emaerket

Hair Straightener

Børste | Elektronisk glattebørste
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
  • Autentisk Produkt

  • Klinisk Testet

  • Høj Kvalitet

  • Til Hjemmebrug

Eco Masters™ Glattebørste

Eco Masters™ Glattebørste er et højtemperaturs glattejern, som grundet dens specielle form som en børste giver dig perfekt glat hår, uden at skade det. Dens evne til at varme op lynhurtigt, gør den til det perfekte redskab til dig som gerne vil have glat hår hurtigt, men ikke vil opgive noget af kvaliteten. Glattebørsten fra Eco Masters™ er speciel da den skader håret minimalt, men stadig kan give krøllet og bølget hår et glat og strålende look.

Eco Masters™ Glattebørste er en helt ny hårglatter som er designet med helt nye og innovative egenskaber. Den er let og nem at bruge – samt at den hurtigt varmer op, så du kan bruge den når du er klar i stedet for at vente på at den varmer op. Den giver dig glat hår og med dens keramiske varmeplader undgår du at skade dit hår.

Glattebørsten er vellidt af mange, grundet dens ergonomiske og lette tilgang til det at glatte dit hår. Du behøver ikke bruge oceaner af tid på først at børste håret, for derefter at finde glattejernet frem. Med denne kan du bare børste dit hår og det vil blive flot og glat som med et normalt glattejern. Og så endda uden at skulle bruge tid på at dele håret op, men bare børste det ligesom med en normal børste!

Derudover vil børsten fra Eco Masters™ og være mindre skadeligt for dit hår, da den ikke på samme måde klemmer varmeplader omkring det, som et glattejern gør, men i stedet lader håret glide gennem de keramiske varmeplader, så det tager mindre skade.

Anvendelse

Ikke nok med at børsten fra Eco Masters™ er fantastisk simpel og behagelig at bruge – det er mindst lige så nemt at bruge den som det har været at bruge dit glattejern. Du skal blot følge de simple trin herunder:

Før du bruger din Eco Masters™ Glattebørste skal du sikre at dit hår er tørt.

Tænd for din Eco Masters™ Glattebørste ved at holde power knappen nede i 3 sekunder.

Du kan da vælge den temperatur der passer til din hårtype:
Normalt hår: 180°C
Tykt eller bølget hår: 210°C

Placer børsten ved roden af dit hår, og glid den fast og roligt ud gennem hele længden på dit hår.

Gentag processen indtil du er tilfreds med resultatet. Det anbefales at lade håret køle ned inden du bruger andre hårprodukter.

Sikker at bruge

Eco Masters™ Glattebørste er udviklet med kundens sikkerhed i tankerne. De keramiske plader sikrer at varmen bliver fordelt lige over hele håret, så du undgår brændte områder. Den bruger også en innovativ ion-teknologi, som fremmer hårets hydrering og heling. Børsten fra Eco Masters™ er en avanceret hårglatter, som er indbygget med en teknologi, gør at den automatisk slukker efter 60 minutter – så du kan føle sig sikker på at du ikke glemte at slukke for dit glattejern i løbet af dagen. Vi anbefaler dog stadig at du holder øje med apparatet når det er tændt og lader det køle ned inden du pakker det væk.

Følg os på instagram