Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Proto-col Collagen Facial Serum - 30ml & Derma Roller

Hudplejepakke
678.00 kr.
Du sparer:   179.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Dermaroller Kit

Ved at bruge dette kit, kan du få hjælp til at bekæmpe rynker og ar i dit ansigt. Alt videnskab indenfor rynke og ar bekæmpelse peger på at den bedste måde at bekæmpe disse grimme pletter på din hud, er at forøge kroppens kollagen produktion. Ved at forøge kollagen produktionen, vil din krop selv kunne udjævne huden, og fremkomsten af rynker og ar vil derfor blive mindre tydelig. Produkterne i dette sæt, er specielt udvalgt til at kunne hjælpe til at forøge produktionen af kollagen, så du naturligt kan bekæmpe dine rynker og ar i ansigtet.

Eco Masters Dermaroller
Dermarolleren besidder den unikke evne, at den kan hjælpe til at ’snyde’ din krop til at regenerere sig selv. Den laver bittesmå huller i huden, som gør at kroppen tror at den er blevet skadet, og den kan deraf være i stand til at forøge sin egen kollagen produktion.

Proto Col Kollagen Ansigtsserum
En anden evne ved dermarolleren, er at din hud er næsten 100 gange mere modtagelig over for serummer efter brug. Dette kollagen ansigtsserum fra Proto Col får derfor sine egenskaber forøget, hvis du bruger den lige efter behandling med dermarolleren.

Resultater

For at opnå de mest optimale resultater, anbefaler vi at du bruger serummet hver dag, men kun bruger dermarolleren 2-3 gange om ugen, for ikke at skade din hud for meget. I denne pakke er der serum til ca. 1 måned, men når det løber op, kan du sagtens købe mere her.

De fleste af vores kunder har opnået resultater allerede efter en måneds tids regelmæssig behandling, men de allerbedste resultater er set hos dem, som er fortsat med behandlingen i op til 3 måneder. Resultaterne kan dog variere fra person til person. Når du har opnået de ønskede resultater, anbefaler vi at du fortsætter med at bruge serummet, for bedst muligt at fastholde det resultat du har opnået. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Sådan bruger du sættet

1 Rens

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du sørger for at rense din hud inden du påbegynder behandling med dermaroller. Helst med en blid cleanser som Chamomile Ansigtsrens

2 Dermaroller

Sørg altid for at rense din dermaroller inden brug. Når det er gjort skal du udvælge et område og rulle den i følgende mønster: 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. Dette gøres for at skade huden mindst muligt. Brug dermaroller 2-3 gange om ugen.

3 Serum

Når du har brugt dermarolleren, skal du påføre serummet på den behandlede hud. For de mest optimale resultater, anbefaler vi desuden at du ikke kun påfører serummet på det behandlede område, men at du fordeler et tyndt lag i hele ansigtet. De dage hvor du ikke bruger dermarolleren bør du stadig bruge serummet.

Uden kendte bivirkninger

Eftersom ingredienserne i serummet er 100% naturlige og dermarolleren ikke skader din hud, burde du ikke opleve nogle bivirkninger. Vi anbefaler dog alligevel at du lige tjekker ingredienslisten for serummet for at sikre dig at du ikke har nogle allergier.

Vi gør opmærksom på at påførelsen af serummet ofte fører til en svag prikkende fornemmelse i kort tid efter påførelse. Dette er helt naturligt og betyder bare at serummet trænger ned i de dybe lag og forøger kollagen produktionen.

De naturlige ingredienser i Proto Col Kollagen Ansigtsserum er: Frisk Royal Jelly, Aloe Vera, hydrolyseret silke protein, Plant Collagen, Kaolin, Papaya, Geranium Essential Oil, Quinoa Extract, Hav Fennikel, Azulen.

*Resultater kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
17 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Et rigtigt godt sæt. Er meget glad for at jeg købte de to ting sammen - det gav meget bedre resultater end hvis jeg bare havde brugt serummet alene!
 • * Et godt sæt. Er glad for at jeg købte det.
 • * Har haft det her sæt i en uge nu og indtil videre, er jeg fint tilfreds. Der går selvfølgelig lidt inden virkningen træder i kraft, men det er i hvert fald let og hurtigt at bruge.
 • * Super god idé til en gave, hvis man kender en der fx har problemer med rynker. Jeg fik den selv i gave af min søn, og jeg har efter 1 måned kun gode ting at sige om det her sæt.
 • * Nemt at bruge og uden bivirkninger. Et sæt der bare holder og gør hvad det skal. Desuden en hurtig og problemfri levering. Leluna.dk er en fantastisk hjemmeside!
 • * Helt fair pris for et godt sæt med to fantastiske produkter. Hurtig og pålidelig levering og også en uovertruffen service. Jeg er tilfreds!
 • * Lækkert sæt der er nemt og behageligt at benytte. Man skal heldigvis ikke lægge særlig lang tid i det, men alligevel fungerer det bare sikkert og effektivt!
 • * Et fantastisk sæt, hvor begge produkter spiller super godt sammen og komplementerer hinanden godt. Vil helt klart anbefale det til folk, der har problemer med rynker!
 • * Er lige blevet færdig med serummet efter en måned, og det har bare virket super godt! Skal helt sikkert købe en omgang mere og dermarolleren synes jeg desuden er et godt supplement.
 • * Købte det her sæt som en gave til min veninde for et par måneder siden. Hun har brugt det hver dag og har været meget glad for det!
 • * Anmeldelserne har været gode, og det lyder generelt til at folk er tilfredse med det her sæt. Har derfor lige bestilt her fra leluna, så jeg ser frem til at modtage det. Er sikker på, at det nok skal virke!
 • * Hurtig og problemfri levering samt en service i top. Har næsten lige modtaget det, så kan endnu ikke sige så meget om produktet.
 • * Helt fantastisk sæt, der med dermarolleren lige givet lidt ekstra som serummet alene ikke ville kunne gøre.
 • * Super godt sæt, der har vist sig meget effektiv. Har slet ikke så mange og tydelige rynker som før jeg begyndte at bruge det her!
 • * Meget tilfreds med det her sæt, der gør præcis hvad det skal. Prisen synes jeg er til at leve med taget i betragtning af hvor godt det hjælper.
 • * Fik det her sæt i gave af min mand for nogle måneder siden, og det har hjulpet en hel del på min rynker siden. Vi er begge to meget tilfredse med leluna.dk og vil sikkert købe herfra igen!
 • * Er godt tilfreds med det her sæt. Har kun positive ting at sige om det. Det virker effektivt og har ikke oplevet nogle former for bivirkninger.
*Resultater kan variere fra person til person