Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Eco Masters Glattebørste

Nu til dages er en hårglatter et must-have for piger og kvinder som gerne selv vil kunne styre formen og udseendet på deres hår. Eco Masters har gjort det nemmere for dig at glatte dit hår med deres helt nye glattebørste. Dens børstehoved gør at den skader dit hår mindre end normale glattejern og men samtidig kan give dig glat hår på niveau med et normalt glattejern. Den består af en lang række innovative funktioner som kan gøre det nemmere og hurtigere at style dit hår.

  • Produceret i høj kvalitet med kvalitetsmaterialer
  • 100% keramiske varmeplader
  • Automatisk slukning når den ikke bruges
  • Praktisk skift mellem Celsius og Fahrenheit – Tryk blot ”+” & ”-” på samme tid
  • Øjeblikkelig opvarmning: varmes op til 180°C på kun 1 minut.
  • Tilpasset indstilling: 180°C til normalt hår, 210°C til tykt eller bølget hår.
  • Gratis fragt

Eco Masters Glattebørste er lavet af keramiske varmeplader. Keramiske varmeplader har altid været det bedste valg, da der ved brug af disse er mindre risiko for at du ødelægger dit hår, da hårglatteren varmer jævnt og ensartet. Den varmer også hurtigt op og giver dit hår et skinnende og sundt udseende.

Type: Glattebørste
Styrke: 180°C - 230°C
Mængderabat
køb 2Spar 10%
køb 3Spar 15%
køb 4Spar 20%
køb 6+Spar 30%
75.00$
Før: 165.25$ Spar: 90.20$

Tilføj til kurv

E-mærket Webshop
Du kan derfor handle trygt hos os.

Gratis levering
Fri fragt på alle ordrer over 499 kroner.

På lager
Bestil før 17:00 for ekspedition samme dag.

Køb nu – betal om 14 dage
Betal først om 14 dage med Klarna Faktura.

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Eco Masters Glattebørste

Eco Masters Glattebørste er et højtemperaturs glattejern, som grundet dens specielle form som en børste giver dig perfekt glat hår, uden at skade det. Dens evne til at varme op lynhurtigt, gør det til det perfekte redskab til dig som gerne vil have glat hår hurtigt, men ikke vil opgive noget af kvaliteten. Eco Masters Glattebørste er speciel da den skader håret minimalt men stadig kan give krøllet og bølget hår et glat og strålende look.

Eco Masters Glattebørste er en helt ny hårglatter som er designet med helt nye og innovative egenskaber. Den er let og nem at bruge – plus den varmer hurtigt op så du kan bruge den når du er klar i stedet for at vente på at den varmer op. Den giver dig glat hår og med dens keramiske varmeplader undgår du at skade dit hår.

Glattebørsten er vellidt af mange, grundet dens ergonomiske og lette tilgang til det at glatte dit hår. Du behøver ikke bruge oceaner af tid på først at børste håret, for derefter at finde glattejernet frem. Med denne kan du bare børste dit hår og det vil blive flot og glat som med et normalt glattejern. Og så endda uden at skulle bruge tid på at dele håret op, men bare børste det ligesom med en normal børste!

Derudover vil Eco Masters Glattebørste og være mindre skadeligt for dit hår, da den ikke på samme måde klemmer varmeplader omkring det, som et glattejern, men i stedet lader håret glide gennem de keramiske varmeplader, så det tager mindre skade. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person.

Nadialine von Bach fra mode- og beautybloggen
Nadialinevonbach.com viser her hvordan man
bruger denne lækre glattebørste fra Eco Masters.

Anvendelse

Ikke nok med at Eco Masters Glattebørste er fantastisk simpel og behagelig at bruge – det er mindst lige så nemt at bruge den som det har været at bruge dit glattejern. Du skal blot følge de simple trin herunder:

Før du bruger Eco Masters Glattebørste skal du sikre at dit hår er tørt.

Tænd for Eco Masters Glattebørste ved at holde power knappen nede i 3 sekunder.

Du kan da vælge den temperatur der passer til din hårtype:
Normalt hår: 180°C
Tykt eller bølget hår: 210°C

Placer børsten ved roden af dit hår, og glid den fast og roligt ud gennem hele længden på dit hår.

Gentag processen indtil du er tilfreds med resultatet. Det anbefales at lade håret køle ned inden du bruger andre hårprodukter.

Sikker at bruge

Eco Masters Glattebørste er udviklet med kundens sikkerhed i tankerne. De keramiske plader sikrer at varmen bliver fordelt lige over hele håret, så du undgår brændte områder. Den bruger også en innovativ ion-teknologi, som fremmer hårets hydrering og heling. Eco Masters Glattebørste er en avanceret hårglatter, som er indbygget med en teknologi, gør at den automatisk slukker efter 60 minutter – så du kan føle sig sikker på at du ikke glemte at slukke for dit glattejern i løbet af dagen. Vi anbefaler dog stadig at du holder øje med apparatet når det er tændt og lader det køle ned inden du pakker det væk.

Følg os på instagram

* Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her


Skriv en anmeldelse