emaerket

Eco Masters Derma Roller 3-i-1

Apparat | 0.5mm mikro nåle til ansigt og krop
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
  • Autentisk Produkt

  • Klinisk Testet

  • Høj Kvalitet

  • Til Hjemmebrug

Hjemmebrug af mikro-nåle med dermaroller

Blandt det store udvalg af hudpleje teknikker, er hjemmebrug af mikro-nåle et populært valg grundet behandlingens sikre og prisvenlige natur. Brugen af mikro-nåle bliver også kaldt Collagen Induction Therapy, og er en procedure der har til mål at forbedre hudens udseende og gøre ting som akne ar, strækmærker og rynker mindre synlige. Det involverer en enhed lavet af bitte små nåle, som når de bliver rullet over ansigtet eller kroppen, laver små, næsten usynlige mikro-kanaler i det øverste hudlag.

Brugen af dermaroller er for at hjælpe med at give et naturligt boost til produktionen af kollagen og elastin, hvilket får huden til at føles sundere og friskere. Ved at åbne mikro-kanalerne kan det også understøtte absorberingen af serummer, cremer og andre produkter du bruger i din daglige hudplejerutine, hvilket kan give dig en ungdommelig og glødende hud.

Eco Masters 3-i-1 Dermaroller

Et hold af specialister fra Eco Masters har skabt en 3-i-1 dermaroller - et avanceret og stilrent værktøj til at naturligt forbedre din hud. Designet til alle hudtyper, er denne delikate enhed det ideelle valg for dem der leder efter en måde at forkæle dem selv på derhjemme. Med et attraktivt og gyldent design, har denne dermaroller 3 unikke og aftagelige hoveder, tilpasset forskellige områder på ansigtet og kroppen. Produktet er i en kompakt beholder, hvilket gør den praktisk og hygiejnisk til rejsebrug. 3-i-1 dermarolleren er lavet med 0.5mm mikro-nåle som er lavet af titanium i høj kvalitet og med stor holdbarhed. Dette produkt kan bruges på kroppen og på de sensitive områder i ansigtet, med mål om at forøge din indre glød.

Brugsanvisning

Brugen af denne dermaroller er meget simpel, og takket være udvalget af aftagelige hoveder, kan den bruges på både ansigt og krop.

11200 Needles

1200 Needles

Kan kun bruges på kroppen

2600 Needles

600 Needles

Kan bruges på både krop og ansigt

3180 Needles

180 Needles

Kan bruges på sensitive områder af ansigtet

Start med at sikre dig at huden på det område du vil bruge dermarolleren på er ren.

Vælg det hovede du vil bruge og sæt det på din dermaroller.

Rul dermarolleren frem og tilbage over huden - vertikalt, horisontalt og diagonalt i 2-3 minutter.

Påfør en creme eller et serum for at give de aktive ingredienser mulighed for at trænge dybt ned i huden.

Vær sikker på at rense din dermaroller, ideelt med en rensende spray, før du placerer den i beholderen igen.

Gentag dagligt i 5-7 dage. Giv huden tid til at hvile i noget tid før du genoptager behandlingen.

Gode råd

Eco Masters har skabt 3-i-1 dermarolleren med materialer af den fineste kvalitet, for at give dens brugere en behagelig oplevelse. Vi anbefaler at du tager din tid med dermarolleren, og ruller den frem og tilbage med faste tag. Hvis din hud føles øm eller irriteret, kan det være fordi du bruger for meget pres. Prøv at stryge den lettere over huden eller stop og vent på at huden kommer sig fuldstændigt før du genoptager. Vi råder dig til altid at rense din dermaroller, og ikke deler den med andre, af hygiejniske årsager.