emaerket

Chamomile Range Combo (4 products + Cosmetic Bag)

Hudplejepakke
1,025.00 kr.
Du sparer:   426.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Chamomile-serien

Eco Masters™ Chamomile Serien er, som navnet antyder, baseret på olie som er udvundet fra specielt udvalgt kamilleblomster. Olien bliver udvundet gennem dampdestilleringen for at bevare de aktive ingredienser, da den dermed kan blandes i produkterne i sin reneste form, da dette giver maksimal effektivitet.

Selve Kamilleekstraktet består af adskillige gavnende ingredienser i sig selv. Disse forskellige ingredienser har nogle meget effektive egenskaber, som herunder kan overbevise dig om vigtigheden af at indføre kamille i din hudplejerutine.

Bisabolol
Bisabobol har en lang række antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Den er derfor perfekt hvis du har problemer med akne-ramt hud eller har problemer med følsomme sygdomme som eksem, rosacea eller psoriasis.

Apigenin
Apigenin er kendt for sin evne til at forebygge dannelsen af kræftlignende celler og for at kunne nedsætte skader fra DNA Oxider. Det er derfor et komponent som er et must-have i din hudplejerutine.

Chamazulene
En god og stærk antibakteriel og antiseptisk komponent fra kamille. Dens stærkeste side, er dens evne til at kunne lindre, pleje og rens huden.

Produkterne i pakken

Hvis du køber produkterne i denne pakke på en gang, vil du ikke kun få de perfekte redskaber til at pleje og kæle for din sensitive hud. Du vil også spare 427,- i forhold til hvis du havde købt alle produkter hver for sig! De plejende produkter, som medfølger i denne pakke, er som følger:

Chamomile Ansigtsrens
Denne ansigtsrens er en cleanser, som renser og eksfolierer din hud og dine porer på en blid og naturlig måde. Den vil rense huden for dagens skidt og forurenende stoffer.
Læs mere her

Chamomile Ansigtscreme
Denne ansigtscreme skal påføres efter du har renset huden og kan beskytte din sensitive hud mod forurening og skidt gennem dagen. Den kan samtidig pleje og dulme din irriterede hud.
Læs mere her

Chamomile Ansigtsmaske
Denne maske kan på kun 15 minutter forny og rense din hud, mens den samtidig virker beroligende og lindrende. Brug den 2-3 gange om ugen når din hud har brug for en opfriskning.
Læs mere her

Chamomile Skintonic
Denne skintonic vil kunne fugte og reparere din irriterede hud. Den har samme effekt som en normal skintonic – bare specielt udviklet til dig med sensitiv og irriteret hud.
Læs mere her

Eco Masters™ Makeup Taske
Denne lækre makeup taske er perfekt til dig, som gerne vil opretholde et vist stilimage, og samtidig have styr på dine makeupsager når du er på farten

Sikker at anvende - ingen kendte bivirkninger

Chamomile-serien er produceret på kun 100% naturlige ingredienser, og den er derfor helt sikker at bruge på din hud. Grundet de naturlige ingredienser er der ingen kendte bivirkninger ved produktet, og du kan derfor helt uden at bekymre dig, bruge produkterne på din sensitive og følsomme hud! Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.