Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Alt hvad du skal vide om de seneste øjenbrynsteknikker

Få et overblik over de nyeste teknikker – og hvad de kommer til at betyde for udseendet af vores bryn

Opmærksomheden omkring nye lanceringer af måder at farve dine øjenbryn på er voksende. For ikke længe side så vi et engelsk brand lancere en ny øjenbrynsfarve som tiltræk en venteliste på mere 10.000 mennesker. Det er et tegn på at der er et generelt skift i pleje af øjenbryn på vej. Ikke at dette specifikke produkt startede skiftet – det var bare en meget klar indikator på at det vi alle i skønhedsindustrien har kunnet mærke var på vej: de veltrimmede, ”power brows” vil blive erstattet med et mere dæmpet, naturligt og knap så ”perfekt” look.

Ligesom de fleste trends som kommer hurtigt frem, tog de tykke øjenbryn en smule overhånd og nu forsøger alle pludselig at nedtoner det en smule. Et godt perspektiv på hvorfor denne ændring er på vej, er et citat fra make-up artisten Nick Barose, som sagde: ”Øjenbryn er ligesom en billedramme for dine øjne. Du ville jo heller ikke have en prangende billedramme, som folk lægger mere mærke til end billedet.” Han mener altså at det er smukkeste i ansigtet er dine øjne , og den øjenpleje, som du hver dag arbejder for at opretholde og fremme, ikke burde skulle stå i skyggen af nogle alt for markerede og kraftige øjenbryn.

Dette er årsagen til at de nyeste trends handler om at opnå voluminøse øjenbryn, som ikke ser ud som om at de er blevet ”farvet frem”. I en tid var det look der var mest ”in”, perfekte trimmede bryn – ofte meget kraftige – hvor nogle som ønskede en vildere effekt, endda havde farvede de inderste hjørner. Nu handler det meget mere om et mindre præcist udseende, som forskønner og ærer din naturlige form.

Heldigvis forudså skønhedsproducenterne dette og en helt ny række af produkttyper med formularer, som giver et blødere look, en mindre opsigtsvækkende finish, og farver som forsvinder mere naturligt ind i dine øjenbryns naturlige farve. Det giver dig muligheden for at fylde dine øjenbryn ud, uden at det ser unaturligt ud.

Produkter til smukke og naturlige øjenbryn

Et eksempel på en af disse nye og populære produkter, er WunderBrow, som er en ny filler med små fibre, der bruger en unik perma-fix teknologi, som sikrer at disse fibre ikke falder af. Perma-fix teknologien er speciel på den måde at den bruger en unik gel, som fungerer som en form for voks der får blandingen af hårlignende fibre til at sætte sig fast på huden under dine øjenbryn og dine nuværende øjenbrynshår. Når disse fibre sætter sig på dine øjenbryn vil du netop opnå det førnævnte naturlige og smukke look, men som alligevel ikke er så prangende at det overskygger dine smukke øjne.

Hvis du allerede har rimeligt fyldige brun fra naturens side, og ikke har brug for at bruge en fiber filler som Wunderbrow, må du for guds skyld ikke undgå at pleje dine bryn. Selvom de lige nu måske har det super godt og ser godt ud fra naturens side, er det stadigt vigtigt at du passer på dem. En af de nyeste teknikker, som både kan bruges til at style dine øjenbryn, men også plejer dem og sikrer at de ikke begynder at tynde ud, er at påføre et serum. Et eksempel på en sådan serum kunne være Lash XLR8 Serum, som er en speciel hårplejende serum, som er udviklet til ikke kun at kunne pleje dine øjenbryn, men også kunne bruges på dine øjenvipper.