Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Eco Masters™ Titanium Dermaroller

Eco Masters Dermaroller er et helt nyt produkt i vores skønhedssortiment som er designet til at hjælpe med at reducere ar, leverpletter, strækmærker og solskader ved at hjælpe hudens naturlige foryngende egenskaber.

  • 0,5 mm mikronåle kan give en dybdegående, men blid behandling af huden
  • Hjælper hudens naturlige helingsegenskaber
  • Kan reducere ar og solskader
  • Hjælper med at udjævne fine linjer og rynker
  • Kan forbedre blodcirkulationen

Med hjælp fra dette produkt kan huden forny sig selv. Eco Masters Dermaroller kan nemlig hjælpe med at give dig sundere, mere glødende og mere ungdommelig hud ved at hjælpe med at stimulere dens egen kollageproduktion. Du kan selvfølgelig bruge dette produkt samtidig med andre hudplejeprodukter.

Styrke: 0,5 mm
Effektivitet: 540 nåle
Mængderabat
køb 2Spar 10%
køb 3Spar 15%
køb 4Spar 20%
køb 6+Spar 30%
37.35$
Før: 52.35$ Spar: 15.00$

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Eco Masters Dermaroller

Eco Masters Dermaroller er blevet designet med den nyeste teknologi til at give dig rene og sundere hud. Den kan bruges til alle hudtyper og alle hudtoner. De korte, 0,5 mm nåle betyder at den kan bruges hjemmefra uden at din hud tagere vedvarende skade. Du kan bruge Eco Masters Dermaroller derhjemme for så lidt som 249 kr. Det er altså en billig metode sammenliget med dyre kliniske behandlinger.

Denne dermaroller anvender nåle i 0,5 mm længde hvilket betyder at der ikke burde være nogen form for smerte forbundet med behandlingen. Det skal dog siges at det ved de første par sessioner vil kunne mærkes, men følelsen er meget mildere end decideret smerte. De mange (540!) nåle i dermarolleren er med til at hjælpe med at din hud for alvor bliver "ramt" af behandlingen og at du kan føle dig sikker på at huden vil begynde at regenerere sig selv om dermed vise sig fra sin reneste og klareste side.*

Forstå huden
Det at udskifte gammel hud med nyt er en proces som foregår hele tiden. Ved en bestemt alder begynder denne proces dog at sætte farten drastisk ned. Eksperter siger at huden hos personer i 40-50 aldersgruppen kun fornyer sig selv hver 53. dag. Dette kan føre til akkumulering af gamle hudceller. Den skade som vores hud undergår hver eneste dag, bliver da mere og mere synlig. Eco Master Dermaroller kan hjælpe huden med at fremskynde denne process, så du kan få hjælp til at opnå yngre hud.

Hvad er dermarolleren?
Dermarolleren er blevet et meget populært instrument med evnen til at hjælp med at fornye og regenerere hud naturligt. Ved hjælp af 540 små medicinske nåle skaber den mikrokanaler ind i overfladen på huden. Dette sætter blodcellerne i aktion. Den hjælper med at sætte helingprocessen i gang og den gamle hud vil begynde at blive erstattet med nyt væv. Med den gamle hud væk, kan tidligere pigmentpletter, leverpletter og skønhedsfejl begynde at reduceres og huden kan med tiden blive klarere og mere fuldkommen. Resultaterne kan dog variere fra person til person.

Hvordan virker Eco Masters Dermarolleren?

Dermaroller Behandling

Denne Dermaroller fra Eco Masters har 540 mikronåle som gennemborer det øverste lag i huden og laver bittesmå skader eller hudafskrabninger i huden. Disse afskrabninger kan ikke ses med det blotte øje, men de snyder huden til at tro at den er blevet skadet, og den igangsætter derfor en ekstra helingsproces, som kan hjælpe den til at forny sig selv og dermed forbedre din hud. Denne forbedring af huden kan blandt andet resultere i at din hud bliver renere, at rynker og gamle ar kan reduceres. Dermarolleren bekæmper også strækmærker og grimme uregelmæssigheder som findes på hudens overflade.*

Dermarolleren er et innovativt produkt, som blandt andet kan bruges til at hjælpe mod:

  • Ar og akne ar
  • Strækmærker
  • Rynker og fine linjer
  • Leverpletter

Dens egenskaber virker samtidig også ved at forbedre blodcirkulationen og på den måde bekæmpe toksiner og urenheder i huden, så du kan få flottere og glattere hud, uden brug af nogle skadelige kemikalier.*

Den er super simpel at bruge! Du ruller den simpelthen forsigtigt over hudens overflade. Rul apparatet over området du ønsker at behandle 4 gange vertikalt, 4 gange horisontalt, 4 gange diagonalt til højre og 4 gange diagonalt til venstre. Vi anbefaler at du bruger dermarolleren 2-3 per uge for at opnå de mest optimale, synlige resultater.* Den bør samtidig ikke bruges på friske sår eller aktiv akne. Har du problemer med aktiv akne, anbefaler vi først at bekæmpe dette med en af produkterne fra vores Akne kategori. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Dermaroller Infographic

Sikker at bruge

Da nålene i Eco Masters Dermaroller er mikroskopiske er de sikre for huden. Vi anbefaler at du ikke deler din dermaroller med andre, da der af den årsag kan blive overført bakterier hvilket kan føre til endnu mere uren hud. Sørg for at holde mikronålene rene og desinficered, samt at bruge din Eco Masters Dermaroller indenfor den anbefalede angivne tid.

Vi anbefaler desuden ikke an gå i gang med en ny behandling med dermarolleren hvis din hud stadig er rød eller irriteret fra en tidligere behandling. Dette betyder at huden stadig er i gang med at regenerere sig selv og derfor ikke er klar til en ny behandling.

*Resultater kan variere fra person til person

Det siger kunderne

*Hej Leluna,
Jeg vil gerne sige at jeg er rigtigt glad for dette produkt. Jeg har altid døjet med mange små rynker i mit ansigt, men efter jeg er begyndt at bruge dermarolleren er min hud blevet meget yngre! Det er rigtigt, som i også skriver, at det godt kan mærkes den første gang, men nu har jeg snart brugt den i en måned og det føles næsten ikke som om at jeg kører små nåle hen over min hud længere. Kan klart anbefale denne til andre! - Anne Hansen
*Hej med jer,
Da jeg var yngre døjede jeg rigtigt meget med akne, og det blev så slemt at jeg måtte til lægen og begyndte på en kur med Roacuttan (A-Vitamin mod Akne). Da jeg endelig slap af med aknen var der en masse grimme ar tilbage på min hud, som jeg bare har accepteret i mange år. Men en veninde anbefalede den her dermaroller og jeg den har ændret mit liv! De er helt væk og jeg er så glad! Kan klart anbefales til andre! - Peter Sørensen

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse