Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Clear Pores® Step 2 | Piller mod akne

Dette kosttilskud mod akne, kan hjælpe dig med at bekæmpe akne med naturlige ingredienser. Den giver dig en simpel og praktisk måde at bekæmpe øm og akne-ramt hud. Disse naturlige piller mod akne indeholder en specifikt udvalg blanding af naturlige ingredienser, som hjælper med at reducere fremkomsten af dine urenheder.

  • Kan hjælpe med at bekæmpe bakterier i huden
  • Hjælper med at kontrollere talg-produktionen for at hjælpe mod fremtidige udbrud
  • Hjælper kroppen med at beskytte sig mod inflammation, hævelse og rødme
  • Det anbefales at tage pillerne i 3 måneder for de bedste resultater
  • Lavet af 100% naturlige ingredienser
  • Tag blot to kapsler om dagen, helst sammen med din aftensmad
  • Kan hjælpe med at fremme en normal pH-balance for at modvirke akne-udbrud

Clear Pores Kosttilskud indeholder en innovativ blanding af ingredienser som kan hjælpe dig med at bekæmpe akne. Disse piller mod akne, kan hjælpe dig med at komme dit akne-problem til livs på en helt anden måde en du måske har prøvet før!

Type: 1000mg
Antal: 60 Kapsler
Varighed: 30 dage
Dosering: 2 om dagen
Mængderabat
køb 2Spar 10%
køb 3Spar 15%
køb 4Spar 20%
køb 6+Spar 25%
47.85$
Før: 58.35$ Spar: 10.50$

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Hvad er Clear Pores Kosttilskud?

Dette produkt kan hjælpe dig med at bekæmpe den røde, ubehagelige og irriterede hud, som følger med ethvert akneramt ansigt. Clear Pores Kosttilskud kan både give dig lindring til de ramte områder og give din hud et friskere og mere rent udseende.

Dette tilskud kan hjælpe dig med at rense dine porer indefra, så du på en simpel og diskret måde kan bekæmpe tegn på akne.

Clear Pores Kosttilskud er det andet trin i 3-trins akne behandlingen fra Clear Pores. Den kan hjælpe dig med at bekæmpe aknen indefra, mens de to andre produkter, hjælper med at bekæmpe bakterierne udenpå, så du kan bekæmpe akne helt uden hårde og potentielt skadelige medicinale behandlinger.

Sådan virker det

Clear Pores Kosttilskud er lavet for at hjælper dig med at få sundere udseende hud. Hovedårsagen til dens succes er indholdet af de specifikt udvalgte ingredienser, som arbejder sammen for at hjælpe med at give dig og din hud de bedste muligheder for at trives og have en sund udstråling. Tag to piller mod akne om dagen med et glas vand. Vi anbefaler at tage dem til aftensmaden.

Hvorfor bruge Clear Pores Kosttilskud?

Eftersom Clear Pores Kosttilskud bekæmper akne indefra kan man også bruge akne-bekæmpende cremer på samme tid, hvilket vi stærkt anbefaler at gøre i form af Clear Pores Ansigtsrens og Clear Pores Ansigtscreme. Hvis du bruger disse på samme tid som dette stærke kosttilskud kan det både hjælpe dig med både at opretholde en intern balance og bekæmpe akne.

Alle disse ingredienser og faktorer hjælper med både at reducere akne og akne-fremkaldende problemer, så du ikke kun bekæmper akne, men også reducerer chancen for fremtidige udbrud. Den primære årsag til akne er en hormonel ubalance, som hæmmer kroppens egen evne til at bekæmper urenheder fra huden.

Ingredienser

Aloe Vera
Denne ingrediens er kendt for sine beroligende og lindrende egenskaber for din hud.

Løvetand
En naturlig ingrediens, anderkendt for sin evne til at hjælpe med at give dig ren og sund hud.

Burre Rod
Denne naturlige ingrediens hjælper med at reducere affaldsstoffer fra din krop og hud.

Uden kendte bivirkninger

Mange af vores kunder som har brugt Clear Pores Kosttilskud har oplevet positive forbedringer i deres hud allerede efter 30 dage. Det er vigtigt at huske på at bekæmpelse af akne kan tage tid og engagement. Normalt siger man at en akne cyklus er ca. 3 uger lang. Det vil sige at akne-udbrud som kommer om 3 uger, kun er i gang med at formere sig på nuværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt at du bliver ved med at bruge Clear Pores i mindst tre måneder for at opnå de bedste resultater. Resultaterne kan variere fra person til person.

Der er aldrig blevet rapporteret bivirkninger ved brug af Clear Pores Kosttilskud. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Clear Pores Kosttilskud er, udover Aloe Vera, Løvetand og Burre Rod, som følger: kruset skræppe, have-purpursolhat, rødkløver, sarsaparilla-rod, lakridsrod, gurkemeje, atlantisk søgræs, cayenne og delvist hydrogeneret bomuldsfrøolie.

*Resultater kan variere fra person til person

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse