Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Eco Masters Facial Kit (500g Clay Powder + 50g Ointment)

Ansigtsmaske

Eco Masters™ Lermaske og Creme plejer, nærer og renser din urene hud. De plejende egenskaber i dens slovenske grå ler, kan også hjælpe med at bekæmpe hudproblemer som akne, hudorme, eksem, rosacea og rødme. Pakken indeholder både 500g slovensk ler til ansigtsmasker og en plejende og fugtgivende creme med spidskommenolie, arganolie og slovensk gråt ler, til brug efter ansigtsmasken.

 • Kun 100% naturlige ingredienser
 • Plejer og renser huden
 • Indeholder 500g gråt ler, svarende til op mod 25 ansigtsmasker
 • Kan lindre hudproblemer som akne, hudorme, eksem, rosacea og rødme
 • Der medfølger en creme med spidskommenolie og arganolie til brug efter masken
 • Uden kemikalier & parabener

Eco Masters™ Lermaske

Denne maske er 100% baseret på den naturlige ressource, gråt ler. Gråt ler ligger i undergrunden i millioner af år, og samler en lang række af mineraler og vitaminer, såsom calcium, magnesium, jern, samt et væld af andre mikro mineraler såsom kobber, zink og lignende. Gråt ler er en begrænset naturressource, som ikke kan genskabes kunstigt i et laboratorium. Leret i Eco Masters™ Lermaske er specielt udvundet fra den slovenske bjergdal, Komenda. Dalen hvori leret bliver udvundet indeholder en stor mængde grundvand, hvilket gør jordbunden ekstraordinært rig på mineraler. Leret bliver udvundet fra jordbundens dybeste lag, hvilket gør at det har det højest mulige niveau af mineraler.

Anvendelse

For at bruge Eco Masters™ Lermaske skal du blande vand og ca. 20g ler i en kop, som ikke er metal og omrøre det med en træ- eller plastikske. Det er vigtigt at leret ikke kommer i kontakt med metal! Vandet og leret skal blandes i en forhold som ca. hedder 40% vand og 60% ler. Med 20g ler pr. maske skal du altså bruge ca. 12-15 ml. vand. Det er vigtigt at stille og roligt putte leret i vandet mens du rører. Det fortsætter du med indtil det bliver en glat blanding.

Til fedtet hud

 • Eco Masters™ Lermaske bør påføres i et 2-3mm tykt lag. Du skal undgå området omkring øjnene.
 • Ved påførelsen af masken bør du slappe af og vente på at det tørrer.
 • Efter ca. 20 minutter, når farven på masken ændrer sig eller når masken tørrer ud, skal du blidt fjerne masken med en bomuldsklud og vaske dit ansigt med varmt vand.

Efter behandlingen med denne lermaske bør du påfører den medfølgende creme med sort spidskommenolie og arganolie, for at beskytte og fugte huden.

Til tør og sensitiv hud

 • Påførelsen af masken når det er på tør og sensitiv hud, er ligesom med den fedtede hud, i et 2-3mm tykt lag, men den bør ikke tørre fuldt ud.
 • Vi anbefaler derfor at fjerne den efter 10-15 minutter.
 • Masken bør derefter vaskes af med en bomuldsklud og ansigtet vaskes med varmt vand.

Efter behandlingen med denne lermaske anbefaler vi at påføre den medfølgende creme med sort spidskommenolie og arganolie, så du kan beskytte og fugte din hud.

Lige meget om du har fedtet hud eller tør og sensitiv hud, anbefaler vi at du bruger den medfølgende fugtende og plejende creme efter brugen af ansigtsmasken, for bedst muligt at beskytte din friske og rensede hud.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da ingredienserne i masken er 100% naturlige, burde du ikke opleve nogle former for bivirkninger ved brug af Eco Masters™ Lermaske og Creme. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke har nogle personlige allergier over for nogle af ingredienserne i denne lermaske. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person. Ingredienserne er som følger:

Lermaske: Slovensk gråt ler, aloe vera, vand.

Lercreme: Sort spidskommenolie, arganolie, jojobaolie, mandelolie, vegetabilsk glycerin, bi-voks, slovensk gråt ler, E-vitamin.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person