Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

ClearPores Herbal Kapsler

60 Kapsler | Kostilskud til uren hud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Clear Pores Kosttilskud?

Dette produkt kan hjælpe dig med at bekæmpe den røde, ubehagelige og irriterede hud, som følger med ethvert akneramt ansigt. Clear Pores Kosttilskud kan både give dig lindring til de ramte områder og give din hud et friskere og mere rent udseende.

Dette tilskud kan hjælpe dig med at rense dine porer indefra, så du på en simpel og diskret måde kan bekæmpe tegn på akne.

Clear Pores Kosttilskud er det andet trin i 3-trins akne behandlingen fra Clear Pores. Den kan hjælpe dig med at bekæmpe aknen indefra, mens de to andre produkter, hjælper med at bekæmpe bakterierne udenpå, så du kan bekæmpe akne helt uden hårde og potentielt skadelige medicinale behandlinger.

Sådan virker det

Clear Pores Kosttilskud er lavet for at hjælper dig med at få sundere udseende hud. Hovedårsagen til dens succes er indholdet af de specifikt udvalgte ingredienser, som arbejder sammen for at hjælpe med at give dig og din hud de bedste muligheder for at trives og have en sund udstråling. Tag to piller mod akne om dagen med et glas vand. Vi anbefaler at tage dem til aftensmaden.

Hvorfor bruge Clear Pores Kosttilskud?

Eftersom Clear Pores Kosttilskud bekæmper akne indefra kan man også bruge akne-bekæmpende cremer på samme tid, hvilket vi stærkt anbefaler at gøre i form af Clear Pores Ansigtsrens og Clear Pores Ansigtscreme. Hvis du bruger disse på samme tid som dette stærke kosttilskud kan det både hjælpe dig med både at opretholde en intern balance og bekæmpe akne.

Alle disse ingredienser og faktorer hjælper med både at reducere akne og akne-fremkaldende problemer, så du ikke kun bekæmper akne, men også reducerer chancen for fremtidige udbrud. Den primære årsag til akne er en hormonel ubalance, som hæmmer kroppens egen evne til at bekæmper urenheder fra huden.

Ingredienser

Aloe Vera
Denne ingrediens er kendt for sine beroligende og lindrende egenskaber for din hud.

Løvetand
En naturlig ingrediens, anderkendt for sin evne til at hjælpe med at give dig ren og sund hud.

Burre Rod
Denne naturlige ingrediens hjælper med at reducere affaldsstoffer fra din krop og hud.

Uden kendte bivirkninger

Mange af vores kunder som har brugt Clear Pores Kosttilskud har oplevet positive forbedringer i deres hud allerede efter 30 dage. Det er vigtigt at huske på at bekæmpelse af akne kan tage tid og engagement. Normalt siger man at en akne cyklus er ca. 3 uger lang. Det vil sige at akne-udbrud som kommer om 3 uger, kun er i gang med at formere sig på nuværende tidspunkt. Det er derfor vigtigt at du bliver ved med at bruge Clear Pores i mindst tre måneder for at opnå de bedste resultater. Resultaterne kan variere fra person til person.

Der er aldrig blevet rapporteret bivirkninger ved brug af Clear Pores Kosttilskud. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Clear Pores Kosttilskud er, udover Aloe Vera, Løvetand og Burre Rod, som følger: kruset skræppe, have-purpursolhat, rødkløver, sarsaparilla-rod, lakridsrod, gurkemeje, atlantisk søgræs, cayenne og delvist hydrogeneret bomuldsfrøolie.

*Resultater kan variere fra person til person