emaerket

ClearPores Body Protection Cream

170g Creme | Let fugtcreme

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Kropslige hudgener

Visse personer er heldige nok til at have en glat og glødende hud – men for resten af os er ujævn hud, bumser og akne en sørge realitet. Vi prøver at forstå, at indre skønhed er vigtigst, men når vi føler os nødsaget til at undgå visse tøjstile og føler os akavet af at vise hud, kan det have indflydelse på vores selvværd. Dette er også et problem med ar, hvor langsigtet beskyttelse selv efter akne er falmet. Vi ser mange andre, der bruger nærende, og fugtgivende cremer, og gyser ved tanken om selv at bruge dem. Der er mange globalt, der ønsker en let tilgang med naturlige ingredienser i hjertet, som kan bruges til at lindre de mest bekymrende områder af vores hud.

ClearPores formularen

Skinception vidste, at mange ønskede en fugtighedscreme med kane – så de besluttede at gøre noget ved det! De har fokuseret på skabelsen af et fugtgivende og plejende produkt, der bruger særligt udvalgte ingredienser til at behandle uren hud. Ti utrolige ingredienser findes i denne beroligende, lette og silkebløde creme, som er kendt for deres hudelskende evner.

Effektive ingredienser

Vitamin B3
Vitamin B3 er især populært hos hudplejeentusiaster og eksperter. Det vinder i popularitet som en afgørende faktor inden for kosmetiske hudprodukter, navnligt med henblik på fedtet og uren hud. Det menes at kunne lindre, fugte og beskytte.
Allantoin
Dette kemiske ekstrakt bliver også kaldt for en ‘mirakel ingrediens'. Respekteret for sin evne til at genoplive, fugte og beskytte huden, anses Allantoin også for at være nyttig til at øge eksfoliering af huden, hvilket afslører et frisk og sundt udseende.
Copaifera Officinalis
Dette kemiske ekstrakt bliver også kaldt for en ‘mirakel ingrediens'. Respekteret for sin evne til at genoplive, fugte og beskytte huden, anses Allantoin også for at være nyttig til at øge eksfoliering af huden, hvilket afslører et frisk og sundt udseende.
Andiroba
Andiroba er et medlem af mahogni-familien, og denne olie af Carapa Guaianensis (et andet navn for Andiroba) har længe været brugt af Amazonas indfødte, som strækker sig tilbage gennem deres historie. Det er tænkt som værende et kraftfuldt blødgørende middel. Dette er en tilbagevendende oplevelse for hud, der kæmper mod bumser eller pletter.
Acai
Disse bær fra Amazonas er ekstremt populære blandt de indfødte i området. Deres populære navn er en oversættelse af sætningen 'frugt, der græder', for deres intensive fugtniveauer. Desuden er de rige på vitaminer såsom C-Vitamin, hvilket er kendt for sin beskyttelse og heling mod miljømæssige stressfaktorer. Bærrene er også kendt for ekstraordinære niveauer af phenolforbindelser.
Grøn te
Dette berømte og tilbedte planteekstrakt er populært i køkkener over hele verden. Nu er det tid til at inkorporere det i vores hudplejerutine! Mange eksperter indser nu dens mulighed for at hjælpe med at berolige og styrke urolig hud.
Maritime fyrretræsbark
Denne ingrediens har mange fordele ift. vores krop, men det bruges oftest til at afbalancere fugtniveauer. Det kan hjælpe på hudens elasticitet, indre styrke og modstandskraft, og den medvirker forsvaret mod uønsket misfarvning. For det meste hjælper det med at give et sundt udseende.

Komplet liste over ingredienser

Vand, niacinamid, Pentylene Glycol, isopropylalkohol palmitat, Dimethicone, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, PEG-21 stearat, Copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, Carapa Guaianensis frøolie, Euterpe Oleracea papirmasse olie, hydroxyethylmethacrylat acrylat / Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (majs) olie, raps olie Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Ethylhexylglycerin, Simethicone, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Sådan bruges Cream

Body Protection Cream er ideel skabt til tilstoppet hud, og det er sikker på at være blive et effektivt aspekt af din rutine. I omkring ti minutter efter brug af Deep Body Wash skal du bruge en moderat mængde af creme på de pågældende områder. For at få mest muligt ud af cremen, anbefales det, at du indarbejder det som en del af din hudplejerutine på lang sigt. Du kan også bruge Body Wash og Capsules imens.

Tip

Hver frugt fra Skinception er designet med en dedikation til at give nærende men potent hudpleje, da alle bestræber sig på at opfylde og behage deres kunder. Før du prøver et nyt produkt for første gang, er det altid værd at gennemlæse den fulde liste over ingredienser i tilfælde af, at de omfatter noget, som du er personligt allergisk over for. Hvis du er blevet diagnosticeret med særlige hudsygdomme, bør du rådføre dig med en læge. For ekstra tryghed bør du også udføre en lappetest 24 timer før brug.