til uren hud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Bekymringen af en overbelastet hud

Dem der er heldige nok til at besidde en glat og glødende hud kan godt tage det for givet - men dem hvis hud er præget af akne, øget olieproduktion og pletter er tilbøjelige til at føle sig helt optaget af sit udseende! Vores udseende kan påvirke vores tillid på så mange områder af livet, hvilket forhindrer os i at leve med den højeste mulige selvværd. Akne, især med cyster, skal behandles skånsomt, da det ellers kan efterlade ar. Med alt dette i tankerne, kan det ikke være nogen overraskelse, at mange er desperate efter at finde et effektivt produkt. Hvor vidunderligt ville det være at finde et perfekt afbalanceret middel, som er rensende og eksfolierende, men stadig skånsomt?

ClearPores metoden

Forskere i Skinception laboratoriet vidste præcis, hvad de ønskede at opnå ved at skabe denne dybe ansigtscreme - for at løse de mest umiddelbare behov for tilstoppet og overbelastet hud. Den har til formål at fjerne urenheder, gendanne sebum og pH-balance, mindske et plettet udseende og beskytte betændt hud fra yderligere irritation.

En nøje udvalgt kemisk forbindelse, eksfolianten salicylsyre, er afbalanceret med seks unikke og sjældne botaniske ekstrakter, som hver er udvalgt for sin utrolige evner. Mange af disse har været elsket af mange gennem generationer, og er nu begyndt at tjene opmærksomhed for deres optagelse i innovative hudplejeformuleringer. Sammen har de til formål at tage hånd om din hud - de behandler blokeret hud, og stræber efter at øge sin indre modstandskraft over for stress.

Grøn te
Ud over dens fordele når, det er brygget, går mange eksperter nu ind for, at det bruges topisk. Det er anset for at virke genopfriskende, styrkende og beroligende på huden.
Vindruekerneolie
Dette kraftfulde plantederivat er rig på flavonoider, som er ansvarlig for pigmentering. Derudover anses det især nyttigt i hudpleje, der bekæmper frie radikaler og hudskader. Det hjælper også med at fjerne døde hudceller og øge hudens glød.
Bilberry
Blåbær
Blåbær arbejder synergistisk med vindruekerne, og er rig på C-Vitamin, som er kendt for at beskytte mod miljømæssige stressfaktorer og oxidation. Det er også anset for at forbedre hudens modstandskraft, og reducerer ar og eventuel udvikling af pletter.
Marietidsel
Dette kommer fra Middelhavet og er også kendt som Mary eller Holy Thistle, er denne plante elsket for sine evner med hensyn til afgiftning og beskyttelse. På denne måde fungerer det mod rødme og kløe, hjælpe med at lindre og berolige huden.
Maritime fyrretræ
Denne multistyrkende faktor, som er høstet fra isolerede skove, arbejder på at afbalancere fugten til et optimalt niveau. Det hjælper også med at støtte elasticiteten i huden, og beskytter mod tegn på aldring og pigmentering. Samlet set hjælper det med at opnå en sund glød i din hud.
Ginkgo Biloba
Fra en af verdens længstlevende planter, er dette ekstrakt respekteret for sine forskellige fordele til vores organer. Med hensyn til huden hjælper med at fjerne snavs og urenheder, mens den øger styrken og modstandskraften mod miljømæssige stressfaktorer.

Komplet liste over ingredienser

Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Simethicone, Phenoxyethanol.

Sådan bruges ClearPores Deep Facial Wash

Denne udrensende produkt er konstrueret til at blive en behagelig og tilfredsstillende tilføjelse til din daglige hudplejerutine. To gange hver dag skal du vaske dit ansigt med varmt vand og forsigtigt massere det ind i dit ansigt og koncentrere dig om de områder, som er mest udsat for tegn på overbelastning og undgå områderne omkring øjnene. Lad det blive på huden i 2-3 minutter og skyl med koldt vand. Vi foreslår, at du kombinerer det med ClearPores kosttilskud, kapsler og beskyttelsescreme.

Vejledning

Hele ClearPores rækken er formuleret med sart og overfølsom hud i tankerne, og et fokus på at levere de bedste hudprodukter. Men der er altid en chance for en reaktion for dem med personlig allergi, så du bør tage tid til omhyggeligt at tjekke ingredienserne, i tilfælde af at nogen af dem vil påvirke dig. Hvis du har en kendt hudsygdom, skal du kontakte din læge eller sygeplejerske før brug.