Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Facial Damp maskine

Damp maskine | Ansigtsdamper
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Eco Masters Ansigtsdamperen?

Eco Masters Ansigtsdamperen er en kraftfuld hudrenser. Den kan rense din hud mens den samtidig kan give en intens følelse af afslapning. Den er også god til at åbne for næsen og halsen når man er forkølet eller har influenza. I stedet for at få dyre og tidsforbrugende ansigtsbehandlinger på klinikker, kan du nu nyde din helt egen hjemme ansigtssauna uden at forlade dit hjems trygge rammer eller betale en formue.

Hvorfor vælge Eco Masters Ansigtsdamperen?

Eco Masters Ansigtsdamperen er et must-have produkt til din hudplejerutine. Den kan hjælpe med at holde stress på afstand og give en følelse af en tur i spa, uden at forlade dit hjems trygge rammer. Eco Masters Ansigtsdamperen har et moderne og diskret design som uden problemer kan passe ind i enhver livstil. Dens stilfulde og kompakte design kan komplementere enhver indretning og den kan nemt placeres på bådeværelset eller i soveværelset.

Sådan virker den

Eco Masters Ansigtsdamperen spreder dampen på ansigtet. Dampen åbner porerne, gennemborer det yderste hudlag og skubber alle urenheder op til hudens overflade. Når huden så bliver vasket, kan den blive ren og klar til din daglige fugtighedscreme.

Anvendelse

Før du bruger din ansigtssauna skal du sikre dig at din hud er helt ren, da det kan forbedre anvendelsen af ansigtssaunaen.

Dette er valgfrit, men påfør endelig en enzym serum på din hud før du bruger Eco Masters Ansigtsdamper.

Et andet godt forberedelsesskridt er at putte noget serum under øjen området eller et par agurkeskiver eller nogle teposer. Dampen kan da aktivere ingredienserne og tillade dem at brede sig i huden.

Et andet valgfrit skridt kan være at tilføje nogle essentielle olier til din ansigtssauna. Det kan forøge spafornemmelsen som Eco Masters Ansigtsdamperen kan give dig.

Du sætter blot dit ansigt til damperen og den kan gøre jobbet for dig. Du kan læne dig tilbage og slappe af mens den åbner dine porer og fjerne alt det uønskede skidt fra din hud.


Det er vigtigt at du, efter at have renset dit ansigt med din ansigtssauna, påfører din yndlings fugtighedscreme. Da huden er helt ren, kan de hydrerende effekter fra fugtighedscremen blive absorberet hurtigere. Selv dine anti-ageing cremer kan blive mere effektive. Det sker tit at makeup, dagligt sved og andre forurenende stoffer ophober sig i huden. Eco Masters Ansigtsdamper fjerner alt dette. Den kan vise en glat og blød hud som føles godt at røre. Grundet de naturlige metoder kan resultaterne variere fra person til person.

Sikker at Anvende

Eco Masters Ansigtsdamperen er helt sikker at anvende. Det er en naturlig måde at rense ansigtet på. Damp er blevet brugt i flere århundrede til at rense kroppen. Med din personlige Eco Masters Ansigtsdamper kan du undgå alt postyr og have din helt egen ansigtssauna derhjemme. Der er ingen kendte risici ved at bruge en ansigtssauna.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
7 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Syntes egentlig at den lød lidt underlig, men da jeg alligevel købte et par andre produkter fra LeLuna og jeg kunne få gratis fragt for 150 kroner mere, tænkte jeg hvorfor ikke prøve den? Blev positivt overrasket for den er virkelig lækker på huden, det er bare damp man får i ansigtet men kan mærke hvordan mine porrer åbner sig. Jeg prøvede også at putte nogle olier i vandet jeg hældte i og nu dufter hele mit værelse også virkeligt godt efter jeg har brugt den :D
  • * Købte denne til mit barnebarn i julegave og hun siger at hun er meget glad for den ..
  • * Med det samme jeg modtog den, tog jeg den i brug. Den er virkelig nem at betjene og resultaterne er allerede meget tydelige! Kan klart anbefales.
  • * Det føles næsten som at være i spa - bare hjemmefra.
  • * Virkelig nem at bruge og min hud er allerede god og jeg er meget glad for at have købt den.
  • * Et lækkert produkt
  • * Det føles som at man får renset hele sit ansigt. Meget behageligt :)
*Resultater kan variere fra person til person