Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad er den bedste dermaroller?

Der findes hundredevis dermarollere på markedet i dag. De ligner alle hinanden, men de giver dig ikke de samme slags resultater. Uden en god kvalitets roller, kan microneedling gøre mere skade end gavn.

Rollere i lav kvalitet kan føre til smertefulde behandlinger og meget lidt forbedring af huden. Nålene kan nemt bøje elle ruste. Dette kan føre til skade af huden eller infektioner. På den anden side kan man se forbedringer i huden allerede efter de første par behandlinger hvis du har en kvalitetsdermaroller og en lille smule tålmodighed.

Med en ordentlig behandlingsplan kan du forvente at se gode forbedringer på dine fine linjer, rynker , ar og endda strækmærker inden for en overskuelig periode.

Hvis du seriøst overvejer at foretage kollagenfremkaldende hudbehandlinger (microneedling, dermarolling, skin needling), bør du læse hele denne artikel først.

Hvad er den bedste dermaroller til acne-ar, rynker og pigmentpletter?

1. Nålestørrelsen

For det første har du ikke brug for en bred vifte af rollere til ar, rynker og strækmærker, men specifikke nålestørrelser giver bedre resultater mod forskellige hudproblemer.

Brugere bør undgå at anvende en nålelængde over 1 mm i ansigtet. Disse rollere er designet til brug på kroppen. Kun udlærte professionelle bør bruge dem i ansigtet. If de ikke bliver brugt ordentligt kan det føre til nedbrud af kollagen og elastinfibre.

Hvis du behandler området i dit ansigt er de bedste og sikreste nålestørrelser 0,25 mm, 0,5 mm og 0,75 mm. De er bevist at kunne fjerne ar, fine linjer, dybe rynker, acne ar, strækmærker og kragetæer.

2. Nålekvaliteten

Der findes mange forældede dermarollere på markedet. Nålene i disse rollere er ofte lavet af billigt, kirurgisk stål. De kan let bøjes, ruste nemt og bliver hurtigt slidte. Dette kan føre til seriøst skade på din hud og medføre skadelige behandlinger. De bedste dermarollere er dermarollere med titanium nåle, da denne form for nåle er de stærkeste og absolut skarpeste.

Inhaltsstoffe Detox-Tee

3. Nåletykkelsen

Nogle dermarollere er lavet med tykke nåle. Disse er kun lavet til at behandle områder på kroppen, og bør aldrig bruges i ansigtet. Hvis du bruger dem i ansigtet kan det føre til smertefulde behandlinger og bivirkninger. De bedste dermarollere til ansigtet bør være lavet med små, fine nåle.

4. Antallet af nåle

Mange af de ældre dermarollere har mindre end 200 nåle og de er derfor mere spredt ud over hovedet. Dette føre til mindre dækning og kræver længere behandlingstid da man skal rulle den flere gange for at behandle området ordentligt. Som et resultat vil de ældre dermarollere føre til smertefulde behandlinger og stimulere mindre kollagen produktion. Du bør som udgangspunkt lede efter de nyeste som ofte er dermarollere med 540 nåle.

5. Beskyttende kasse

Når du er på udkig efter en dermaroller er det vigtigt at den kommer med en beskyttende plastikkasse eller et beskyttende plastiklåg, så du kan beskytte nålene når du ikke bruger den. Mange brugere kommer til at bøje nålene hvis ikke den er ordentligt beskyttet, hvilket kan føre til skade på huden og smertefulde behandlinger. Der er også set tilfælde på at infektioner kan opstå med skadede nåle. En god kvalitets roller bør altid inkludere et højkvalitetscover.

6. Brugsmanual

Mange rollere kommer ikke med ordentlige instruktioner for brug. Selvom man ofte kan finde disse informationer online, er det alligevel ofte en indikator på kvaliteten af dermarolleren hvis de har vedlagt en brugsmanual.

Opsummering

Hvordan vælger man den bedste dermaroller?

  1. Led efter titanium dermarollere frem for kirurgisk stål
  2. Led efter dermarollerer med 540 nåle for bedre dækning
  3. UNDGÅ tykke nåle
  4. UNDGÅ nælestørrelser over 1,0 mm
  5. Anbefalet nålestørrelse mellem 0,5 mm og 1,0 mm
  6. Instruktioner bør være inkluderet med dermarolleren

Anbefalede Produkter