Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hudpleje med dermaroller

Vi giver dig her en beskrivelse af hvad en dermaroller er, hvad du kan forvente ved at bruge den, samt hvordan man bruger dette værktøj.

På de seneste har der været en masse opmærksomhed på kosmetiske behandlinger som ikke kun give tydelige resultater, men gør det uden at skade huden eller kroppen. Af de mange forskellige kosmetiske løsninger der passer til denne beskrivelse, har specielt en type fået rigtigt meget opmærksomhed. Vi taler selvfølgelig om en dermaroller.

Hvis du leder efter en løsning som kan hjælpe med at løse en lang række kosmetiske problemer, kan dermarolleren måske være lige præcis det du leder efter.

Der er dog rigtigt mange som faktisk undrer sig over hvad en dermaroller eller microneedle roller er. En dermaroller er et redskab som anvender en rimeligt ny hudplejeteknik inden for kollagen-forøgende behandlinger. Dermarolleren i sig selv er en lille rulle med rigtigt mange bittesmå, kirurgiske nåle. Selvom det ser ud som om at de små nåle vil gøre rigtigt ondt, er sandheden faktisk at de er så små, at de kun penetrere de yderste lag af huden, hvilket faktisk slet ikke er smertefuldt.

Det betyder i grunden at dermarolleren er en af mindst invaderende hudplejebehandlinger der har vist sig at kunne skabe gode resultater når det bliver brugt mod hudproblemer som akne ar, strækmærker, rynker og urenheder.

Det er selvfølgelig vigtigt at du får en forskellige for hvordan kollagen-forøgende behandlinger fungerer, før du bare går ud og køber produkter. For at sige det så simpelt som muligt, bliver dermarolleren brugt til at fremme eller øge væksten af kollagen strukturer i huden. Ved at prikke hundredevis af små huller i huden, vil de små nerveender som fortæller huden at den skal producere mere kollagen blive udløst, hvilket dermed skaber en højere produktion af kollagen i huden. Med den højere produktion af kollagen, kan huden nemmere udjævne og genopbygge ødelagt væv(ar), udjævne rynker og strækmærker, samt bekæmpe urenheder.

Kollagen-forøgende behandlinger, ved brug af dermaroller, har vist sig at kunne skabe tydelige resultater på dermatologiske problemer som rynker, urenheder, akne ar og strækmærker. En anden fordel ved dermaroller behandling er det faktum at ved bruge dermarolleren gør du din hud meget mere modtagelig overfor andre behandlinger med serum, gel eller cremer. Det betyder at du samtidig med at du bruger dermarolleren kan du få endnu mere ud af at bruge et kollagen serum eller lignende.

Hvis du leder efter en ikke-kirurgisk løsning til hudproblemer som akne ar, strækmærker eller rynker, vil du helst sikkert kunne drage fordel af at bruge en dermaroller.

Dermaroller og kollagen serum er fantastisk til:

 • Reduktion af store porer
 • Reduktion af mørke pletter
 • Behandling af rynker
 • Reparation af ødelagt væv
 • Fjernelse af kirurgiske ar
 • Fjernelse af strækmærker
 • Behandling af akne ar
 • Behandling af hyperpigmentering
 • Stimulering af kollagenproduktion
 • Forbedring af hudens elasticitet
 • Reduktion af cellulite

Eftersom at dermarolleren prikker små huller i huden, er det vigtigt at lade huden hele fuldstændigt før brug igen. Derfor anbefaler vi ikke at bruge den mere end 3 gange om ugen hvis du har en 0,5mm og hvis du bruger 1,0mm eller 1,5mm kun at bruge den 1 gang om ugen. For at forbedre helingsprocessen og udnytte at porerne er helt åbne, er det bedst at anvende et kollagen serum som indeholder plantekollagen.

Hvilket størrelse dermaroller skal man vælge?

De tre mest normale valgmuligheder af dermarollere er 0,5mm, 1,0mm og 1,5mm. Hvad end du er helt ny til dermarollere eller er mere erfaren, anbefaler vi dig at bruge en med 540 nåle som er 0,5mm lange.

Årsagen til dette er, at du kan bruge den oftere, og derfor oftere kan få adgang til de gavnende fordele ved f.eks. et kollagenserum. 1,0mm kan bruges til både ansigt og krop og du bør derfor gå efter denne hvis det er strækmærker du forsøger at bekæmpe. Vi vil aldrig anbefale at bruge en 1,5mm dermaroller medmindre du er uddannet i brugen.

Nu da du forstå hvad dermarolleren gør og hvordan den fungerer vil vi nu herunder give dig en kort forklaring af den bedste fremgangsmåde ved brug af redskabet.

Hvordan bruger man en dermaroller

 1. Rens dermarolleren med alkohol eller sprit
 2. Sørg for at vaske dine hænder
 3. Vask dit ansigt eller det område du vil bruge dermarolleren på
 4. Påfør en fugtighedscreme hvis din hud er tør, for at blødgøre den og gøre det nemmere at rulle
 5. Rul dermarolleren på din hud mens du presser blidt
 6. Dermarolleren bør rulles 8 gange horisontalt, vertikalt og diagonalt.
  *Din hud kan blive rød og du kan komme til at føle en lille prikken. Dette er helt normalt og betyder blot at det virker
 7. På dette tidspunkt er dine porer åbne og du kan nu påføre et serum

Når du er færdig med at bruge din dermaroller skal du huske at vaske dine hænder og dermarolleren. Det er også en god ide at bruge alkohol eller desinficerende sprit/væske på dermarolleren inden du gemmer den væk i sin beskyttende beholder. Husk desuden at dermarolleren ikke bør deles med andre.

Anbefalede Produkter