Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Eco Masters Fango Body Wrap Kit (500g Clay Powder + 2 Bandages)


Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Fango Clay

Fango Clay er navnet på det grå ler, som bliver udvundet i den slovenske Komenda-dal. Leret er kendt for sine lindrende egenskaber, som alt efter hvilken måde det bruges, kan bruges til at hjælpe med at lindre næsten enhver hudsygdom eller -problem.

Anvendelsen af leret kan spores helt tilbage til oldtidens egyptere, som brugte leret mod hudproblemer og som skønhedsbehandlinger til at opnå ren og naturligt smuk hud.

I dag behandling med ler anerkendt, som værende en af de mest effektive behandlingsmetoder inden for kosmetologi og dermatologi og anbefales af hudlæger og skønhedseksperter verden over.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap

Eco Masters Fango Clay Body Wrap er en naturlig behandling, som anvender gråt, slovensk ler fra Komenda-dalen, der blandet med vand skal påføres kroppen. Denne behandling kan bruges til flere forskellige ting, blandt andet kan den hjælpe med at detoxe din krop, forøge stofskiftet for at bekæmpe fedtdepoter og accelerere transpirationen for at hjælpe med at reducere affaldsstoffer i kroppen. Derudover kan lerets egenskaber gå ind og hjælpe dig hvis du har problemer med dårlig blodcirkulation eller problemer med forstoppelse.

Eco Masters Fango Clay Body Wrap kan desuden hjælpe med at bekæmpe hudproblemer og cellulite. Med de dulmende og antiinflammatoriske egenskaber i leret, kan du få hjælp til at lindre problemer fra hudsygdomme som akne, eksem, psoriasis, udslæt og dermatitis.*

Anvendelse

Eco Masters Fango Clay Body Wrap er super simpel og nem at anvende. Du skal blot gøre følgende:

 1. Første gang du bruger Eco Masters Fango Clay Body Wrap skal du pakke dine wraps ud fra pakken de kommer i. Herefter lægger du dine wraps, uden at rulle dem ud, i en beholder der kan holde på varmen (den må bare ikke være af metal).
 2. Hæld varmt vand i beholderen til dine wraps lige akkurat er dækket.
 3. Bland herefter 50-100g ler med vand i en anden beholder i forholdet 30% vand til 70% ler – det vil sige 35-70 ml. vand. Omrør til det bliver en glat blanding.
 4. Påfør blandingen på det område du ønsker at behandle i et 2mm tykt lag, og vikkel derefter din(e) wrap(s) stramt omkring området.
 5. Lad det sidde mellem 40 og 60 minutter for at opnå den bedste effekt
 6. Når det har siddet i den anbefalede tid, skal du blot pakke dig ud af dine wraps igen og vaske området med varmt vand.

Vi anbefaler ikke at du bruger behandlingen oftere end én gang om ugen på hvert område. Derudover bør du ikke bruge dette produkt på skadet eller ødelagt hud.

Når du køber Eco Masters Fango Clay Body Wrap følger der følgende med i din pakke:

 • 500g gråt Fango Clay (svarende til 5-10 behandlinger)
 • 2x genbrugelige body wrap

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da alle ingredienserne i Eco Masters Fango Clay Body Wrap er naturlige, har vi aldrig oplevet nogle uønskede bivirkninger ved brug af dette produkt. Vi anbefaler dog stadig at du sikrer dig at du ikke er allergisk over ingredienserne. I denne wrap finder du kun gråt ler, så medmindre du er allergisk over for metaller som zink og jern, burde der ikke være noget problem.

Resultaterne ved brug af denne behandling kan, grundet de naturlige ingredienser, variere, fra person til person, men herunder kan du se før/efter billeder som nogle af vores kunder har sendt ind til os, med resultater efter de har brugt Body Wraps.

*Resultater kan variere fra person til person


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
5 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Min første body wrap nogensinde, da jeg altid har været lidt nervøs for det der ler man skal putte på sin krop. Nu tog jeg mig endelig sammen til at prøve det, da jeg så at leret i den her var økologisk og udvundet i europa - så hvor slemt kan det så være? Jeg er meget glad for at jeg købte den og er nu tilbage for at købe en ny :P
 • * Købte den her til min kæreste i julegave, og selvom hun til at starte med beskyldte mig for at synes at hun er tyk, endte det alligevel med at hun blev rigtigt glad for den. I følge hende kan den sagtens anbefales til andre som ønsker at tabe sig lidt og bekæmpe deres appelsinhud som hun netop gjorde.
 • * Godt produkt, god kundeservice - en god oplevelse at købe her.
 • * Et godt produkt .. Er meget glad for det ..
 • * Havde prøvet en tidligere body wrap fra Leluna, men den her er altså bare meget bedre end det de havde før. Virkeligt glad for den!
*Resultater kan variere fra person til person