emaerket

ClearPores kit mod akne på kroppen

Holistisk tilgang til uren hud
1,077.00 kr.
Du sparer:   278.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

En ujævn vej til skønhed

Ønsket om en helt blød og glat krop er der altid – fra hårfjerning til eksfolierende produkter behøver du bare at kigge online! Men vores kroppe underminerer ofte vores energi, hvilket resulterer i et tab af selvtillid. Akne kan især være en foruroligende udvikling, hvilket forårsager ubehag og forlegenhed. Det kommer ikke meget som et chok, at folk begynder at bruge stærke kemiske metoder. Mange ender også med at blande produkter til deres hudpleje, hvor de konstant eksperimenterer for at forsøge at finde den bedste vej frem. Hvor mange af os ville ønske en komplet, holistisk, og naturligt baseret tilgang, der opfylder alle behov af vores hud.

ClearPores metoden

Et klart koncept driver Skinception: at skabe en naturlig afledt metode, der bruger naturens elementære kræfter til at hjælpe os med at behandle vores hud. I betragtning af dette begyndte de at undersøge en bred vifte af plantederivater og enestående videnskabelige kreationer, hvor de tester hver eneste af dem, og bruger alle valgte faktorer i deres optimal form.

Det starter med den effektive men blide eksfolierende salicylsyre, og det slutter med medtagelsen af den hudstyrkende Vitamin B3, i alt 27 urteekstrakter, der kombineres over alle tre produkter. Disse samarbejder i en komplet og ideel harmoni for at give den bedste effekt. I ClearPores Body Acne Kit kan du finde en holistisk metode, således at hvert tænkeligt krav af beskadiget og uren hud er inkluderet.

Trin 1: Wash

Grøn te
Mange eksperter er begyndt at bruge den som et topisk produkt på huden. Det siges at være en energigivende, beroligende og styrke faktor i forhold til vores hud.
Vindruekerne
Dette overbevisende ekstrakt indeholder store mængder af flavonoider, hvilket er stoffer, som ansvarlig for farven mange planter. Desuden siges det at være særdeles fordelagtigt i hudprodukter, der behandler skader udløst af frie radikaler. Det hjælper også på et strålende udseende ved at fjerne døde hudceller.

Trin 2: Capsules

Burdock Root
Denne plantes blade ses ofte som en hjertelignende figur – måske for at vise, hvor meget de elsker at styrke vores hud! Nu bliver det brugt til at raffinere og rense vores krop internt. Dette anses for at kunne styrke hudens glød.
Aloe Vera
Brugen daterer tilbage til gamle kulturer som grækere, romere, assyrere og egyptere, og denne plante er bogstaveligt talt skrevet ind i historien om hudpleje. Det menes at være nyttig i at fjerne giftstoffer i kroppen ved at arbejde indefra.

Trin 3 - Cream

Copaifera Officinalis
Som en traditionel ingrediens er denne harpiks også kendt som Balsam Copaiba. Fra de vilde træer, som vokser i sydamerikanske regnskove, er det elsket af de indfødte i denne region. Det anses for nyttigt at tackle ubalancer på tværs af huden, mens det forsvarer mod urenheder og beroliger tegn på betændelse.
Allantoin
Mange er begyndt at beskrive denne ingrediens som en 'mirakel ingrediens' – men det er blevet brugt i århundreder. I følge eksperter beskytter, fugter og puster den nyt liv i huden. Det har også evnen til at øge både fugt og naturlig fjernelse af døde hudceller, hvilket fører til et sundere udseende.

Komplet liste over ingredienser

Wash: Vand, PEG-100 stearat, butylen Glycol, propandiol, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, hydroxyethylmethacrylat acrylat/natrium Acryloyldimethyl Taurate Copopolymer, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, isopropylalkohol palmitat, salicylsyre, Camellia Sinensis (Grøn te) Blad, Vitus Vinifera (vindruekerneolie) ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Steareth-21, Pentylene Glycol, xanthangummi, Zea Mays (majs) olie, Rapsolie, Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Ethylhexylglycerin, dinatrium EDTA, Simethicone, Phenoxyethanol.

Capsules: Aktiv: Mælkebøtte, Burdock, gul dock (rod), Solhat (pulver), Rødkløver (blomst), Aloe Vera (som ekstrakt), sarsaparil (rod), lakrids (rod), Atlantic tang (pulver), gurkemeje, Cayenne (40 HU).

Anden: Vegetabilsk Cellulose (vegetabilsk), siliciumdioxid, vegetabilsk stearat.

Creme: Vand, niacinamid, Pentylene Glycol, isopropylalkohol palmitat, Dimethicone, stearylalkohol alkohol, Cetyl alkohol, PEG-21 stearat, Copaifera officinalis (balsam copaiba) harpiks, Carapa Guaianensis frøolie, Euterpe Oleracea papirmasse olie, hydroxyethylmethacrylat acrylat / Natrium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Steareth-21, Zea Mays (majs) olie, raps olie Glyceride, TBHQ, propylenglycol, citronsyre, Camellia Sinensis (grøn te) blad ekstrakt, Vitis Vinifera (drue) frø ekstrakt, Vaccinium Myrtillus (blåbær) uddrag, Silybum Marianum ekstrakt, Pinus Pinaster Bark (Maritime fyrretræ) ekstrakt, Ginkgo Biloba ekstrakt, Ethylhexylglycerin, Simethicone, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol.

Sådan bruges det

ClearPores Body Acne Kit sigter mod at blive en vital del af dit daglige hudplejeregime. For at bruge det i bruseren eller badekarret skal du vaske det pågældende område af huden grundigt og massere en generøs mængde af produktet i huden. Lad det blive absorberet i et par minutter for derefter at skylle det væk. Med omkring et ti minutters interval skal du gnide et tyndt lag creme til de specifikke områder. Med hensyn til kapslerne skal du sluge to dagligt før et måltid og med et stort glas vand. Vi foreslår, at du bruger alle tre komponenter konsekvent på dagsbasis. Det anbefales, at du investerer i langvarig brug.

Tip

ClearPores Body Acne Kit var formet med et dedikeret drive til behandling af uren hud. Du bør omhyggeligt gennemlæse de ingredienserne for hver komponent i tilfælde af, at de indeholder noget du er allergisk over for. For ekstra tryghed bør du udføre en lappetest første gang. Hvis du er diagnosticeret med en hudsygdom, bør du kontakte din læge før brug.