emaerket

Facial

Damp maskine | Ansigtsdamper
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Eco Masters Ansigtsdamperen?

Eco Masters Ansigtsdamperen er en kraftfuld hudrenser. Den kan rense din hud mens den samtidig kan give en intens følelse af afslapning. Den er også god til at åbne for næsen og halsen når man er forkølet eller har influenza. I stedet for at få dyre og tidsforbrugende ansigtsbehandlinger på klinikker, kan du nu nyde din helt egen hjemme ansigtssauna uden at forlade dit hjems trygge rammer eller betale en formue.

Hvorfor vælge Eco Masters Ansigtsdamperen?

Eco Masters Ansigtsdamperen er et must-have produkt til din hudplejerutine. Den kan hjælpe med at holde stress på afstand og give en følelse af en tur i spa, uden at forlade dit hjems trygge rammer. Eco Masters Ansigtsdamperen har et moderne og diskret design som uden problemer kan passe ind i enhver livstil. Dens stilfulde og kompakte design kan komplementere enhver indretning og den kan nemt placeres på bådeværelset eller i soveværelset.

Sådan virker den

Eco Masters Ansigtsdamperen spreder dampen på ansigtet. Dampen åbner porerne, gennemborer det yderste hudlag og skubber alle urenheder op til hudens overflade. Når huden så bliver vasket, kan den blive ren og klar til din daglige fugtighedscreme.

Anvendelse

Før du bruger din ansigtssauna skal du sikre dig at din hud er helt ren, da det kan forbedre anvendelsen af ansigtssaunaen.

Dette er valgfrit, men påfør endelig en enzym serum på din hud før du bruger Eco Masters Ansigtsdamper.

Et andet godt forberedelsesskridt er at putte noget serum under øjen området eller et par agurkeskiver eller nogle teposer. Dampen kan da aktivere ingredienserne og tillade dem at brede sig i huden.

Et andet valgfrit skridt kan være at tilføje nogle essentielle olier til din ansigtssauna. Det kan forøge spafornemmelsen som Eco Masters Ansigtsdamperen kan give dig.

Du sætter blot dit ansigt til damperen og den kan gøre jobbet for dig. Du kan læne dig tilbage og slappe af mens den åbner dine porer og fjerne alt det uønskede skidt fra din hud.


Det er vigtigt at du, efter at have renset dit ansigt med din ansigtssauna, påfører din yndlings fugtighedscreme. Da huden er helt ren, kan de hydrerende effekter fra fugtighedscremen blive absorberet hurtigere. Selv dine anti-ageing cremer kan blive mere effektive. Det sker tit at makeup, dagligt sved og andre forurenende stoffer ophober sig i huden. Eco Masters Ansigtsdamper fjerner alt dette. Den kan vise en glat og blød hud som føles godt at røre. Grundet de naturlige metoder kan resultaterne variere fra person til person.

Sikker at Anvende

Eco Masters Ansigtsdamperen er helt sikker at anvende. Det er en naturlig måde at rense ansigtet på. Damp er blevet brugt i flere århundrede til at rense kroppen. Med din personlige Eco Masters Ansigtsdamper kan du undgå alt postyr og have din helt egen ansigtssauna derhjemme. Der er ingen kendte risici ved at bruge en ansigtssauna.