emaerket

Eco Masters Brightening Body Milk

250ml Lotion | Lindrende cremet lotion
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
En strålende glød antages af mange af os for at være nøglen til en smuk krop - og ville det ikke være dejligt hvis man kunne opnå det med hjælp fra moder natur?! Eco Masters har skabt deres Brightening Body Milk, for at hjælpe dig med at behandle områder med pigmentfejl og misfarvning på en nærende måde ved en dag-til-dag-metode. En rig blanding af botaniske, naturlige faktorer er kernen i formlen, der perfekt kombinerer hudpleje med ultimativ skønhed. Det er det skridt, du har ledt efter, for at øge din selvtillid til din hud.
  • Luksuriøs lysnende hudpleje
  • Ideel til områder med hyperpigmentering
  • Bruger Abrikoskerne Olie & Morgenfrue
  • Giver fugt med den kraftfulde Avocado
  • Let, silkeagtig satin fornemmelse
  • Overdådigt duftende

Eco Masters Brightening Body Milk

Vores hud er det første de fleste af os ser, når vi kigger i spejlet hver morgen - og hvorfor skulle vi ikke ville have, at det ser så godt ud som muligt og har en glat, umærket overflade?! Med en forståelse for at smuk hud kan give os selvtillid og selvværd, har Eco Masters skabt den ideelle tilgang. I Brightening Body Milk findes en fantastisk blanding af ingredienser, der begynder med Abrikoskerne Olie. Dette afgørende ekstrakt indeholder høje mængder af vitamin A, C og E, der er altafgørende for en sund hud. Den beroligende og foryngende Morgenfrue, harmoniserer med en revitaliserende Grøn te, mens Avocado og Macadamia giver fugt. Ginseng og Hestekastanje tilbyder strålende revitalisering. Værende en rig fugtgivende creme, er den en dekadent tilføjelse til dit hudpleje regime.

Ingredienser

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Trilaureth-4 Phosphate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Phenoxyethanol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Trideceth-6, Diazolidinyl Urea, Dimethicone, Tocopherol, BHA, Triethyl Citrate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Butylene Glycol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Fragrance.

Anvendelse

Eco Masters Brightening Body Milk er designet til at være en behagelig tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Massér cremen ind i huden to gange hver dag, med en forsigtig tilgang ved følsomme områder såsom indersiden af armene og ben. Den er velegnet til alle hudtyper, men bør ikke bruges i ansigtet eller på halsen. Tjek den fulde liste af ingredienser før brug, og for at blive ved med at nyde resultaterne af cremen, anbefaler vi at foretage en investering i fremtidig brug.