Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Gulerod & Argan Ansigtscreme

50ml Creme | Blegecreme til pigmentpletter
×

Tilfredshedsgarantien gør sig gældende for dette produkt. Er du utilfreds med produktet, kan du få pengene tilbage. Læs mere her.

Tilfredshedsgaranti

Gælder for dette produkt.

Hvis du gerne vil have en renere hud på ansigtet og vil have gjort dine hudpletter mindre synlige, så kan Eco Masters Carrot & Argan Face Cream være det helt rigtige produkt for dig. Denne ansigtscreme indeholder en effektiv blanding af naturlige ingredienser, der kan fjerne dine hudpletter med bare én påføring om dagen.

 • Naturlig ansigtscreme, der kan fjerne dine hudpletter
 • Indeholder en effektiv blanding af gulerod og argan
 • Bliver hurtigt optaget af huden
 • Kun én påføring om dagen kræves for at få de ønskede resultater
 • Velegnet til alle typer hud
 • Indeholder kun naturlige ingredienser
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Eco Masters Carrot & Argan Face Cream er perfekt for dig, der bliver holdt tilbage fra at have den perfekte, rene hud af hudpletter i ansigtet. Der er mange produkter på markedet, der hævder at være den nye mirakelkur mod hudpletter i ansigtet. Desværre er der mange af disse produkter, der enten ikke virker eller indeholder ingredienser som kviksølv og blegemiddel, der ender med at skade huden mere end de gavne. Det er vigtigt at vælge en ansigtscreme med sunde, naturlige ingredienser. Her kan denne ansigtscreme fra Eco Masters være det perfekte valg. Den indeholder en god naturlig blanding af gulerod og arganolie og er beriget med blandt andet jojoba og Aloe Vera. Guleroden og argan olien gør, at cremen indeholder en masse næringsstoffer som huden kan suge til sig, som kan give en flot og naturlig glød. En af de vigtigste faktorer, når det kommer til at vedligeholde den naturlige glød i huden er, at huden får den fugt, som den skal bruge. Dette opnås ved at cremen indeholder oliven og jojoba, der trænger dybt ned i hudlagene og fugter huden helt fra bunden. Derudover indeholder cremen propolis, som kommer fra bier, der kan styrke huden og give den et opfrisket udseende.

Hvordan kan Eco Masters Carrot & Argan Face Cream give huden en glød?

Denne ansigtscreme indeholder kun naturlige og sunde ingredienser, der alle spiller en rolle i den effekt som cremen har. Først og fremmest er det en balanceret fordeling af gulerod og argan, der begge tjener det formål, at de giver huden de rette næringsstoffer, der giver den naturlige glød. Det er en naturlig glød, som huden selv producerer og ikke bare en illusion, som mange andre cremer giver. For at vedligeholde denne naturlige glød, så den holder længere, indeholder cremen avocado, Aloe Vera og jojoba, der fugter huden helt ned i de dybeste lag.

Det er behageligt at påføre ansigtscremen, da huden får en masse næringsstoffer. Det anbefales at massere cremen ind i huden, inden man går i seng. På denne måde kan huden i ansigtet nå at optage så mange af næringsstofferne som muligt i løbet af natten, så man kan have en naturlig glød det meste af dagen.

Hvilke fordele er der ved at bruge et en ansigtscreme med gulerod og argan?

Ansigtscremen med gulerod og argan fra Eco Masters, er lavet til at give huden de næringsstoffer den har brug for for at give en naturlig glød. Cremen gør huden lysere og får den til at se mere sund og ungdommelig ud. Dette har den virkning, at hudpletter kan forsvinde. Derudover giver ansigtscremen også huden en masse fugt, som gør den velegnet til personer, der gerne vil have en flot glød i huden. Den er dog også god til personer med tør og beskadiget hud, eller personer der har hudpletter i ansigtet. Cremen indeholder kun naturlige ingredienser og den har ingen kendte bivirkninger.

Hvem er Eco Masters Carrot & Argan Face Cream bedst egnet til?

Cremen kan bruges af alle personer der gerne vil have en yngre, sundere, lysere og mere glødende hud, og kan bruges på alle hudtyper. Den er især velegnet til personer med hudpletter eller tør og beskadiget hud, da de disse vil kunne drage størst fordel af fordelene ved cremen.

Brugsanvisning

Ansigtscremen påføres i et tyndt og jævnt lag i hele ansigtet, og masseres ind i huden langsomt. Det anbefales at cremen påføres om natten, så huden kan drage fordel af alle næringsstofferne over natten.

Fuld liste over ingredienser

Vand, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) bladekstrakt, Kerneekstrakt fra Vitis Vinifera (Vindrue), Ekstrakt fra Daucus Carota subsp. Sativus (Gulerod), Frugtolie fra Olea Europaea (Oliven), Kerneolie fra Argania Spinosa (Argan), Ascorbinsyre (C-vitamin), Niacinamid, Glycin Soja (Sojabønneolie), Hydrolyseret hvedeprotein, Panthenol (B5-vitamin), Beta Glucan, Hydrolyseret Jojoba Esters, Arbutin, Tocoferyl Acetat, Olie fra Persea Gratissima (Avocado), Sodium Hyaluronat, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearat, Ethylhexyl Stearat, Caprylhydroxamicsyre, Xanthangummi.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
0 Stjerner
(1)
Meget godt 3.5

66.67% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Kan godt anbefales! Elsker hvordan denne her creme bare har lysnet min hud, fra mine små pigmentfejl. Også endda på naturligvis.

  E Emilia

 • Virkelig god ansigtscreme! Min hud føles så blød, og mine små pgmentpletter er nærmest helt væk.

  SL Sara Louise

*Resultater kan variere fra person til person