Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Eco Masters Facial Kit (500g Clay Powder + 50g Ointment) Ansigtsmaske

 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Eco Masters™ Lermaske

Denne maske er 100% baseret på den naturlige ressource, gråt ler. Gråt ler ligger i undergrunden i millioner af år, og samler en lang række af mineraler og vitaminer, såsom calcium, magnesium, jern, samt et væld af andre mikro mineraler såsom kobber, zink og lignende. Gråt ler er en begrænset naturressource, som ikke kan genskabes kunstigt i et laboratorium.

Gråt ler har været anvendt i flere årtusinde og kan spores helt tilbage til oldtidens egyptere, som anvendte lerets plejende og nærende egenskaber til at bekæmpe hudsygdomme og fremme en ren og sund hud. Leret bliver ikke tørret på fabrikker eller i laboratorier, men derimod i solen, da det er den bedste måde at bevare alle dets positive egenskaber og mineraler.

Leret i Eco Masters™ Lermaske er specielt udvundet fra den slovenske bjergdal, Komenda. Dalen hvori leret bliver udvundet indeholder en stor mængde grundvand, hvilket gør jordbunden ekstraordinært rig på mineraler. Leret bliver udvundet fra jordbundens dybeste lag, hvilket gør at det har det højest mulige niveau af mineraler. Efter udvindelsen bliver leret bearbejdet på europæiske anlæg, som er med til at sikre en høj kvalitet, som sjældent ses fra produkter som bliver produceret uden for EU. Grundet lerets naturligt høje indhold af metaller, er det vigtigt at det ikke kommer i kontakt med andre metaller ved opbevaring eller anvendelse. Det bør altså ikke opbevares i metalbøtter og ej heller påføres med metalskeer eller lignende.

Sådan virker lermasken

Eco Masters™ Lermaske har den egenskab at den kan binde sig til alle skadelige stoffer i huden og dermed bekæmpe hudinfektioner og sygdomme. Den kan lindre og dulme inflammationer og fungere som en exceptionel udrensende maske.

Eco Masters™ Lermaske er utroligt absorberende og i takt med at den tørrer, kan den hjælpe med at trække toksiner, giftstoffer og urenheder ud af din hud. Den kan samtidig fjerne døde hudceller fra hudens overflade og efterlade dig med en smuk, ren og glødende hud. Derudover har leret egenskaben at kunne forbedre blodcirkulationen og lymfecirkulationen hvilket også kan bidrage til en smukkere, sundere og friskere udseende hud.

Anvendelse

For at bruge Eco Masters™ Lermaske skal du blande vand og ca. 20g ler i en kop, som ikke er metal og omrøre det med en træ- eller plastikske. Det er vigtigt at leret ikke kommer i kontakt med metal! Vandet og leret skal blandes i en forhold som ca. hedder 40% vand og 60% ler. Med 20g ler pr. maske skal du altså bruge ca. 12-15 ml. vand. Det er vigtigt at stille og roligt putte leret i vandet mens du rører. Det fortsætter du med indtil det bliver en glat blanding.

Til fedtet hud

Eco Masters™ Lermaske bør påføres i et 2-3mm tykt lag. Du skal undgå området omkring øjnene. Ved påførelsen af masken bør du slappe af og vente på at det tørrer. Efter ca. 20 minutter, når farven på masken ændrer sig eller når masken tørrer ud, skal du blidt fjerne masken med en bomuldsklud og vaske dit ansigt med varmt vand. Efter behandlingen med denne lermaske bør du påfører den medfølgende creme med sort spidskommenolie og arganolie, for at beskytte og fugte huden.

Til tør og sensitiv hud

Påførelsen af masken når det er på tør og sensitiv hud, er ligesom med den fedtede hud, i et 2-3mm tykt lag, men den bør ikke tørre fuldt ud. Vi anbefaler derfor at fjerne den efter 10-15 minutter. Masken bør derefter vaskes af med en bomuldsklud og ansigtet vaskes med varmt vand. Efter behandlingen med denne lermaske anbefaler vi at påføre den medfølgende creme med sort spidskommenolie og arganolie, så du kan beskytte og fugte din hud.

Lige meget om du har fedtet hud eller tør og sensitiv hud, anbefaler vi at du bruger den medfølgende fugtende og plejende creme efter brugen af ansigtsmasken, for bedst muligt at beskytte din friske og rensede hud.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Da ingredienserne i masken er 100% naturlige, burde du ikke opleve nogle former for bivirkninger ved brug af Eco Masters™ Lermaske og Creme. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke har nogle personlige allergier over for nogle af ingredienserne i denne lermaske. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person. Ingredienserne er som følger:

Lermaske: Slovensk gråt ler, aloe vera, vand.

Lercreme: Sort spidskommenolie, arganolie, jojobaolie, mandelolie, vegetabilsk glycerin, bi-voks, slovensk gråt ler, E-vitamin.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
8 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Jeg købte denne til mit barnebarn i julegave og hun er meget begejstret for den .. Betaling var også meget simpel da jeg bare ringede til kundeservice og så hjalp de mig med at bestille ..
 • * Jeg har egentlig altid haft lidt imod lermasker, og altid holdt mig mere til blackmasks, men da min niece foreslog at jeg skulle prøve denne hjemme ved hende, gjorde jeg det alligevel bare for selskabets skyld - og hold da op jeg blev overrasket! Min hud føles meget mere renset end den plejer med blackmasks og så fortalte min niece endda at der var fulgt en creme med som man skulle bruge bagefetr for at passe på huden - den var mindst lige så lækker som selve masken. Nu er jeg her for at købe masken til mig selv også og glæder mig bare til den kommer :P
 • * God service og godt produkt - der er ikke noget at beklage sig over her :)
 • * En super maske - min hud føltes helt ren og eksfoliert efter jeg havde brugt den, og så var det lækker creme osm man kunne bruge bagæfter som var super dejlig. Vil gerne anbefale andre at købe her også :-)
 • * En virkelig (!) lækker maske .. Hold op .. Er virkelig blevet glad for den, og fedt at der faktisk er til 25 masker i den :=)
 • * Har altid troet at det var noget fis det der med det der ler, men jeg må godt nok sige at min hud er blevet meget mindre irriteret efter jeg har brugt den her et par gange .. Stor kadoux - kan godt anbefales.
 • * En god maske - dejlig rensende :)
 • * En lækker maske og lækker creme. Betaling og levering gik også som det skulle - ikke noget at sætte en finger på der :)
*Resultater kan variere fra person til person