Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Chamomile Range Combo (4 products + Cosmetic Bag)

Hudplejepakke
1,025.00 kr.
Du sparer:   426.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Chamomile-serien

Eco Masters™ Chamomile Serien er, som navnet antyder, baseret på olie som er udvundet fra specielt udvalgt kamilleblomster. Olien bliver udvundet gennem dampdestilleringen for at bevare de aktive ingredienser, da den dermed kan blandes i produkterne i sin reneste form, da dette giver maksimal effektivitet.

Selve Kamilleekstraktet består af adskillige gavnende ingredienser i sig selv. Disse forskellige ingredienser har nogle meget effektive egenskaber, som herunder kan overbevise dig om vigtigheden af at indføre kamille i din hudplejerutine.

Bisabolol
Bisabobol har en lang række antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Den er derfor perfekt hvis du har problemer med akne-ramt hud eller har problemer med følsomme sygdomme som eksem, rosacea eller psoriasis.

Apigenin
Apigenin er kendt for sin evne til at forebygge dannelsen af kræftlignende celler og for at kunne nedsætte skader fra DNA Oxider. Det er derfor et komponent som er et must-have i din hudplejerutine.

Chamazulene
En god og stærk antibakteriel og antiseptisk komponent fra kamille. Dens stærkeste side, er dens evne til at kunne lindre, pleje og rens huden.

Produkterne i pakken

Hvis du køber produkterne i denne pakke på en gang, vil du ikke kun få de perfekte redskaber til at pleje og kæle for din sensitive hud. Du vil også spare 427,- i forhold til hvis du havde købt alle produkter hver for sig! De plejende produkter, som medfølger i denne pakke, er som følger:

Chamomile Ansigtsrens
Denne ansigtsrens er en cleanser, som renser og eksfolierer din hud og dine porer på en blid og naturlig måde. Den vil rense huden for dagens skidt og forurenende stoffer.
Læs mere her

Chamomile Ansigtscreme
Denne ansigtscreme skal påføres efter du har renset huden og kan beskytte din sensitive hud mod forurening og skidt gennem dagen. Den kan samtidig pleje og dulme din irriterede hud.
Læs mere her

Chamomile Ansigtsmaske
Denne maske kan på kun 15 minutter forny og rense din hud, mens den samtidig virker beroligende og lindrende. Brug den 2-3 gange om ugen når din hud har brug for en opfriskning.
Læs mere her

Chamomile Skintonic
Denne skintonic vil kunne fugte og reparere din irriterede hud. Den har samme effekt som en normal skintonic – bare specielt udviklet til dig med sensitiv og irriteret hud.
Læs mere her

Eco Masters™ Makeup Taske
Denne lækre makeup taske er perfekt til dig, som gerne vil opretholde et vist stilimage, og samtidig have styr på dine makeupsager når du er på farten.
Læs mere her

Sikker at anvende - ingen kendte bivirkninger

Chamomile-serien er produceret på kun 100% naturlige ingredienser, og den er derfor helt sikker at bruge på din hud. Grundet de naturlige ingredienser er der ingen kendte bivirkninger ved produktet, og du kan derfor helt uden at bekymre dig, bruge produkterne på din sensitive og følsomme hud! Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
8 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Godt produkt - levering til tiden. Kan godt anbefale at handle her :)
 • * Gode produkter og god service. Er specielt glad for den der skintonic der er i sættet - synes den er rigtig god ved min hud .. :-)
 • * Har altid døjet med at min hud blev meget rød og irriteret når jeg forsøgte at rense den. Da en veninde foreslog at jeg skulle prøve dem her, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne prøve. Hold da op hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! For første gang i lang tid kan jeg faktisk mærke at jeg kan rense og pleje min hud, uden at det giver mig en følelse af at det bare gør det værre! Kan kun anbefale disse produkter til alle med tør eller sensitiv hud :o)
 • * Et super godt tilbud på produkter jeg alligevel ville have købt!
 • * Købte disse i julegave til min datter, som har tør hud. Hun er blevet meget glad for dem, så efter hendes udsagn kan jeg kun anbefale dem til andre .. :)
 • * Fik dem her i julegave og de er skidegode til min tørre hud. Den der maske er specielt god, da man ligesom føler at ens hud er sådan rigtig fugtig og lækker efter man har brugt den! <3
 • * Gode produkter siger min kone og leveringen kom også til den aftalte tid. Alt i alt en god oplevelse at købe her.
 • * Elsker Chamomile serien! Jeg plejede at bruge Clinique, men for et par måneder siden viste en veninde mig disse og jeg er helt vild med dem! Kan kun anbefale dem til andre! :D
*Resultater kan variere fra person til person