Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Dermaroller

Apparat | Dermarolling til rynker, appelsinhud og strækmærker
×

Tilfredshedsgarantien gør sig gældende for dette produkt. Er du utilfreds med produktet, kan du få pengene tilbage. Læs mere her.

Tilfredshedsgaranti

Gælder for dette produkt.

En dermaroller plejer din hud ved at prikke en masse bittesmå huller i det øverste lag af huden, så den lettere kan optage en creme eller et serum. Denne dermaroller fra Eco Masters kan bruges på hele kroppen og leveres med tre hoveder i forskellige størrelser, så du kan bruge den på hele kroppen.

 • Kan pleje huden ved at øge produktionen af kollagen
 • Kan gøre huden mere fast og spændstig
 • Kan bekæmpe tegn på aldring, som rynker og strækmærker
 • Kan hjælpe mod akne og ar
 • Indeholder tre hoveder i forskellige størrelser
 • Kan bruges på hele kroppen
 • CE-certificeret
 • ISO
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • TIL ALLE HUDTYPER

Når du tænker på hudpleje, forestiller du dig nok ikke at rulle en masse bittesmå nåle over huden. Det lyder også lidt mærkeligt, men det er præcis det som en dermaroller gør, og det kan faktisk være en af de bedste måder pleje din hud på. En dermaroller er lavet til at blive brugt med en creme eller et serum, da den prikker en masse bittesmå huller i det øverste lag af huden, hvilket gør det lettere for huden at optage cremen eller serummet. Derudover stimulerer den huden til at producere elastin og kollagen, der kan få huden til at se mere fast og spændstig ud, samtidig med at det kan fjerne urenheder i huden. Da det er forskelligt hvor store nålene skal være, afhængigt af hvor på kroppen du bruger dermarolleren, leveres denne dermaroller fra Eco Masters med tre forskellige størrelser.

Hvordan fungerer en dermaroller?

En dermaroller bruger en teknik der kaldes for mikrodermabrasion, eller kollageninduktionsterapi. Det fungerer ved, at man skaber små kanaler i det øverste hudlag ved at prikke huller i huden med nålene. Når huden reparerer hullerne fra nålene, producerer huden også elastin og kollagen, der kan gøre huden flottere. Denne proces bliver i stigende grad populær, da resultaterne er er så gode. Derudover er det nemt at bruge en dermaroller derhjemme. Det kræver intet avanceret udstyr, da dermarolleren fremprovokerer en naturlig reaktion i kroppen og får kroppen til selv at gendanne huden samt gøre den flottere.

Hvilke fordele er der ved at bruge en dermaroller?

Mikrodermabrasion kan få huden til at danne kollagen og elastin, som er de stoffer der giver huden sin fasthed. Efter du har brugt dermarolleren, kan det øge blodomløbet i de berørte områder, hvilket giver mere glød til huden. Dette reducerer tegn på aldring, som rynker og fine linjer, men det mindsker også synligheden af ar på huden.

Hvem er dermarolleren bedst egnet til?

En dermaroller er velegnet til personer med uren hud, ar efter akneudbrud, fine linjer, strækmærker og rynker. Den kan dog bruges af alle mennesker, der gerne vil have en flottere hud med mere glød.

Det anbefales IKKE at bruge dermarolleren, hvis man har åbne sår eller hudafskrabninger, akne i udbrud, eksem eller rosacea.

Hvilket hoved bør jeg bruge?

Dermarolleren fra Eco Masters leveres med tre hoveder, som er egnet til at blive brugt forskellige steder på kroppen. Alle nålene er 0,5 mm i længden, men forskellen på hovederne er antallet af nåle på dem.

1120 nåle

1200 Needles

Dette hoved er egnet til at blive brugt på følsomme steder i ansigtet, og andre følsomme steder på kroppen.

2600 nåle

600 Needles

Dette hoved bør bruges på ikke-følsomme steder i ansigtet, og kan bruges på resten af kroppen

31200 nåle

180 Needles

Dette hoved er kun egnet til at blive brugt på kroppen.

Brugsanvisning

Dermarolleren er egnet til at blive brugt sammen med en creme eller et serum, men kan også bruges uden.

 1. Det første du skal gøre, er at rense huden der hvor du skal bruge dermarolleren. Fjern alt makeup, og vask området med rent vand.
 2. Sæt det hoved på, som er egnet til det område på kroppen hvor du vil bruge dermarolleren
 3. Rul dermarolleren frem og tilbage, i forskellige retninger. Det vil sige, at du bør rulle dermarolleren vertikalt, horisontalt og diagonalt.
 4. Da huden er bedre til at optage en creme eller et serum, umiddelbart efter at have brugt en dermaroller, anbefales det at påføre en creme eller et serum.
 5. Rengør dermarolleren, før du putter den tilbage i sin beholder. Det anbefales at du bruger en desinficerende spray.
 6. Før du påfører makeup, bør du lade huden restituere i 6-8 timer. Det anbefales at du laver behandlingen hver dag i 5-7 dage, for at opnå den bedste virkning.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(1)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
0 Stjerner
(1)
Middel 2.5

50% baseret på 2 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Jeg var overrasket over hvor let den var! Rigtigt flot design. Jeg er så glad for endelig at have fundet en dermaroller jeg kan bruge på både ansigtet OG kroppen!

  R Rebekka

*Resultater kan variere fra person til person