emaerket

ClearPores Deep Cleansing Body Wash

226g Body Wash | Oliefri sæbe til kroppen

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Den bumpede vej til skønhed

Vi længes alle efter en glat og blød krop – fra eksfolierende scrubs til hårfjernelsescremer. Du behøver kun at skimte online for at forstå det! Men nogle gange forråder vores kroppe os med fedtet hud, der fører til tilstoppede porer, og vi begynder at få urenheder. Dette kan føre til en pinefuld ødelæggelse af selvtilliden i så mange områder af vores liv. Akne kan især forårsage forlegenhed, ubehag og angst. Det er næppe en overraskelse, at mange tyr til stærkere, hårdere metoder til at tackle deres hudproblemer. Men sådanne produkter forværrer ofte situationen, og kan endda øge risikoen for ardannelse. Man spekulerer på, hvor mange ville sætte pris på en blid men effektiv tilgang, der blander botanisk og videnskabelig viden.

ClearPores metoden

Forskere hos Skinception havde en klar vision for deres ClearPores sortiment – at håndtere kravene i huden, der viser tegn på blokering af urenheder og sebum. Fast besluttet på at udforme en formular, der samtidig renser, eksfolierer og beroliger, har de stræbt efter at fjerne uønskede ophobninger, bringe balancen af pH niveauer og sebum tilbage, mindske udseendet af urenheder og forsvare sensitiv hud mod yderligere irritation.

Den meget respekterede eksfolierende salicylsyre er sammensat med et udvalg af usædvanlige og unikke naturlægemidler, og hver af dem er valgt for deres bemærkelsesværdige effekt. Masser af disse har været elsket af traditionelle behandlere i århundreder, og er nu populær blandt eksperter, der bruger dem i forskningsbaserede hudformuleringer. De renser ikke kun din hud, men er også med til at pleje og styrke din hud.

Grøn te
Det kan være mere normalt at se dette planteprodukt i vores køkkener, men et stigende antal eksperter er begyndt at bruge dens fordele til huden. Det har vist sig at være god til at berolige, styrke og genopfriske.
Vindruekerne
Vindruekerneolie stammer fra en frugt, der unægteligt er kendt for sine velsmagende kvaliteter, og kernen har en beskyttende og beroligende effekt. Disse menes at have en særlig værdi i behandle skader i huden og virkningen af frie radikaler.
Vindruekerne
Blåbær
Blåbær arbejder i harmoni med vindruekerner og er fyldt med C-Vitamin, som forsvarer mod miljømæssig oxidation og giver samtidig en lysere hudtone. Det booster hudens indre styrke, og mindsker dermed forekomsten af ar og irritationer.
Marietidsel
Denne plante kaldes også for Holy eller Mary Thistle og er kendt for sine evner mod detoxing og beskyttelse. Dermed hjælper det med at løse hudkløen, rødme og et betændt look, hvilket beroliger huden og giver klarhed.
Maritime fyrretræsbark
Dette findes i isolerede skove og bruges primært til at stabilisere fugten til en optimal mængde. Det støtter i opretholdelsen af hudens elasticitet, og siges at hjælpe med at forsvare mod ydre aldring og pigmentering. Generelt øger det hudens sunde glød.
Ginkgo Biloba
Det stammer fra et berømt træ, og dens ekstrakt er elsket verden over for dens fordele til vores krop. I forhold til huden hjælper den med rensningsprocessen, mens den bidrager til at forøge den naturlige modstandskraft og styrke i forbindelse med eksterne stressfaktorer.

Komplet liste over ingredienser

Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Simethicone, Phenoxyethanol.

Sådan bruger du ClearPores Deep Body Wash

Dette udrensningsprodukt er sikker på at være det næste tilfredsstillende aspekt af din rensningsrutine. Når områderne af huden, der påvirkes mest af urenheder, er våd, påføres en generøs mængde af den Deep Body Wash og masseres ind i huden i en cirkulær bevægelse. Lad det blive på huden i 2-3 minutter, derefter skal det grundigt skylles væk. For maksimal effekt af denne formular skal du bruge den hver dag og investere i lang tids brug. Du kan også lide at kombinere det med den Capsules og Body Cream.

Vejledning

ClearPores blev skabt med alle krav om skrøbelig og følsom hud, og et drive mod overlegen kvalitet inden for hudprodukter. Når det er sagt, er det altid værd at omhyggeligt gennemse den komplette liste af ingredienser, i tilfælde af, at de omfatter eventuelle allergener personligt til dig. Hvis du er blevet diagnosticeret med alle hudlidelser, skal du forhøre dig hos en læge, før du bruger for første gang.