emaerket

Beard Olie

30ml Olie | Skægolie

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Eco Masters™ Skægolie – pleje af dit skæg

Eco Masters™ Skægolie er baseret på de seneste gennembud inden for naturlig hårpleje. Denne premium olie hjælper dig med at holde dit skæg fugtet og næret og er designet til at kunne tæmme selv de mest vilde skæg.

I løbet af dagen vil dit skæg møde mange udfordringer i form af dufte fra mad, røg og andre luftbårne partikler. Med Eco Masters™ Skægolie, vil dit skæg kunne fastholde sin naturlige duft hele dagen igennem. Desuden har olien den egenskab at den kan hjælpe dig med at style dit skæg om morgenen, og fastholde denne styling i løbet af dagen. Eco Masters™ Skægolie er altså det ideelle produkt til manden som ønsker et skæg som fremstår velplejet, sundt og trimmet – hele dagen!

Sådan virker det

De naturlige ingredienser i Eco Masters™ Skægolie er den fundamentale årsag til oliens mange gavnlige egenskaber. De forskellige olier har hver især sin egen specifikke egenskab som tilsammen giver de fantastiske egenskaber i én skægolie. Græskarkerneolien medvirker til mere fyldigt og tæt hår mens den søde mandelolie hjælper med at style skægget. Jojoba-olien går samtidig ind og påvirker talgkirtlerne ved skæggets hårsække som medvirker til at huden under skægget ikke tørrer ud. De naturlige ingredienser giver altså alle hver deres i olien som er med til at give den så mange forskellige egenskaber.

Fordelene ved skægolie

I takt med at det er blevet mere og mere populært at gro et skæg, er der også kommet en større efterspørgsel efter måder at pleje skæget på. Derfor er det blevet meget populært at købe og anvende skægolie til at pleje sit skæg. Grundet de naturlige ingredienser kan resultaterne variere fra person til person. Ved at bruge Eco Masters™ Skægolie til at pleje dit skæg kan du få følgende fordele:

Hjælp til at slippe af med kløe Næsten enhver mand som gror et skæg, vil opdage at efter en måneds tid begynder det at klø. Mens nogle mænd bare ignorerer det og bider smerten i sig, kan problemet nemt bekæmpes med en smule skægolie. Hårfolliklerne i bunden af dit skæg vil i takt med at hårene bliver længere kræve mere talg, hvilket Eco Masters™ Skægolie kan hjælpe dig med.

Bekæmp skægskæl Når du ikke bruger nogen form for skægolie, vil huden under dit skæg blive tør og irriteret, hvilket vil lede til kløende hud. Hvis dette står på over en længere periode vil huden blive så tør at den begynder at flage, hvilket vil lede til små hvide skæl i dit hår og på dit bryst. Hvis du bruger Eco Masters™ Skægolie regelmæssigt, vil dette ikke være et problem, da din hud vil blive fugtet og næret.

Gro et sund og fyldigt skæg Denne skægolie indeholdende uraffineret vækststimulerende olier, som er naturligt fugtgivende til den sensitive hud under skægget. Ved at holde huden intensivt fugtet, vil de døde hudceller og andre hindringer for hurtig ansigtet hårvækst fjernes. Dette vil kunne forbedre skæggets elasticitet og stimulere en sund og hurtigere skægvækst.

Anvendelse

1Step

Eco Masters™ Skægolie er super nemt at bruge og kræver ikke megen træning. Først dryppes den ønskede mængde olie ned i håndfladen. Vi anbefaler 1-2 dråber, men mængden kan variere efter den enkelte persons behov og præferencer.

2Step

Hernæst gnides hænderne sammen og olien fordeles i skægget. Det er vigtigt at olien når hele skægget da det ellers kan komme til at se ujævnt ud hvis olien bliver fordelt ujævnt. Samtidig med at olien fordeles i skægget, kan man med fordel style sit skæg som man ønsker det.

3Step

Skægolie er en naturlig fugtgiver til huden og hjælper med at blødgøre og tamme skægget. Et langt skæg kræver meget pleje, og denne premium oile beriger dig med et skinnende og velplejet look.

Ingredienser

Selvom alle ingredienserne i Eco Masters™ Skægolie er 100% naturlige og der ingen risiko er ved at anvende dem, opfordrer vi alligevel til at læse ingredienslisten igennem for at sikre dig mod eventuelle produkter som du kunne være allergisk over for. Ingredienserne er som følger:

image of virgin argan oil
Jomfru Arganolie
Denne ingrediens er bredt anerkendt som mirakelmiddel inden for hudpleje, hvor den både regulerer talgproduktion og modvirker irriteret hud under skægget med fugtgivende egenskaber.
image of jojoba oil
Jojobaolie
Denne olie er det tætteste man kommer på den menneskelige olieproduktion, hvilket gør huden mere modtagelig overfor jojoba. Det giver mulighed for bedre absorbering af de resterende ingredienser.
image of vitamin e oil
E-vitamin olie
Stimulerer hårvækst og er kendt for sine homøopatiske egenskaber mod skægskæl. Hjælper også til at behandle spaltede spidser i skægget.
image of almond oil
Sød mandelolie
Denne fantastiske hudplejeingrediens giver ikke kun næring og skaber balance, men stimulerer også ny hårvækst.
image of avocado oil
Avocadoolie
Avocado er rig på vitaminer og næringsstoffer, der er til gavn for hudpleje og sundhed. Denne ingrediens giver effektiv næring til dit skæg
image of pumpkin seed oil
Græskarfrø-olie
Denne ingrediens stimulerer hårvækst og hjælper til at bekæmpe tegn på for tidlig skaldethed. Kombineret med andre aktive bestanddele forstærkes effekten.
image of hemp seed oil
Hampefrøolie
Indholdet i hampeolie styrker håret på et molekylært niveau, modvirker hårtab og skaber muligheder for fyldigere og tykkere skægvækst.
image of grape seed oil
Vindruekerneolie
Denne olie fjerner synlige tegn på skæg-skæl med sine dybdegående og fugtgivende egenskaber.

Jomfru Arganolie, Ren Jojobaolie, Vitamin E olie, Sød Mandelolie, Aprikoskerneolie, Avocadoolie, Græskarkerneolie, Hampefrøolie, Vindruekerneolie.