Fri fragt på alle ordrer over 499kr

ClearPores Kapsler

60 Kapsler | Hjælper mod uren hud indefra
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Det er fristende blot at se hudpleje som et overfladisk spørgsmål - men vores hud er et organ, som vores hjerte eller lunger! Skinception ved, at kost er afgørende i forhold til hudens sundhed - så de skabte Clear Pores Dietary Supplement Capsules. 11 urteekstrakter er inkluderet i en vegetariske kapsler, og hver enkelt er mesterligt valgt for deres velovervejede hudstyrkende fordele. Uren hud kan altså være et tegn på at din hud mangler nogle næringsstoffer, også selvom du renser den med diverse scrubs og cremer.

 • Ideel til uren hud
 • For en sund og glødende hudfarve
 • Naturligt kompleks af potente faktorer
 • Inkluderer det kraftfulde Aloe Vera
 • Forstærket med burre og gurkemeje
 • To vegetariske kapsler, som er nemme at sluge
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

En helheds tilgang til huden

Mange af os tager tyr til barske metoder til håndtering af akne og uren hud - men selvom overfladiske renseprodukter og cremer kan gøre en ekstern forskel, har mange en stærk følelse at noget i kroppen ikke er, som det skal være. Den eksterne udrensning kan øges ved at få en indre sundhed, således at vores kroppe er fri for forurenende stoffer. Med anekdotiske beviser, der skyder skylden på alt fra chokolade til alkohol, er det ingen overraskelse, at folk ønsker at ændre deres situation gennem kosten. Der er masser af os rundt omkring i verden, der er på udkig efter en naturlig metode til at hjælpe os med at styrke huden over hele kroppen.

Hvordan man bruger det

ClearPores Capsules balancerer perfekt mellem en bred vifte af hudelskende naturlige plantederivater, således at du nemt og bekvemt kan nyde alle de fordele, du har ledt efter. Tag to kapsler hver dag, enten på en gang eller separat i løbet af din dag. Det er bedst at tage dem før et måltid og med et stort glas vand. For at få det meste ud af kapslerne anbefaler vi, at du tager dem løbende, og kombinerer dem med Wash og Cream fra ClearPores rækken.

Vejledning

Ligesom alle produkter fra Skinception, er ClearPores Capsules beregnet til at blive en nem og bekvem tilføjelse til din hudplejeregime. Når det er sagt, er det altid værd at omhyggeligt gennemse den komplette liste af ingredienser, i tilfælde af, at de omfatter eventuelle allergener personligt for dig. Hvis du har spørgsmål, bør du altid tage kontakt til din læge.

ClearPores kombinationen

Skinception har klart forstået, at nøglen til sund hud er indre velvære. Med dette i tankerne påtog de sig en dedikeret og målrettet forskning, og gjorde brud af deres enorme viden inden for botaniske stoffer. De valgte elleve utrolige ekstrakter, som er perfekt afbalanceret til at hjælpe dig i håndteringen af dine hudproblemer med et produkt, som er nemt at bruge. Især når den kombineres med Wash og Cream fra ClearPores rækken, tilbyder de en virkelig helheds tilgang til din huds behov.

Burdock Root
Denne plantes blade ses ofte som hjertelignende figurer, og de vil sikkert elske at hjælpe vores hud! Det anses for at gavne kroppen internt, og det bliver brugt til at rense vores fysiske indre funktioner. Dette kan transcendere til en ydre glød.
Aloe Vera
Dette bemærkelsesværdige ekstrakt er skrevet ind i hudplejehistorien, og det er blevet brugt i udstrakt grad af egypterne og i den assyriske kultur. Med lindrende og udrensende egenskaber bruges det til at beskytte og lindre urenheder, både indefra og udefra.
Rød solhat
Også kendt som Echinacea bruges denne berømte plante til at naturligt øge kroppens immunitet mod en række uønskede og eksterne faktorer, der kan gøre skade på vores kroppe. Det er i stigende grad knyttet til behandling af uren hud, og dens helende egenskaber gør det til en særlig ingrediens inden for hudplejeprodukter.
Rødkløver
Også kendt som Trifolium Pratense er det stigende i popularitet som en vigtig ingrediens inden for forskellige kosttilskud takket være dens høje indhold af isoflavoner. Det har været forbundet med at øge kollagene forsyninger, og er kendt for at spille en vigtig rolle i hudens udseende og følelse.
Lakrids
Dette ekstrakt er kendt for sin optræden i drikkevarer og fødevarer rundt om i verden. Men mange ved ikke, at det indeholder glycyrrhizinsyre, som har været knyttet til immunstyrkende egenskaber. Det bruges også mod bakterier og betændelse.
Gurkemeje
Under overfladen af denne grønne plante er de livsvigtige rødder, som er kendt som et krydderi og farvestof i hele Asien. Fyldt med uvurderlige fytokemiske stoffer, er det en af de bedste kendte naturlige ingredienser for betændelse og helende egenskaber.

Komplet liste over ingredienser

Aktiv: Mælkebøtte, Burdock, gul dock (rod), Solhat (pulver), Rødkløver (blomst), Aloe Vera (som ekstrakt), sarsaparil (rod), lakrids (rod), Atlantic tang (pulver), gurkemeje, Cayenne (40 HU).

Anden: Vegetabilsk Cellulose (vegetabilsk), siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
0 Stjerner
(3)
Under middel 2

36% baseret på 5 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Kan se en klar forbedring efter, at jeg er begyndt på disse piller. Man skal lige værne sig med en smule tålmodighed, da de lige tager lidt tid før de virker

  C Carl

 • Virker rigtig godt, er godt tilfreds med resultaterne indtil videre

  F Fie

*Resultater kan variere fra person til person