Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Eco Masters™ Titanium Dermaroller


Se mere
349.00 kr.
Du sparer:   100.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler
 • Autentisk Produkt

 • Klinisk Testet

 • Høj Kvalitet

 • Til Hjemmebrug

Eco Masters™ Dermaroller

Eco Masters™ Dermaroller er blevet designet med den nyeste teknologi til at give dig rene og sundere hud. Den kan bruges til alle hudtyper og alle hudtoner. De korte, 0,5 mm nåle betyder at den kan bruges hjemmefra uden at din hud tagere vedvarende skade. Du kan bruge Eco Masters™ Dermaroller derhjemme for så lidt som 249 kr. Det er altså en billig metode sammenliget med dyre kliniske behandlinger.

Denne dermaroller anvender nåle i 0,5 mm længde hvilket betyder at der ikke burde være nogen form for smerte forbundet med behandlingen. Det skal dog siges at det ved de første par sessioner vil kunne mærkes, men følelsen er meget mildere end decideret smerte. De mange (540!) nåle i dermarolleren er med til at hjælpe med at din hud for alvor bliver "ramt" af behandlingen og at du kan føle dig sikker på at huden vil begynde at regenerere sig selv om dermed vise sig fra sin reneste og klareste side.*

Forstå huden
Det at udskifte gammel hud med nyt er en proces som foregår hele tiden. Ved en bestemt alder begynder denne proces dog at sætte farten drastisk ned. Eksperter siger at huden hos personer i 40-50 aldersgruppen kun fornyer sig selv hver 53. dag. Dette kan føre til akkumulering af gamle hudceller. Den skade som vores hud undergår hver eneste dag, bliver da mere og mere synlig. Eco Masters™ Dermaroller kan hjælpe huden med at fremskynde denne process, så du kan få hjælp til at opnå yngre hud.

Hvad er dermarolleren?
Dermarolleren er blevet et meget populært instrument med evnen til at hjælp med at fornye og regenerere hud naturligt. Ved hjælp af 540 små medicinske nåle skaber den mikrokanaler ind i overfladen på huden. Dette sætter blodcellerne i aktion. Den hjælper med at sætte helingprocessen i gang og den gamle hud vil begynde at blive erstattet med nyt væv. Med den gamle hud væk, kan tidligere pigmentpletter, leverpletter og skønhedsfejl begynde at reduceres og huden kan med tiden blive klarere og mere fuldkommen. Resultaterne kan dog variere fra person til person.

Hvordan virker Eco Masters™ Dermarolleren?

Dermaroller Behandling

Denne Dermaroller fra Eco Masters™ har 540 mikronåle som gennemborer det øverste lag i huden og laver bittesmå skader eller hudafskrabninger i huden. Disse afskrabninger kan ikke ses med det blotte øje, men de snyder huden til at tro at den er blevet skadet, og den igangsætter derfor en ekstra helingsproces, som kan hjælpe den til at forny sig selv og dermed forbedre din hud. Denne forbedring af huden kan blandt andet resultere i at din hud bliver renere, at rynker og gamle ar kan reduceres. Dermarolleren bekæmper også strækmærker og grimme uregelmæssigheder som findes på hudens overflade.*

Dermarolleren er et innovativt produkt, som blandt andet kan bruges til at hjælpe mod:

 • Ar og akne ar
 • Strækmærker
 • Rynker og fine linjer
 • Leverpletter

Dens egenskaber virker samtidig også ved at forbedre blodcirkulationen og på den måde bekæmpe toksiner og urenheder i huden, så du kan få flottere og glattere hud, uden brug af nogle skadelige kemikalier.*

Den er super simpel at bruge! Du ruller den simpelthen forsigtigt over hudens overflade. Rul apparatet over området du ønsker at behandle 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. Vi anbefaler at du bruger dermarolleren 2-3 per uge for at opnå de mest optimale, synlige resultater.* Den bør samtidig ikke bruges på friske sår eller aktiv akne. Har du problemer med aktiv akne, anbefaler vi først at bekæmpe dette med en af produkterne fra vores Akne kategori. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Sikker at bruge

Da nålene i Eco Masters™ Dermaroller er mikroskopiske er de sikre for huden. Vi anbefaler at du ikke deler din dermaroller med andre, da der af den årsag kan blive overført bakterier hvilket kan føre til endnu mere uren hud. Sørg for at holde mikronålene rene og desinficered, samt at bruge din Eco Masters™ Dermaroller indenfor den anbefalede angivne tid.

Vi anbefaler desuden ikke an gå i gang med en ny behandling med dermarolleren hvis din hud stadig er rød eller irriteret fra en tidligere behandling. Dette betyder at huden stadig er i gang med at regenerere sig selv og derfor ikke er klar til en ny behandling.

*Resultater kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser

5 ud af 5
5 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Købte den i fredags og der er her allerede så intet galt med levering. Glæder mig til at se om den virker på mine ar :)
 • * Har haft store problemer med ar efter en længere aknebehandling. Dermarolleren var lige det jeg skulle bruge for at slippe af med dem. Kan klart anbefales!
 • * Den har hjulpet mig med at gøre min pigtmentpletter meget mindre tydelige!
 • * Et perfekt produkt til at hjælpe med at slippe af med ar og andre urenheder jeg havde i huden.
 • * Godt produkt og god service :)
*Resultater kan variere fra person til person