Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Proto-col Collagen Facial Serum - 30ml & Derma Roller

Hudplejepakke

Hvis du har problemer med rynker eller ar fra akne eller lignende i ansigtet, er dette kit måske den løsning du har ledt efter. Dermarollerens unikke evne til at hjælpe din hud med at gendanne sig selv, kan sammen med Proto Col Kollagen Ansigtsserum igangsætte en naturlig proces i din hud, så du, uden fare for skader på huden, kan få hjælp til at reducere rynker og ar helt naturligt.

  • 1x Eco Masters Dermaroller
  • 1x Proto Col Kollagen Ansigtsserum
  • Hjælper med at bekæmpe og reducere rynker og ar naturligt
  • Hjælper med at nære, beskytte og opstramme din hud
  • Titanium dermaroller med 0.5 mm nåle
  • Virker uden kendte bivirkninger

Dermaroller Kit

Ved at bruge dette kit, kan du få hjælp til at bekæmpe rynker og ar i dit ansigt. Alt videnskab indenfor rynke og ar bekæmpelse peger på at den bedste måde at bekæmpe disse grimme pletter på din hud, er at forøge kroppens kollagen produktion. Ved at forøge kollagen produktionen, vil din krop selv kunne udjævne huden, og fremkomsten af rynker og ar vil derfor blive mindre tydelig. Produkterne i dette sæt, er specielt udvalgt til at kunne hjælpe til at forøge produktionen af kollagen, så du naturligt kan bekæmpe dine rynker og ar i ansigtet.

Eco Masters Dermaroller
Dermarolleren besidder den unikke evne, at den kan hjælpe til at ’snyde’ din krop til at regenerere sig selv. Den laver bittesmå huller i huden, som gør at kroppen tror at den er blevet skadet, og den kan deraf være i stand til at forøge sin egen kollagen produktion.

Proto Col Kollagen Ansigtsserum
En anden evne ved dermarolleren, er at din hud er næsten 100 gange mere modtagelig over for serummer efter brug. Dette kollagen ansigtsserum fra Proto Col får derfor sine egenskaber forøget, hvis du bruger den lige efter behandling med dermarolleren.

Sådan bruger du sættet

1 Rens

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du sørger for at rense din hud inden du påbegynder behandling med dermaroller. Helst med en blid cleanser.

2 Dermaroller

Sørg altid for at rense din dermaroller inden brug. Når det er gjort skal du udvælge et område og rulle den i følgende mønster: 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. Dette gøres for at skade huden mindst muligt. Brug dermaroller 2-3 gange om ugen.

3 Serum

Når du har brugt dermarolleren, skal du påføre serummet på den behandlede hud. For de mest optimale resultater, anbefaler vi desuden at du ikke kun påfører serummet på det behandlede område, men at du fordeler et tyndt lag i hele ansigtet. De dage hvor du ikke bruger dermarolleren bør du stadig bruge serummet.

Fuld liste over ingredienser

De naturlige ingredienser i Proto Col Kollagen Ansigtsserum er: Frisk Royal Jelly, Aloe Vera, hydrolyseret silke protein, Plant Collagen, Kaolin, Papaya, Geranium Essential Oil, Quinoa Extract, Hav Fennikel, Azulen.

Eftersom ingredienserne i serummet er 100% naturlige og dermarolleren ikke skader din hud, burde du ikke opleve nogle bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du lige tjekker ingredienslisten for serummet for at sikre dig at du ikke har nogle allergier.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person