emaerket

Elevate - Digital Facial Toner

Ansigtsløftsbehandling
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
Elevate Digital Ansigtstoner er en helt ny og innovativ måde at tone din hud på. De mange forskellige slags indstillinger gør det muligt for dig at forøge blodcirkulationen, hvilket kan hjælpe med at give mere ilt til dine ansigtsmuskler. Dette gør at din hud ser mere glødende og yngre ud.
 • Kan hjælpe med at tone ansigts- og halsmuskler
 • Hjælper med at reducere ældningstegn
 • Kan nedsætte farten på hudens ældning
 • Hjælper med at øge cirkulationen for at fremme hudcelle fornyelsen
 • Digitalt display
 • Tre forudindstillede programmer
 • Batteridrevet (Batteri følger med produktet)
Elevate Digital Ansigtstoner kan anvendes så ofte som hver dag til at nære, tone og forynge huden på ansigts- og halsområderne. Dette kan ikke bare hjælpe med at forbedre hudtonen og gløden, men også reducere æstetisk ældning hvilket kan hjælpe dig med at se yngre ud.

Hvad er Elevate Digital Ansigtstoner?

Elevate Digital Ansigtstoner fungerer ved hjælp af EMS-teknologi (elektronisk muskelstimulering) som kan hjælpe musklerne i ansigtet og halsen med trækker sig sammen. Dette svarer til den måde musklerne i andre dele af din krop reagerer når du dyrker motion. Denne teknik kan også stimulerer blodcirkulationen som kan hjælpe med at stimulere cellefornyelsen.

Dette kan hjælpe med at sætte farten ned på ældningsprocessen for at give brugere et ungdommeligt udseende uden brug for kirurgiske indgreb. Elevate Digital Ansigtstoner er et apparat til både kvinder og mænd som gerne vil modarbejde tidens gang ved at mindske tegn på ældning i ansigtet og på halsen.*

Elevate Digital Ansigtstoner: EMS-teknologi til huden.

EMS-teknologien er blevet anvendt i mange år for at tone muskler og lindre smerter. Gennem mange års research og udviklinger af teknologien er det nu blevet muligt at bruge den EMS-teknologien til at stimulere muskel sammentrækningen i ansigtet og halsen. Impulserne som Elevate Digital Ansigtstoner sender ud toner musklerne til at trække sig sammen, hvilket kan føre til en bedre hudtone og teint uden at skade huden. Enheder som bruger EMS-teknologien betragtes som sikre og er reguleret af det amerikanske FDA (Food and Drug Administration).*

I takt med at vi bliver ældre begynder vores bære præg af tyngekraftens mangeårige pres. Som et resultat af mindre elastinproduktion i huden, begynder den at blive at blive sløv og se træt ud. Brugen af EMS er videnskabeligt bevist at kunne forøge blodcirkulationen and forbedre muskle- og hudtonen, hvilket får din hud til at se flere år yngre ud. Det har i mange år været kendt at manuel ansigtsstimulering kan være gavnligt, men folk har det med ikke at kunne holde sig til en sådan fast rutine.*

Forbedret cirkulation har vist sig at forøge mængden af oxygen som når de behandlede områder, hvilket kan forbedre hudens regenerering. Mange studier har vist at EMS er god til at styrke muskler på et dybere niveau end normal ansigtsstimulering.*

Hvornår kan jeg begynde at se resultater?

Afhængigt af din hudtone, kan du begynde at se resultater efter så lidt som 4-6 sessioner.* Det er fuldstændigt sikkert at bruge hver dag, men når det ønskede resultat er opnået, anbefaler vi at bruge Elevate Digital Ansigtstoner et par gange om ugen som en del af din normale skønhedsrutine.

Tips til anvendelse

Der er tre forskellige indstillinger på enheden.
de er som følger:

 • Normal ansigtsindstilling til 6 minutters brug
 • Afslappende ansigtsbehandling til 6 minutters brug
 • Intens ansigtsbehandling til 4 minutters brug

Du kan sætte programtimeren og se indstillinger på det digitale display så den er nem at bruge. Når timeren løber ud, slukker enheden automatisk.

Før du bruger Elevate Digital Ansigtstoner skal du sikre dig at din hud er ren for kosmetik og at du fjerner smykker omkring the område som skal behandles. Hovederne på enheden skal have vandbaseret fugtcreme på dem, dette gælder også området som du vil behandle. Det anbefales at sætte håret op så det ikke kommer i vejen. Resultaterne variere fra person til person.

Er der nogen bivirkninger?

Selvom der ikke er blevet rapporteret nogle bivirkninger, er der nogle personer som burde undgå at anvende Elevate Digital Ansigstoner. De er som følger:

 • I områder som for nyligt har fået ar; der skal helst gå 6 måneder fra arrets fremkomst før brug
 • Hvis du har en hudlidelse på området du gerne vil behandle
 • Hvis du har et åbent sår eller infektion (inklusive solskoldning)
 • Hvis du har feber (over 38 grader)


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person