emaerket

Collagen Shot

50ml 10 Liquid | Flydende skønhedstilskud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvorfor hydrolyseret kollagen?

Kollagen er en lang kæde af aminosyrer, der fungerer som byggestenene for vores hud. Hydrolyserede kollagen eller kollagenpeptider er en nedbrudt version af de lange kæder, og som følge heraf har de lidt forskellige egenskaber. Selvom kollagen som helhed er fantastisk for hudens sundhed og vedligeholdelse, er hydrolyseret kollagen uden tvivl bedre når det drejer sig om hudpleje. Dette skyldes at eftersom kæderne er mindre, har de en bedre biotilgængelighed, hvilket betyder at det nemmere kan absorberes kroppen. Dette betyder at en hydrolyseret version kan være en god tilføjelse til enhver hudplejerutine, og det bliver endnu bedre, hvis brugen kombineres med de rigtige vitaminer og mineraler.

Collagen Shot fra proto-col

Som det første og eneste kollagenprodukt af superstyrke der bruger hele 5.000 mg bioaktive kollagenpeptider, er Collagen shot fra proto-col det der giver dig den bedste ydelse.Efter kliniske undersøgelser, der viste den positive indvirken af 2.500 mg VERISOL® for huden, ville proto-col give det en ekstra hak opad og inkluderede en dosis af dobbelt styrke i hvert shot for virkelig at booste din hudpleje. Da VERISOL® i øjeblikket er den eneste tilgængelige kilde til kollagenhydrolysat på markedet, der er videnskabeligt bevist at reparere og genoprette niveauet af kollagen i kroppen, har dette unikke tilskud en ægte kraft, som man ikke skal overse når det kommer til hudpleje.

I deres stræben efter at gøre kollagen shot’et endnu bedre var det ikke nok kun at have det bedste kollagen; de tog det et skridt videre ved at inkludere hudvenlige vitaminer og mineraler - B, C og E vitaminer samt zink og kobber. Disse er alle kendt for deres fantastiske naturlige fordele for huden, og hvordan disse mikronæringsstoffer virkelig kan gavne kroppen. Takket være denne fantastiske kombination af ingredienser er Collagen Shot det næste skridt fremad inden for avanceret hudpleje og det viser hvordan videnskaben problemfrit kan kombineres med skønhed for at opnå virkelig forbløffende resultater.

Kliniske undersøgelser af VERISOL®

VERISOL® er et naturligt bioaktivt kollagenpeptid og en præcis kombination af type I og III kollagenhydrolysat fra en kilde i havet, som er specielt fremstillet og optimeret til brug i skønhedsprodukter. Med den række kliniske undersøgelser der er udført, har denne fantastiske ingrediens vist og bevist sine mange fordele for huden. De kliniske undersøgelser er endda godkendt af FSE (Food Supplement Europe) og anerkendt af EFSA (European Food Standards Agency), hvilket gør VERISOL® til den eneste kollagentype i verden med en godkendt undersøgelse for skønhedsprodukter.

Den første undersøgelse var en test af 69 kvinder i alderen 35-55, hvor de tog et 4 ugers forløb med 2.500 mg VERISOL®. Kvinderne i denne undersøgelse rapporterede en væsentlig stigning i hudens elasticiteten, hvilket var op til 15% sammenlignet med placebomidlet. De dokumenterede også en betydelig reduktion af linjer og rynker og forbedrede fugtighedsniveauer. En anden undersøgelse af over 100 kvinder i alderen omkring 55 viste, at et oralt indtag af VERISOL® reducerede rynkerne væsentligt efter 4 uger og resulterede i en væsentlig højere koncentration af hudprocollagen. Derudover rapporterede Dr. Stefan Oesser, verdens førende ekspert inden for kollagenhydrolysat, at det samme indtag resulterede i en stigning på 60% i hudkollagenniveauerne og en 15% øget hudelasticitet efter kun 4 uger og den var vedvarende efter 8 uger.

Hudvenlige vitaminer og mineraler

Vitamin B6 (Pyridoxine)
B6 Vitamin (Pyridoxin)
Dette vigtige medlem af den vandopløselige B-vitamin familie er meget populær for sine mange store fordele. Det bidrager ikke kun til at reducere træthed og udmattethed for at hjælpe dig med at få din dag til at gå godt, det bidrager også til at immunsystemet fungerer normalt.
Vitamin B7 (Biotin)
B7 Vitamin B7 (Biotin)
En anden af de vigtige B-vitaminer, Biotin har tilsvarende fantastiske fordele for kroppen og huden. Det bidrager til opretholdelsen af normal hud og er desuden nødvendig for at opretholde energiniveauet og en generel sund vitalitet.
Vitamin C
C Vitamin
Det er nok en af de mest kendte vitaminer. C-vitamin er utrolig vigtig for kroppens sundhed og især huden. Dette skyldes, at det bidrager til normal kollagendannelse for at brusk og hud fungerer normalt.
Vitamin E
E Vitamin
E-vitamin er meget populær blandt tilhængere af naturlig hudpleje og er kendt for at være intenst nærende og fugtgivende for huden. Derudover kan det være meget hjælpsomt til at beskytte huden mod udseendet af for tidlig ældning, da det bidrager til beskyttelse af celler mod oxidativ stress.
Zink
Zink
Som af de vigtigste sporstoffer er zink essentiel for vores legemes sundhed. Dette mikronæringsstof spiller en stor rolle for kroppens normale funktion, og når det kommer til hud og hår kan zink være meget nyttigt, da det bidrager til proteinsyntese og til vedligeholdelse af normalt hår.
Kobber
Kobber
Mange mennesker tænker kun på de eksterne anvendelser af kobber, og indser ikke hvor godt det kan være for kroppen. Det kan bidrage til en normal funktion for immunsystemet samt vedligeholdelse af bindevæv, hvilket gør det til et godt mineral for hud, hår og negle.

Komplet ingrediensliste

Vand, hvid druesaft (fra koncentrat), rød druesaft (fra koncentrat), kollagenpeptider, agavejuice, fructose, granatæblejuice (fra koncentrat), rødbedejuice koncentrat, C vitamin, B6 vitamin, E vitamin, biotin, kobber glukonat , zink citrat, syre (citronsyre), stabilisator (cellulosegummi), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), naturlig smag.

Brugsanvisning

Collagen Shot er specielt designet til at være nemt at tage; Ryst blot flasken godt og drik! Det er virkelig så nemt! Det anbefales at drikke 1 flaske dagligt i mindst 4 uger og helst 8 uger eller længere for at få mest muligt ud af dette flydende tilskud. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis. Hver kasse indeholder 10 50 ml flasker, så med 1 om dagen er pakken nok til et helt 10 dages program.

Gode råd

Collagen Shot fra proto-col er sammensat, designet og fremstillet til at være det bedste inden for hudpleje og der er kun brugt naturlige ingredienser af højeste kvalitet, der er bakket op af videnskabelige undersøgelser. Da disse fantastiske ingredienser er naturlige, er tilskuddet helt sikkert at indtage og har ingen kendte bivirkninger. Derudover er det fri for gluten, mælk og laktose. Vi foreslår dog naturligvis at du tjekker hele listen over ingredienser for enhver personlig allergi, før du indtager det første gang.